İyiyiz çok şükür,kontrolümüz var bugün eşimi bekliyorum dikişlerim acıyacak mı merak ediyorum.. Bide minnoştan topuk kanı alınacak galiba çok acır ağlayacak minnoşum ona üzülüyorumyeşim nabersiniz
acımaz senin dikiş kontrolün merak etme canımİyiyiz çok şükür,kontrolümüz var bugün eşimi bekliyorum dikişlerim acıyacak mı merak ediyorum.. Bide minnoştan topuk kanı alınacak galiba çok acır ağlayacak minnoşum ona üzülüyorum
Devamlı ilaç kullanmıyorum bende,zamanla kendini tanıyorsun bu anlamda ağrı oluşacağını anladığın anda alırsan ilacı pek sorun yaşanmıyor. Ağrı şiddetlendikten sonra alınan ilaç işe yaramıyır bende,kendimi öldürme derecesine geliyorum :)
İyiyiz çok şükür,uykusuzluk zorluyor ama minik suratı görünce hiçbişey umrumda olmuyor :))
Merhaba kizlar doğumu erteledik bir hafta daha :) doktor baktı suyu falan iyi olunca bekleyelim dedi artık pasamiz bu hafta ici geldi geldi yoksa salı günü sezeryan :)
CANIM NABER BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI MI
bugün daha iyiyim. ağrı yavaş yavaş çekiliyor sanırım. sevsinler senin minik suratlını
ohh gönlüne göre olmuş canım sevindim. eşin de senin uçuk da iyileşene kadar beklesin bakalım tosun paşa :)
valla başladık canım bakalım hayırlısı artık ne zaman gelecek ne kadar bekletecek bilmiyorum. belki abisi gibi acele edip hemen bu ay geliverir gerçi pek umudum yok yaştan dolayı ama kısmet artık11 gündür migren ağrısıyla cebelleşiyorum o da bugün epey hafifledi geçecek diye umutla bekliyorum sen nasılsın, delikanlı nasıl?
Allah yardımcın olsun canım,kolay bi doğum olsun sağlıkla kavuş bebişine
ALLAH SAĞLIKLA KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN CANIM
bugün daha iyiyim. ağrı yavaş yavaş çekiliyor sanırım. sevsinler senin minik suratlını
ohh gönlüne göre olmuş canım sevindim. eşin de senin uçuk da iyileşene kadar beklesin bakalım tosun paşa :)
valla başladık canım bakalım hayırlısı artık ne zaman gelecek ne kadar bekletecek bilmiyorum. belki abisi gibi acele edip hemen bu ay geliverir gerçi pek umudum yok yaştan dolayı ama kısmet artık11 gündür migren ağrısıyla cebelleşiyorum o da bugün epey hafifledi geçecek diye umutla bekliyorum sen nasılsın, delikanlı nasıl?
Maşallah topigin alemetimidir nedir . Bebislerimiz hep tombik :) öndemi gidiyorsun sende canım . Bencede biran önce hazirliklarini bitir artık ne olur ne olmaz
geçmiş olsun güzelim neren ağrıyorsa canın orda
inşallah bekletmez bende iyiyim ne olsun aynı abimiz iyi okula gidip geliyor dersler filan geçiyor zaman birinci dönem bitiyor
senin paşa nasıl
aynen cnm hayırlısı artık . biraz daha yatsın bakalım tosuncuğum. Bu arada senin ilk doğm normalmiydi.
sorma tatlım bende anlamadım ki hatta annemle babam kendimi çok saldığımı hiç iyi bakmadığımı söyleyip duruyorlardı bende şimdi onlara takılıyorum kendime bakmıyorum ama kızıma iyi bakıyorum diye :) izne ayrıldım hemen bugün işlere son hazırlıklara başlarım diyordum ama grip olsun çok fena kafamı kaldıramıyorum o derecesenin bebişin son durumu nasıl, ertelenmiş doğum bir hafta?
sorma tatlım bende anlamadım ki hatta annemle babam kendimi çok saldığımı hiç iyi bakmadığımı söyleyip duruyorlardı bende şimdi onlara takılıyorum kendime bakmıyorum ama kızıma iyi bakıyorum diye :) izne ayrıldım hemen bugün işlere son hazırlıklara başlarım diyordum ama grip olsun çok fena kafamı kaldıramıyorum o derecesenin bebişin son durumu nasıl, ertelenmiş doğum bir hafta?
Ysmdfn canım küçük hanım nasıl, sen nasılsın alışabildin mi yoğun tempoya?
Dikişim alındı dün biraz acıdı o ipi çekerken :) iyiyiz çok şükür. Minnoş gündüz uyuyor gece nöbete dikiyor bizi.. Uykusuzluk zorluyor,alışıyoruz yavaş yavaşsorma tatlım bende anlamadım ki hatta annemle babam kendimi çok saldığımı hiç iyi bakmadığımı söyleyip duruyorlardı bende şimdi onlara takılıyorum kendime bakmıyorum ama kızıma iyi bakıyorum diye :) izne ayrıldım hemen bugün işlere son hazırlıklara başlarım diyordum ama grip olsun çok fena kafamı kaldıramıyorum o derecesenin bebişin son durumu nasıl, ertelenmiş doğum bir hafta?
Ysmdfn canım küçük hanım nasıl, sen nasılsın alışabildin mi yoğun tempoya?
Selamcnntrm
Uzun zamandır yazamıyorum arada okuyorum yeni hamileleri tebrik ederim.
Okul yüksek lisans derken yoğın bi şekilde atlattık finaller bitti okulu bıraktım şimdi evde takılıyorum.. Bebek için hazırlık yapıyorum
Adı inş Mehmet Eşref olacak..bundan sonra daha sık yazarım evdeyim yaa bol vakit var. 15 şubatta yüksek başlıyor artık Bebek'le Nasıl olur bilmiyorum hayırlısı artık..
Heyecanla Bebek bekliyoruz. Burda bekleyen herkese rabbim tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin geçen sene bu zamanlar bende düşük sonrası burada takılıp teselli oluyordum.. Gerçekten buradan başka bi yere çok yazmadım burdan sonra sayfa çok samimi hepinizi öpüyorum..
Kızlar malum cumartesi ayrıntılı ultrasonum var. Alttan muayene eder mi yada etme ihtimali var mı? Ona göre randevu alıp yarın kuaföre gitmem gerekecek. kestane kebap acele cevap
Tamam canım çok sağol :)etmez canım normal ultrasonla bakacak sadece
Yok canım olmaz. Hamileliğin sonuna kadar alttan yok artık,son haftalarda çatı mıaynesi için bakar( normal doğum istiyorsan)Kızlar malum cumartesi ayrıntılı ultrasonum var. Alttan muayene eder mi yada etme ihtimali var mı? Ona göre randevu alıp yarın kuaföre gitmem gerekecek. kestane kebap acele cevap
tamam canım güveniyorum sizeYok canım olmaz. Hamileliğin sonuna kadar alttan yok artık,son haftalarda çatı mıaynesi için bakar( normal doğum istiyorsan)
olabilirsin.kızlar selam, adet olmama 7 gün var fakat 3 gündür zaman zaman yaşadığım inanılmaz kasık ağrısı, sırt ve bel ağrısı var kasık ağrısı adet olamamışımda ağrı yapıyormuş gibi gögüslerimde zaman zaman hassasiyet acı var. kasık ağrılarım bacaklarıma kadar vuruyor. ayrıca bugünde gaz problemim var. idrarım enfeksiyon varmış gibi koyu renk ve kokulu değil ama beyaz akıntım var. sizce hamile olabilir miyim?
Bende bu ağrılar tek taraflı olmuştu, adet ağrısı gibi bekl ve karın ağrısı vardı ama sadece sol tarafta. İnşallah sen de hamilesindir.kızlar selam, adet olmama 7 gün var fakat 3 gündür zaman zaman yaşadığım inanılmaz kasık ağrısı, sırt ve bel ağrısı var kasık ağrısı adet olamamışımda ağrı yapıyormuş gibi gögüslerimde zaman zaman hassasiyet acı var. kasık ağrılarım bacaklarıma kadar vuruyor. ayrıca bugünde gaz problemim var. idrarım enfeksiyon varmış gibi koyu renk ve kokulu değil ama beyaz akıntım var. sizce hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?