2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar süper haberlerinizi okudum ins. Saglikla elinize alirsnz bebsleri benim bel agrilarim artk dayanilmaz hale geldi adetime 6 gün war nasl dayancm blmym gogoslermde de agri ve büyüme war
Tam adet belirtileri gbi ama suana kadar hc bu kadar erken hssetmiodum bu agrilari

Artk zaman gecsn we ögreniym olumlu mu olmsz mu delircem yahu korkumdan agri kesici bile icemiyom

bu güzel temenni bana aitti sanırım teşekkür ederim :) ama maalesef bu gece yaptığım iki test de negatif sanırım dünkü test hatalıydı

bu gece yaptığım testler negatif çıktı kızlar moralim bozuk epey kaptırmışım kendimi 1 günde

bu güzel temenni bana aitti sanırım teşekkür ederim :) ama maalesef bu gece yaptığım iki test de negatif sanırım dünkü test hatalıydı
canmm sakın bozma moralini, bize yuksek moralde olmayı umutlu olmayı hep sen oğretmedin mi. Lutfen toparlan, birgun olacak hep oyle duşun

canmm sakın bozma moralini, bize yuksek moralde olmayı umutlu olmayı hep sen oğretmedin mi. Lutfen toparlan, birgun olacak hep oyle duşun

bebem ya şekeri elinden alınmış çocuk gibiyim resmen toparlıycam elbet ama çok kötü hissettim testler negatif çıkınca sen nasılsın bebişin nasıl?

bebem ya şekeri elinden alınmış çocuk gibiyim resmen toparlıycam elbet ama çok kötü hissettim testler negatif çıkınca sen nasılsın bebişin nasıl?
idare edioruz çok şukur.. Canmm çok şukur bi evladın var ve eminol bi defa gebe kaldıysan bi daha olucaksın. Bugun mu yarın mı bilemem ama bn eminim.. Nolur uzme kendini, seni bole gormeye hiç alışık değilim

idare edioruz çok şukur.. Canmm çok şukur bi evladın var ve eminol bi defa gebe kaldıysan bi daha olucaksın. Bugun mu yarın mı bilemem ama bn eminim.. Nolur uzme kendini, seni bole gormeye hiç alışık değilim

yarına geçer bu halim canım. şu aptal test dün pozitif vermeseydi iyiydi üzülmezdim o zaman kısmet işte :))

yarına geçer bu halim canım. şu aptal test dün pozitif vermeseydi iyiydi üzülmezdim o zaman kısmet işte :))
bak ben bigun mutlaka hamile kalıcam diodum , ama bugun mu yarın mı bilemem diye. Bunu gerçkten inanarak soyluodum çunku duşuk de olsa daha once gebe kalmıştım. Sende bunu duşun emin ol azıcık da olsa moralini toplicaktr...

sağol bebem olacak inşallah daha yolun çok başındayım. zamanı gelince gelecek miniğim inşallah

Allah herşeyin hayırlısını versin üzmicez kendimizi ne olursa olsun.. zamanı vardır elbet hayırlı zamanı ne zamansa o zaman gelsin bebişler, bi tanıdığım 5 aylık hamileydi ve tetkiklerde çocuğun %99 down sendromlu olduğu ortaya çıktı maddi olarak o çocuga gelecek sağlayacak durumlarıda olmadıkları için hamileliği sonlandırmak zorunda kaldılar oyüzden allah sağlıkla ve olması gerektiğinde versin bunu unutmamak en doğrusu sanırım üzülmek yok durmak yok umutla devam :)

Aynen öyle sağlıkla ve hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Dün gece şokla üzüldüm biraz ama şu an iyiyim. Rabbim her şeyin hayırlısını bilir

cnntrm canım niye gece yaptın testi. sabah ilk idrarla niye yapmadın ki.
yarın sabah ilk idrarla bi tane yap hatrım için. çok ümitlendik ama ya

Aynen öyle sağlıkla ve hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Dün gece şokla üzüldüm biraz ama şu an iyiyim. Rabbim her şeyin hayırlısını bilir

Gunaydın canım ,

Sakın üzme kendını , en kısa zamanda hamile kalırsın ınsallah canım . Sımdı okudum bende cok uzuldum ama neyapalım elımızden gelen bırsey yok .

cnntrm canım niye gece yaptın testi. sabah ilk idrarla niye yapmadın ki.
yarın sabah ilk idrarla bi tane yap hatrım için. çok ümitlendik ama ya

Yaparım yapmasına da ilk testimi de gece yapmıştım onda pozitif çıktığı için diğerlerini de gece yaptım hayırlısı kuzum ya hem daha regle vakit var o testlerin pozitife dönme ihtimali bitmedi henüz

Gunaydın canım ,

Sakın üzme kendını , en kısa zamanda hamile kalırsın ınsallah canım . Sımdı okudum bende cok uzuldum ama neyapalım elımızden gelen bırsey yok .

Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

Kızlar bişi sorcam 2 -3 akşamdan beri ateşimi ölçüyorm hep 37,6 -37,4-37,00 gibi çıkıo sizce vucut ısısında hamileyken yükselme oluo mu?

Kızlar bişi sorcam 2 -3 akşamdan beri ateşimi ölçüyorm hep 37,6 -37,4-37,00 gibi çıkıo sizce vucut ısısında hamileyken yükselme oluo mu?

Oluyor evet ama o ölçümü sabahları yapmak gerekiyor diye biliyorum ve normal zamandaki vücut ısın da önemli yine de 37 biraz yüksek geldi bana hamile olma ihtimalin var gibi

Kasık ağrısı bel ağrııs vücut ısısı derken bebek beklerken bu gidişle bşka bir rahatsızlık çıkcakmş gibime gelio...
adet dönemimde bile bu kadar kasık bel ağrısı çekmemişimdir yakın zamnda bi doktora gitmek gerek ama çok zor geliooooo

Bekle bakalım regli kasık bel ağrısı da gebelik belirtisi belki de kese görmeye gidersin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…