- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Gözün aydın canım. Yeni yılın ilk bebis haberini aldık hadi hayırlısı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide eklermisin bat 20 ocak2015-2016'da hamile kalmayı planlayan/hamile kalan/bebişlerine kavuşan herkesin beraberce bekleme, deneyimlerini paylaşma alanı :))
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER VE BEBİŞLER :)
1. Ysmdfn _______4 Ocak 2016_______DOĞDU DEFNE
2. Mihrimah00_______BAT 28 Mayıs______HAMİLE _____YAHYA SAİD
3. Orkidee0238_______BAT 2 Haziran_____HAMİLE _____MEHMET EŞREF
4. rzombie __________BAT 28 Mayıs______HAMİLE _____ NAME
5. new smiles ________BAT 12 Haziran _____HAMİLE_____ERKEK
6._Lavin_ __________BAT 15 Eylül _______HAMİLE______ NİL
7. Ulytau___________BAT 15 Eylül _______HAMİLE_____KIZ
8. tommbik _________BAT 27 Ekim_______HAMİLE
9. base2012 ____________BAT 14 Aralık
10. _ATALANTE ________BAT 27 Aralık
11. suslixanim __________BAT 9 Ocak
12. bendimahi _________BAT 13 Ocak
13. hiranur3419 ________BAT 14 Ocak
14. cnntrm____________BAT 22 Ocak
15. yesa1 ______________BAT 23 Ocak
16. snmclsn_____________BAT 27 Ocak
17. _Unicorn_ __________BAT ???
18. aayna ______________BAT ???
Hamişlerimize ve bebişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın
Amanınnnnn :) yeni bebiş geliyorrrrrrr
Ayyyyy inanmıyorum sabah sabah ne güzel bir habere uyandım ben boyleeee
Bir gün bu görüntüyle bende karşılaşmak istiyorummm
Hadi gözün aydın canım bebiş geliyor
Gözün aydın canım. Yeni yılın ilk bebis haberini aldık hadi hayırlısı :)
Benide eklermisin bat 20 ocak
Sabah sabah ne guzel bır haber bu Aman Allahım .
Çok sevındım tebrık ederım canım :)
Darısı bızlerın basına ınsallah .
Teşekkür ederim canımmmm darısı başına arkamdan gel hemen tamam mı
İNANMIYORUM sabah sabah öyle mutlu oldum ki anlatamam. kan mı vericen şimdi? yoksa yarın bidaha mı test yapıcan? adetin geçmiş miydi ya aşkolsun hiç söylemiyorsun hamile yüreğim bu şoku kaldıramasaydı nolcaktı insan önden yer yapar acaba hamile miyim falan yazar
Ayy gelmezmıyım ınsallah aynı donemde hamıs kalmış oluruz .
regl gectımı senın , kacıncı gunundesınkı hemen cıktı testte .
İNANMIYORUM sabah sabah öyle mutlu oldum ki anlatamam. kan mı vericen şimdi? yoksa yarın bidaha mı test yapıcan? adetin geçmiş miydi ya aşkolsun hiç söylemiyorsun hamile yüreğim bu şoku kaldıramasaydı nolcaktı insan önden yer yapar acaba hamile miyim falan yazar
canım tebrik ederim çok da güzel çıkmış.
Hepinize sağlıklı gebelik diliyorum hanımlar..Ben de 30 aralık günü embriyo transferi oldum ve şükürler olsun 2 haftalık gebeymişim. Yaa bugün boğazım çatallı,ciğerden öksürüyorum.ilaç da kullanamam,ne yapmalıyım ? Öksürmekten bişi olmaz dimi ya,çok korkuyorum daha çok minik ya
Ya pazartesi ben doktora gittim ya orda nstde iken bi ebe normal doğum için bişeyler anlatıyordu . Neyse o konuştu sonra bende dedim ki böyle böyle bebeğim iriymiş iyide o engel olmazki dedi senin çatın önemli dedi . Bi kaç arkadaşla konuşunca böyle kararsız kaldım. Bide hadi onu geçtim sezeryana raziyimda en azından bebek gelmek isteyince olsa diyorum beklemekten ne zarar gelirki. Olmamış meyveyi koparmak gibi olacak diye diye üzüldüm iyice
Bebeğin bi sıkıntısı yoksa erkenden almasın bence. Kilolu olması normal doğuma engel olabilir ama erken doğmasına sebep değil.. Benim doktorum hep bırak istediği zaman kendisi gelsin dedi,gece 2de suyum geldide gittim hastaneye yine sezeryan oldum..Ayy valla düşünmekten kafayı yiycem en iyisi gidip konuşmak . Doktora ters dusmekte istemiyorum malum devletteyim tersler diye çekiniyorum biraz . Ama kendim ve en önemlisi bebeğim için düşünmek zorundayım bunları
Ayyyy süpeeeer bebiş geliyor bize :)) çok sevindim canımm,sağlıkla gelsin bebişinn :))
günaydın kızlar,
cnntrm tatlim bu ne kadar güzel bir haber. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, ayyyy kendim kadar sevindim valla. eee kaç gün geçmişti şimdi doktora mı gitceksin ayyyyy bombelere gel, dileyen herkesin gönlüne göre versin Allahım
Ayyyy süpeeeer bebiş geliyor bize :)) çok sevindim canımm,sağlıkla gelsin bebişinn :))
Kızlar benım bu hafta degerlendırme gunlerım .
Ama bır turlu kafamdan atamıyorum sureklı aklımda .Çalısıyorum zaten işyerınde ısler yogun kendıme baska sosyal aktıvelerlede oyalıyorum ama aklımdan hıc cıkmıyor .Siz nasıl basardınız bunu , daha dogrusu başaran var mı :)
Daha adetime bir hafta var şaşkınım inşallah her şey yolunda gider bugün rahmimde acı gibi bir sancı var umarım sıkıntı yoktur doktor için randevu alacağım ama şimdi çok erken 4 haftalık bile değil en az 2-3 hafta sonraya almam lazım
Ben migren ağrısından bir şey düşünemedim canım ama ağrı falan olmasa aklımdan çıkmazdı heralde. Bir de benim ilk deneme ya kesin olmaz diye düşünüyordum onun verdiği bir rahatlık da vardı
öksürükten bişey olmaz ama hemen iyileşmeye çalış bol su vitamin ve dinlenme lazım.Hepinize sağlıklı gebelik diliyorum hanımlar..Ben de 30 aralık günü embriyo transferi oldum ve şükürler olsun 2 haftalık gebeymişim. Yaa bugün boğazım çatallı,ciğerden öksürüyorum.ilaç da kullanamam,ne yapmalıyım ? Öksürmekten bişi olmaz dimi ya,çok korkuyorum daha çok minik ya
bu kadar önceden içine mi doğdu? tebrik ederim tekrardan. benim battan sonra bile bu kadar koyu çıkmadıİşin garibi reglime daha çok var normalde 28 günde oluyorum öyle düşünürsek ayın 22si bat yani 9 gün kala çıkmış olur. Son 2 aydır 25 günde oluyorum öyle düşünürsek de 19u olur yani 6 gün kala çıkmış olur. .
Ama sanırım erken yumurtladim bu kadar erken bu koyulukta çıkmaz testte. Fotoğrafta silik ama normalde çok net çıktı çizgi
Cok sevındım canım walla ınsallah sag salım kucagına alırsın . Ama dua et bızede sen sımdı hamılesın ya kabul olur :)
bu kadar önceden içine mi doğdu? tebrik ederim tekrardan. benim battan sonra bile bu kadar koyu çıkmadı