- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
sağlıkla eskitsin mobilyalarını. gelince bi fotoğraf isteriz artık :)inşallah tatlım, yok biz babasıyla mor hastasıyız onuda öyle yapalım dedik :) lila boyadık odasını, perdelerimiz koyu mor beyaz da bir oda takımı aldık ayın 1inde gelecek
sağol canım darısı başına inşallah.Kızlar ne guzel haberler verdınız haftanın ılk gunucnntrm gozunaydın bak temız cıkmıs cok sukur sonucların .
matsiyahoje canım sende bebısıyın saglıklı olusunu ve kalp atıslarını duymussun . Çok sevındım sızlerın adına .
bu arada nasıl oldun?Kızlar ne guzel haberler verdınız haftanın ılk gunucnntrm gozunaydın bak temız cıkmıs cok sukur sonucların .
matsiyahoje canım sende bebısıyın saglıklı olusunu ve kalp atıslarını duymussun . Çok sevındım sızlerın adına .
korunuyodunuz dimi. valla canım o zaman psikolojik diyelim. kabızlık da yediklerindendir diyelim. heveslenme ama bat'ını da takip et yine de. olmazsa bu ay çalışmalara başlıyorsun di mi?matsiyahoje canım ben her ay mide bulantısı koku hassasiyeti dahil tüm belirtileri yaşıyorum zaten bunlar benim regl belirtilerim yani :) ama kabızlık ilk kez yaşıyorum onu anlamadım ki normal hayatımda bile sayılıdır bilmiyorum artık hayırlısı kendimi durduk yere heveslendirmek istemiyorum çalışmadık bile :)
R rzombie canım çok sevindim güzel haber getirmene. Boşuna üzdün kendini bak. Bir daha korkutmaz inşallah minnoş seni. Hep güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan
bu arada nasıl oldun?
olursun canım. doktor ne zaman regl olursun dedi?İyiyim canım cok sukur , regl olursam bakalım daha da rahatlıycam .
korunuyodunuz dimi. valla canım o zaman psikolojik diyelim. kabızlık da yediklerindendir diyelim. heveslenme ama bat'ını da takip et yine de. olmazsa bu ay çalışmalara başlıyorsun di mi?
olursun canım. doktor ne zaman regl olursun dedi?
Selam kızlar nasılsınız??
Canım nasılsın senın de batına az kaldı hamılelık belırtılerın ne derecede bu ay?
Kasık arım devam ediyor ama üşütmedende olabilir emin olamıyrum birazda bel ağrım var. Bu kadar. Sanırım hamile değilim benn
Bu ay ilk denememiz daha :) İnşallah olur. Adete4 gün kala test yapcam yane perşembe günü herkes 1 hafta kala öğreniyor. daha fazla dayanamamÜmitsizliğe kapılma canım ınsallah hamilesindir. İçini ferah tut bekle biraz daha zaten son gün kala test yapıcaktın dimi.Allah inşallah bu ay hepimizin gönlüne göre verir. Ne kadar süredir çocuk için çalısıyorsunuz. Benim 5 ay oldu ve artık sıkılmaya başladım her ay test sonucunda negatifi gördükçemoralim bozulmaya başladı. Umarım bu ay şanş yüzümüze güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?