2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inşallah tatlım, yok biz babasıyla mor hastasıyız onuda öyle yapalım dedik :) lila boyadık odasını, perdelerimiz koyu mor beyaz da bir oda takımı aldık ayın 1inde gelecek
sağlıkla eskitsin mobilyalarını. gelince bi fotoğraf isteriz artık :)
mora ben de bayılırım bana da fikir oldu sağolasın kız da olsa erkek de olsa mor güzel olur :)

matsiyahoje canım ben her ay mide bulantısı koku hassasiyeti dahil tüm belirtileri yaşıyorum zaten bunlar benim regl belirtilerim yani :) ama kabızlık ilk kez yaşıyorum onu anlamadım ki normal hayatımda bile sayılıdır bilmiyorum artık hayırlısı kendimi durduk yere heveslendirmek istemiyorum çalışmadık bile :)

R rzombie canım çok sevindim güzel haber getirmene. Boşuna üzdün kendini bak. Bir daha korkutmaz inşallah minnoş seni. Hep güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan

korunuyodunuz dimi. valla canım o zaman psikolojik diyelim. kabızlık da yediklerindendir diyelim. heveslenme ama bat'ını da takip et yine de. olmazsa bu ay çalışmalara başlıyorsun di mi?

korunuyodunuz dimi. valla canım o zaman psikolojik diyelim. kabızlık da yediklerindendir diyelim. heveslenme ama bat'ını da takip et yine de. olmazsa bu ay çalışmalara başlıyorsun di mi?

yok benimki psikolojik değil 30'umdan sonra regl belirtilerim değişti :) yaklaşık bir buçuk yıldır falan regl öncesi bu saydıklarımı yaşıyorum kabızlık hariç.
tıp bizim yöntemi kabul etmese de kendi çapımızda korunuyoruz işte :) aslında ocak reglimden sonra planlıyordum ama nedense bir heyecan yaptım :))) heyecanıma yenik düşmezsem beklemek istiyorum.

Snmclsn sağol canım güzel bir haber de senden gelir inşallah bu ay

cnntrm canım bu ay benden ümit yok , cunku kıstım olusmustu ve gecen hafta da çatlama yaptı kıstım , ondan dolayı olmaz bu ay .

Canım nasılsın senın de batına az kaldı hamılelık belırtılerın ne derecede bu ay?

Kasık arım devam ediyor ama üşütmedende olabilir emin olamıyrum birazda bel ağrım var. Bu kadar. Sanırım hamile değilim benn

Kasık arım devam ediyor ama üşütmedende olabilir emin olamıyrum birazda bel ağrım var. Bu kadar. Sanırım hamile değilim benn

Ümitsizliğe kapılma canım ınsallah hamilesindir. İçini ferah tut bekle biraz daha zaten son gün kala test yapıcaktın dimi.Allah inşallah bu ay hepimizin gönlüne göre verir. Ne kadar süredir çocuk için çalısıyorsunuz. Benim 5 ay oldu ve artık sıkılmaya başladım her ay test sonucunda negatifi gördükçemoralim bozulmaya başladı. Umarım bu ay şanş yüzümüze güler

Bu ay ilk denememiz daha :) İnşallah olur. Adete4 gün kala test yapcam yane perşembe günü herkes 1 hafta kala öğreniyor. daha fazla dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…