Günaydın hanımlar,
cnntrm
hadi gözünaydın çok sevindim, daha da güzel haberler bekliyoruz inşallah :)
matsiyahoje
canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, herşey gönlünce olsun bundan sonra.
bende cumartesi gittim ölçümü tekrarladı doktor, geçen hafta 10.2 mm ölçmüştü bu sever 0.98 mm ölçtü. ölçüm yaptığı şekil bir yuvarlak dolayısıyla çap olarak nereyi alırsa değer değişiyor,bana değerde hiçbir ilerleme olmadığını korkmamam gerektiğini söyledi. ama benim gözlerimdeki endişeden sanırım( ki cuma gecesi hiç uyumadım cumartesi sabah doktora gittiğimde gözlerim davul gibi ve kan çanağıydı), seni pek rahatlatamadık haftaya cumartesi bir daha gel bir daha ölçelim belki o zaman sakinleşirsin dedi :) bu değerler bizim ekranda yaptığımız işaretlere dayanıyor ve gördüğün üzere milimetrik değerler, dolayısıyla 1-2mm oynaması sorun teşkil etmez. senin geçen hafta 10.2 olan değerini bu hafta kalkıp ben 12-13 mm ölçseydim o zaman farklı tetkikler ister farklı incelemelere başlardım dedi. bu boşluklar kalıtsal yapıdan da kaynaklanır hiç korkma dedi. Şuan için biraz daha sakinlemiş ve rahatlamış durumdayım. Allahım hiçbir anne adayını böyle şeylerle sınamasın. haftasonu giremedim nete kusuruma bakmayın, kuşumun odasını boyadık :)