2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aaa daha cok yeni içini ferah tut canım ilk ay olmazsada hiç üzülme ilk ay ınsan acemi oluyor falan sıkma oyuzden canını.
İnşallah sende ilk ay hamile kalan şanslılardan olursun
Bende persembe günü erken gebelık testi yapıcam inşallah ikimizde güzel haberler alırız heyecanlandım şimdi

magicoflife daha 5 aylık bır surecte kesınlıkle pes etmemelısın . Bız ne yapalım ölelım ozaman

Haklısın canım kesinlikle ama işte ben biraz tez canlıyım birşey olmayınca hemen sıkılıyorum.Acaba diyorum sonra şu kan sorunumdan mı oluyor. İyi ki sizler varsınız ki kendimi sizin yazdıklarınızı okudukca yatıstıyorum ve mutlu oluyorum. Burda her hamile haberı alınca kendım hamileymişim gibi seviniyorum sonraki ay bu sekılde kendime en azından gaz veriyorum :)

evet canım bu topikte herkes bırbırıne destek oluyor moral buluyoruz .
senın kanda kı sorununu hatırlayamadım , ne sorunun vardı .

Aminn inşallah canım peki senin kaç gün var adete

Bu ay ilk denememiz daha :) İnşallah olur. Adete4 gün kala test yapcam yane perşembe günü herkes 1 hafta kala öğreniyor. daha fazla dayanamam
benim de bat 5 aralık ben de bikaç gün önce yapar mıyım acaba bilemedim geçen ay 3 gün önce yapıp negatife çok üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…