- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Haklısın canım kesinlikle ama işte ben biraz tez canlıyım birşey olmayınca hemen sıkılıyorum.Acaba diyorum sonra şu kan sorunumdan mı oluyor. İyi ki sizler varsınız ki kendimi sizin yazdıklarınızı okudukca yatıstıyorum ve mutlu oluyorum. Burda her hamile haberı alınca kendım hamileymişim gibi seviniyorum sonraki ay bu sekılde kendime en azından gaz veriyorum :)
çok teşekkür ederim desteğin içinn@__ATALANTE canım ılk denemede olur ınsallah ama olmazsa da kesınlıkle hemen moralını bozup umıtsızlıge kapılma .
Aaa daha cok yeni içini ferah tut canım ilk ay olmazsada hiç üzülme ilk ay ınsan acemi oluyor falan sıkma oyuzden canını.
İnşallah sende ilk ay hamile kalan şanslılardan olursun
Bende persembe günü erken gebelık testi yapıcam inşallah ikimizde güzel haberler alırız heyecanlandım şimdi
benimkide senden 2 gün sonra@__ATALANTE benım bat cumartesi günü
benimkide senden 2 gün sonra
benim de bat 5 aralık ben de bikaç gün önce yapar mıyım acaba bilemedimBu ay ilk denememiz daha :) İnşallah olur. Adete4 gün kala test yapcam yane perşembe günü herkes 1 hafta kala öğreniyor. daha fazla dayanamam
benim de bat 5 aralık ben de bikaç gün önce yapar mıyım acaba bilemedimgeçen ay 3 gün önce yapıp negatife çok üzülmüştüm
cnntrm canım bu ay benden ümit yok , cunku kıstım olusmustu ve gecen hafta da çatlama yaptı kıstım , ondan dolayı olmaz bu ay .
Snmclsn Kan koyulasması sorunum var düşük sorunu ve hamile kalmam biraz daha zor diğer inssnalara göre.
cnntrm canim benim kanim normal kisilere gore daha koyu daha yogun kan akisim hizli degil.
Günaydın kızlaar. Ben dayanamayıp buğün yapabilirim test çoook heyecanlıyım yaa
kuzum daha çok erken sıkma canınıTest yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?