- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
kuzum daha çok erken sıkma canınıgeç döllenme oluyo bi sürü şey oluyo çıkmamış olabilir henüz
geçen ay ben de öyle olmuştumBelkide.. Bilmiyorum üzüldüm ama umudumu yitirmedim erken olduğu için. Buda ders oldu artık kolay kolay erkenden yapmam
İnsan duramiyor ki. Ama soz verdim kendime 30kasima kadar yapmicamgeçen ay ben de öyle olmuştumama senin inşallah vardır bebiş
benim de bat 5 aralık
bu hafta geçsin haftaya başlarım ne zaman yapsam düşüncelerine
Ayy insallah ya.kızlar gebelik testlerini atmayın. ben adetten 4 gün önce yapmıştım ertesi sabah sadece benim göreceğim bi ikinci çizi çıkmıştı. fotoğrafını çekmedim ama intertette benzerini buldum. bunun gibi bişeydi. hatta size de sormuştum çok umutlanma demiştiniz ben de umutlanmamıştım :)
Ama idrarda 5gun öncesinden ogrenenler varmis onun icin yapmistim bençok acele ediyorsunuz kızlar bu kadar erken testte pozitif görme ihtimaliniz çok çok düşük. bekleyin biraz dahainşallah arka arkaya pozitif haberleri verirsiniz bize
bunlar yeni galiba. bi dursun demlensin bakalım yarın ola hayrola :)
Ama idrarda 5gun öncesinden ogrenenler varmis onun icin yapmistim ben
bunlar yeni galiba. bi dursun demlensin bakalım yarın ola hayrola :)
günaydın hem meslektaşım hem kader arkadaşımmerhaba kızlarrr nasılsınız. :)
günaydın hem meslektaşım hem kader arkadaşım
iyi diyelim iyi olalım
kuzum belirtim yok ve biraz da hevesim kaçık.. ümidim yok pek bu aydanBelirtilerin var mi melinda :)
Ben normalde adetten 2-3 gün önce sancım olur aynı adet sancısı gibi. O sancılar başladı bende gebelik yok sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?