Günaydınnnn kızlaaaar :) bugun hava missssss istanbul'da
Yurtdışında mı yaşıyorsun ?günaydıınn :) :) ah ah keşke oralarda olabilseydim burnumda tütüyor.
Yurtdışında mı yaşıyorsun ?
Bende 2 yıl yurtdışında yaşadım çok zordur bilirim diycektimyok böyle söyleyince yurt dışındaymışım gibi oldu tabi doğudayız 20 yıl istanbulda yaşadım.
Yavaş yavaş Baharı hissediyoruz artıkgünaydıınn:) ankaradada bulut var ama birazdan güneş çıkar herhalde sabahcoook güzeldi
Bende 2 yıl yurtdışında yaşadım çok zordur bilirim diycektimalıştığın yerden uzak olmak zor aslında,ama yinede başka bi ülkede olmaktan iyi :))
günaydıınn:) ankaradada bulut var ama birazdan güneş çıkar herhalde sabahcoook güzeldi
çok soğuktu canım ama güneş olduğunda süper oluyor. dün bahar gibiydi bugün sabahta öyle ama şuan bulut geldi inşallah güzelleşir:)aynen.. ama iki ayrı ülke gibi kıyas bile yapamıyorum :)
ankarayı da çok severim ben soğuk var mı
çok soğuktu canım ama güneş olduğunda süper oluyor. dün bahar gibiydi bugün sabahta öyle ama şuan bulut geldi inşallah güzelleşir:)
tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor banaGünaydın kızlar :) Ben de bembeyaz bir güne uyandım bugün. Kar yağmış. Doğuya bahar gelemedi
Ben de Adanalıyım canım. İlk kez üniversitede görmüştüm ben de kar :)tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor bana
aaa yakınmışız ben adanada yüksek lisans yapmıştım yaşadım bir seneyi aşkın orda:)Ben de Adanalıyım canım. İlk kez üniversitede görmüştüm ben de kar :)
Öyle mi? Ne güzel :) Benim Mersin'e gitme fırsatım olmadı hiç maalesefaaa yakınmışız ben adanada yüksek lisans yapmıştım yaşadım bir seneyi aşkın orda:)
mersinde güzeldir ikisininde tadı ayrı:)Öyle mi? Ne güzel :) Benim Mersin'e gitme fırsatım olmadı hiç maalesef
tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor bana
hoşgeldin hemşerim:)merhabalar mersin kelimesini görünce hemen yazmak istedim bende mersinliyim
karı bende ankarada görev yaparken görmüştüm
yok böyle söyleyince yurt dışındaymışım gibi oldu tabi doğudayız 20 yıl istanbulda yaşadım.
Günaydın kızlar :) Ben de bembeyaz bir güne uyandım bugün. Kar yağmış. Doğuya bahar gelemedi
bende doğuda görev yaptım karı muhteşem oluyor epeyi doydum orda iken kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?