2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yok böyle söyleyince yurt dışındaymışım gibi oldu tabi doğudayız 20 yıl istanbulda yaşadım.
Bende 2 yıl yurtdışında yaşadım çok zordur bilirim diycektim alıştığın yerden uzak olmak zor aslında,ama yinede başka bi ülkede olmaktan iyi :))

günaydıınn:) ankaradada bulut var ama birazdan güneş çıkar herhalde sabahcoook güzeldi

Bende 2 yıl yurtdışında yaşadım çok zordur bilirim diycektim alıştığın yerden uzak olmak zor aslında,ama yinede başka bi ülkede olmaktan iyi :))

aynen.. ama iki ayrı ülke gibi kıyas bile yapamıyorum :)

günaydıınn:) ankaradada bulut var ama birazdan güneş çıkar herhalde sabahcoook güzeldi

ankarayı da çok severim ben soğuk var mı

aynen.. ama iki ayrı ülke gibi kıyas bile yapamıyorum :)

ankarayı da çok severim ben soğuk var mı
çok soğuktu canım ama güneş olduğunda süper oluyor. dün bahar gibiydi bugün sabahta öyle ama şuan bulut geldi inşallah güzelleşir:)

Günaydın kızlar :) Ben de bembeyaz bir güne uyandım bugün. Kar yağmış. Doğuya bahar gelemedi
tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor bana

tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor bana

merhabalar mersin kelimesini görünce hemen yazmak istedim bende mersinliyim
karı bende ankarada görev yaparken görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…