- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
Bi gün Mersin'e de gelmek nasip olur inşallah :)mersinde güzeldir ikisininde tadı ayrı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi gün Mersin'e de gelmek nasip olur inşallah :)mersinde güzeldir ikisininde tadı ayrı:)
Kar güzel de evet sonrası kötü oluyo. Buz, çamur falan. Ben de doydum kara baya :)evet bitek kar yağınca güzel oluyor zaten haricinde her yek yollar filan çok pis çamurlu
inşallah canım gerçi bende bir senedir gitmiyorum ama inşallah:)Bi gün Mersin'e de gelmek nasip olur inşallah :)
hoşbuldum bende 2002de mersinde çıktım çıkış o çıkışhoşgeldin hemşerim:)
bende aynı anda çıkmışım seninle bende ailemi ziyrete gidiyorum yılda bir iki kez ancahoşbuldum bende 2002de mersinde çıktım çıkış o çıkış
ailem halan orda yılda bir kez gidiyoruz
Sen yemek isterken o neye karışıyor ki ? Ne dengesiz insanlar var yaa başka işi yok galiba :) boşver canım takma kafana senAyy arkadaşlar çok sinirliyim okulda bi öğretmen beni deli etti yaaa ... Kadın takmış kafayı bana... Ben aşçıdan yeme istiyorum...kadın karışıyor çok büyük bi tartışma oldu aşçı bağırdı o kadına ve olay çıktı...şu an çok kötüyüm...
bende hep onu düşündüm insanlar çok gereksiz şeylere takılıyor yani ne gerek var sana karışmasına . bende iş yerinde hep böyle şeyer yaşadım bıraktım sonunda hayırlısı olsun bebişin olrda unutursun inşallahAyy bi bebek olsada çalışmasam yaaa çok sıkıldım artık gereksiz insanlardan
İnşallah bu ay gelir bebişleeerbende hep onu düşündüm insanlar çok gereksiz şeylere takılıyor yani ne gerek var sana karışmasına . bende iş yerinde hep böyle şeyer yaşadım bıraktım sonunda hayırlısı olsun bebişin olrda unutursun inşallah
ayyy evet rabbim hayırlı kılsın da bebişlerimiz olsun bu ay:)İnşallah bu ay gelir bebişleeer
benimkiler taşucundalar canımmersinde nerde oturuyor ailen arkadaşım
benim ailem metropol civarında
SİLİFKEDE ÇOK GÜZELbenimkiler taşucundalar canım
İnşallaaah canımmm inşallaahh heyecanla bekliyorum :))ayyy evet rabbim hayırlı kılsın da bebişlerimiz olsun bu ay:)
Eşin asker falan mı bu ne disiplin yahu... Benimkide o anda bile hiç tık yok...Selamlar
Benim ovulasyon testleri geldi. Bakalım yumurtlama var mıymış göreyim.
Eşimi ikna edersem kaçamak da yapabilirim ama eşim prensipli bu konuda, kandırabileceğime çok ihtimal vermiyorum.
Eşin asker falan mı bu ne disiplin yahu... Benimkide o anda bile hiç tık yok...
Ha ha eşim o kadar rahat biridir ki normal hayatta anlatamam. Ama evlendik evleneli korunma konusunda çok titiz. Zaman zaman burda okuyorum işte, evde yoktu korunamadık falan. Eşim hayatta o riski almaz üzerine, çok dikkatlidir. Baba olma konusunda tereddütleri ve hazır olmayışları var. Biliyorum çok iyi bir baba olacak ama benim ona güvendiğim kadar o güvenmiyor sanırım.