• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ayy arkadaşlar çok sinirliyim okulda bi öğretmen beni deli etti yaaa ... Kadın takmış kafayı bana... Ben aşçıdan yeme istiyorum...kadın karışıyor çok büyük bi tartışma oldu aşçı bağırdı o kadına ve olay çıktı...şu an çok kötüyüm...

Ayy arkadaşlar çok sinirliyim okulda bi öğretmen beni deli etti yaaa ... Kadın takmış kafayı bana... Ben aşçıdan yeme istiyorum...kadın karışıyor çok büyük bi tartışma oldu aşçı bağırdı o kadına ve olay çıktı...şu an çok kötüyüm...
Sen yemek isterken o neye karışıyor ki ? Ne dengesiz insanlar var yaa başka işi yok galiba :) boşver canım takma kafana sen

Ayy bi bebek olsada çalışmasam yaaa çok sıkıldım artık gereksiz insanlardan
bende hep onu düşündüm insanlar çok gereksiz şeylere takılıyor yani ne gerek var sana karışmasına . bende iş yerinde hep böyle şeyer yaşadım bıraktım sonunda hayırlısı olsun bebişin olrda unutursun inşallah

bende hep onu düşündüm insanlar çok gereksiz şeylere takılıyor yani ne gerek var sana karışmasına . bende iş yerinde hep böyle şeyer yaşadım bıraktım sonunda hayırlısı olsun bebişin olrda unutursun inşallah
İnşallah bu ay gelir bebişleeer:KK46:

Gecen seneden beri dusunuyorum inş bu sene olur. İnofolicte basladım inş faydasıı gorurum..

Selamlar
Benim ovulasyon testleri geldi. Bakalım yumurtlama var mıymış göreyim.
Eşimi ikna edersem kaçamak da yapabilirim ama eşim prensipli bu konuda, kandırabileceğime çok ihtimal vermiyorum.​

Selamlar
Benim ovulasyon testleri geldi. Bakalım yumurtlama var mıymış göreyim.
Eşimi ikna edersem kaçamak da yapabilirim ama eşim prensipli bu konuda, kandırabileceğime çok ihtimal vermiyorum.​
Eşin asker falan mı bu ne disiplin yahu... Benimkide o anda bile hiç tık yok...

Eşin asker falan mı bu ne disiplin yahu... Benimkide o anda bile hiç tık yok...

Ha ha eşim o kadar rahat biridir ki normal hayatta anlatamam. Ama evlendik evleneli korunma konusunda çok titiz. Zaman zaman burda okuyorum işte, evde yoktu korunamadık falan. Eşim hayatta o riski almaz üzerine, çok dikkatlidir. Baba olma konusunda tereddütleri ve hazır olmayışları var. Biliyorum çok iyi bir baba olacak ama benim ona güvendiğim kadar o güvenmiyor sanırım.

Hayırlısı olsun canım ya bizim de tam tersi ben tereddutluyum eşim çok istiyor her durumda sıkıntı. Ama (sizin de ilkse) herkes diyor ki ilk bebek için hiçbir zaman tam olarak hazır olamazsin :)
Ha ha eşim o kadar rahat biridir ki normal hayatta anlatamam. Ama evlendik evleneli korunma konusunda çok titiz. Zaman zaman burda okuyorum işte, evde yoktu korunamadık falan. Eşim hayatta o riski almaz üzerine, çok dikkatlidir. Baba olma konusunda tereddütleri ve hazır olmayışları var. Biliyorum çok iyi bir baba olacak ama benim ona güvendiğim kadar o güvenmiyor sanırım.

Back