• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

iiyyizz sen nasılsın :) naber
nasıl olayım işte kolumun ağrısından düşünüp dururken. dün yine çoook ağrıdı omuzda tutukluk varmış gibiydi sanki göğsümde ağrıdı gbi oldu şüphelendim doktor a gittim görüntüleme merkezinde de meme ultrasonu yapıldı genel cerrah baktı çoookkk şükür göğüslerimde hiç birşey çıkmadı . en azından bu sayede kontrolde olmuş oldum . meme kanseri riski için baktırıyorlar ya senede bir kez bende ilk kez bu sayede baktırdım tertemiz çıktı herşey normal. gerçi doktor normal kist bile olsa kötü olmaz dedi ama bir baktık ki tertemiz hiç birşey yok rabbime çok şükür olsun . omzum tutulmuş sanırım onun ağrısıydı bu sebele diğer kontrolleride olmuş oldum:)

günaydın canım nasılsın

günaydın puffy, bilmiyorum valla pek umutlu değilim ama tabii yine test yapmam gerekecek böyle geciktiğine göre muhtemelen kolay kolay da regl olamıcam ben yumurtalarım yne kafayı yemiş olmalı :KK70:
Günaydın canım. İyiyim teşekkürler. Okuldayım işte eve gidicem birazdan. Çok acıktım diyetteyim de hamileleik öncesi kilo vermek istiyorum :) Sen nasılsın napıyosun?

Günaydın canım. İyiyim teşekkürler. Okuldayım işte eve gidicem birazdan. Çok acıktım diyetteyim de hamileleik öncesi kilo vermek istiyorum :) Sen nasılsın napıyosun?

Okumuşsundur ben de işte sabah test yaptım negatif şimdi de neden regl olmadım diye kafama takıyorum :/

Okumuşsundur ben de işte sabah test yaptım negatif şimdi de neden regl olmadım diye kafama takıyorum :/
Bence kan testiyle daha kesin sonuç alırsın canım. Kafana takacağına bi doktara git derim her şey belli olur hem de sen de acabalardan kurtulursun ve belki bize güzel haberler veririsin :)

Bence kan testiyle daha kesin sonuç alırsın canım. Kafana takacağına bi doktara git derim her şey belli olur hem de sen de acabalardan kurtulursun ve belki bize güzel haberler veririsin :)

biraz daha bekliyim hemen ortalığı velveleye vermim :) kan alan arkadaş kanı çalışan arkadaş dr tanıdık :D

Rahim ağrısı gebelik belirtisi olurmu sizce .?

Alemsiniz valla kizlarrrr
İşte gurbet elde yaşamanın avantajı hiç kimse birbirini tanımıyor hele benim gibi yeni taşınmış olursan yani 2 senelik taşınma diyelim.
Çünkü sonradan gelenleri aralarına almıyorlar herkesin akrabası yada yıllar evvel beraber gelmiş hemşeriler bir arada.
Şimdi benim oturduğum yerde bir eşim, bir oğlum, bir facebook, bir burası, haa birde tv var tabi annemi de unutmayayım valla buraya da girer beni bulur, her sabah 9.30 aradigim annecigim :KK73::KK73:
Yıllarca çalıştım oğlumun bebekliğini bile yaşayamadım doya doya şimdi evdeyim zaman var bebek yok :KK61::KK61:
O yüzden çok istiyorum bebişşş :KK46::KK46: inşallahhhh yarabbim bana ve tüm isteyenlere nasip et..

Yumurtlama şu gün olursa ilişki nezaman olur,o öyle olursa o nasıl olur hep böyle sorular :))))
bende bu akıntım var diye bi ovulasyon testi yaptım 35 günde bir adet olmama rağmen 8. gün adetimin ama silik çizgi çıktı yakın olabilirmi yaa yumurtlama. yani tam çıkınca renk yumurtlama oluyor ama bu kadar erken silik olurmu :)

bende bu akıntım var diye bi ovulasyon testi yaptım 35 günde bir adet olmama rağmen 8. gün adetimin ama silik çizgi çıktı yakın olabilirmi yaa yumurtlama. yani tam çıkınca renk yumurtlama oluyor ama bu kadar erken silik olurmu :)

Eğer düzensiz adet oluyorsan olabiliyor sanırım.Hatta yine forumda biri yazmıştı, ben adetim devam ederken doktora gittim, doktor yumurtan 2 güne kadar çatlar dedi diye.

Bazı kadınlar da ayda iki kere yumurtlayabiliyorlar, olabilir demek ki 8. gün de yumurtlama.

Eğer düzensiz adet oluyorsan olabiliyor sanırım.Hatta yine forumda biri yazmıştı, ben adetim devam ederken doktora gittim, doktor yumurtan 2 güne kadar çatlar dedi diye.

Bazı kadınlar da ayda iki kere yumurtlayabiliyorlar, olabilir demek ki 8. gün de yumurtlama.
yani hep 35 günde olurken geçen ay 45 günde oldum. ama olunca bitti adetim ve 8.gün silik olması garip geldi . yumurtlama yakınken yada yumurtlarken göğüs ağrısı yada ucunun yanması gibi olurmu kızlar

arkadaşlar bugün istedim bugün olmuyor maalesef bu bebek isi biran önce koyulun işe :KK4:
bende bu gün yarin derken bi sene geçti 6aydir bebek istiyoruz 3ay önce bi düşük oldu bi haftalık rabbime şükür simdi herşeyi atlattım tekrar düşünüyoruz
ilk isiniz kaninizin değerini öğrenin kan düşüklüğü biraz sorun olabiliyor

Ben adetten hemn sonra başladım yapmaya o testi. İlk defa deniycem yunurtlama günüm belki erken oluyodur kaçırmıyım diye. İlk yaptığım gün bile silik çizgi vardı. Ona takılma yani.. Yapmaya devam et koyuyu yakalayınca tamam demektir :))

Ben adetten hemn sonra başladım yapmaya o testi. İlk defa deniycem yunurtlama günüm belki erken oluyodur kaçırmıyım diye. İlk yaptığım gün bile silik çizgi vardı. Ona takılma yani.. Yapmaya devam et koyuyu yakalayınca tamam demektir :))
Anladım canım tamam teşekkür ederim.

Canım ben kırmızıları gördüm malesef 16 nisan bidahaki bat

Hayırlısı olsun kuzum aslında kırmızıdan haberim var da yeni bat almak için yazmıştım seni lakin bugün ekleyemem heralde vakitsiz boya badana işlerine girdik şimdi mola verdim öyle bakıyorum buraya elim işte gözüm telefonda yani :)))

Back