• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydın arkadaşım hayırlı buymuş biliyorum bekleme sürecinde kart görmek can sıkıcı ama inan Rabbim ne zaman nasip ederse doğru zaman o

yok ben zaten beklemiyordum benim için bi sorun yok :) zaten denememiştik de bazı günler kaçak olmuştu ondan şüphelendim. teşekkür ederim iyi dileklerin için. sen kaç kez denedin bu ikinciyi

yok ben zaten beklemiyordum benim için bi sorun yok :) zaten denememiştik de bazı günler kaçak olmuştu ondan şüphelendim. teşekkür ederim iyi dileklerin için. sen kaç kez denedin bu ikinciyi
çooookkk oldu desem o kadar çok oldu ki artık oğluma nasil hamile kaldım ondan şüphe duyuyorum

Günaydınlar hanımlar :) Mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah...

günaydın canım nasılsın

Günaydın hanımlar. Güzel haberli bir gün olsun inşallah. Gün geçmedikçe testlere pek güvenmeyin derim. Ayrıca negatif çıkıpta hamile olan bir çok tanıdığım var. Ulytau arkadaşım hamile olabilirsin. Genelde ilk haftalar hamile gibi hissedilmez, hiç bir şey yokmuş gibi hissedilir . Hadi hayırlı haberler :KK39:

günaydın puffy, bilmiyorum valla pek umutlu değilim ama tabii yine test yapmam gerekecek böyle geciktiğine göre muhtemelen kolay kolay da regl olamıcam ben yumurtalarım yne kafayı yemiş olmalı :D

çooookkk oldu desem o kadar çok oldu ki artık oğluma nasil hamile kaldım ondan şüphe duyuyorum

neyse ki oğlun var buna da sevin bebek diye yanıp tutuşan çok insan var :( çok üzülüyorum onlar için bilmiyorum belki biz de öyle oluruz

Ayy burası süper coşmuş yeni gelenler Hoşgeldiniz... Herkese hayırlı haftalar... Bahar yorgunluğu başladı ayakta uyuyorum resmen

ben mart ayı girdi gireli kafamı yataktan kaldıramıyorum öldüm bittim resmen şuan bile kafam masada gözlerimi açamıyorum mümkün değil

Kızlar bugun reglin 14. Günündeyim. 30 günde 1 regl oluyorum ve 16-17. Günlerde yumurtlama olmasını bekliyordum( geçen ay akıntıyı takip ettim 17. Gündü) bugun ovülasyon testi yaptım,daha önce kullananlar bakabilir mi ? Yumurtladımmı acaba çift koyu çizgi çıktı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 55
Hatta 2. Çizgi 1.ye göre daha koyu ama ufak bi siliklik var. Bugun mu yumurtlama günü yoksa yarın mı olacak,kafam karıştı:KK1:

Kızlar bugun reglin 14. Günündeyim. 30 günde 1 regl oluyorum ve 16-17. Günlerde yumurtlama olmasını bekliyordum( geçen ay akıntıyı takip ettim 17. Gündü) bugun ovülasyon testi yaptım,daha önce kullananlar bakabilir mi ? Yumurtladımmı acaba çift koyu çizgi çıktı

3 gün de pozitif verebilir, en koyu olanı baz alman lazım o zaman. dün yaptığın nasıl çıkmıştı ? yarın daha silik çıkarsa yumurtlama günün yarın demektir. çünkü hormon pik yapıp azalmaya başladığında yumurta atılır.

3 gün de pozitif verebilir, en koyu olanı baz alman lazım o zaman. dün yaptığın nasıl çıkmıştı ? yarın daha silik çıkarsa yumurtlama günün yarın demektir. çünkü hormon pik yapıp azalmaya başladığında yumurta atılır.
Dün yaptığım silik çizgiydi,ilk defa bugun koyu çizgiyi gördüm. Ozaman yarınki testi baz alıcam. Silik çıkarsa bugun yumurtlamış oluyorum heralde. Teşekkür ederimm :)

Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar...güzel bi bahar sabahında hayırlı haberlerle dolu baharlara selam olsun... Hayırlı evlatlarla sineler dolsun... En kötü günümüz böyle olsun...şükredebilmek güzel şey sadece bekliyoruz bir bebek ama hayatta yaşanılan kötü şeylere bakıp şükretmek... Ne kadar beklersek o kadar kıymetli o kadar Şükrü katmerli olacak.. Kolay elde edlimce şükrüde az oluyor.. Geçen Temmuz'da. Ramazandan sonra düşünelim dedik ama adete yakın bir iki kaçamak oldu hamileliğin h si yokken testler negatifken kanda merhaba dedi minik fasulye, evliliğin birinci yıl dünüm gününde... 2,5 ay yalnızlığıma ortak olup yalnız bıraktı beni... Sonrası baya kötü oldu... Yaşadığım herşeyi ona bağladım bırakmasaydı beni olmazdı hiç acı...
Tabiki hayırlısı buymuş.. Insan yaşadıkta anlıyor bu sene zor olacakmış hamile hamile belki hiç kaldıramayacaktım
Uzun lafın kısası: bir anda ilk denemede hamile kalınca yeterince teşekkür etmedim hediyeyi verene... Bir musibet bin nasihat hesabı...bende önce cennete gitti meleğim...biraz uzun oldu... Ama hissiyatlarım buydu şükür teşekkür sabır ve inş mutlu son olsun sonumuz ama burda ama ötede.. Sizi seviyorum arkadaşlar.. Tanımıyorum ama aynı gök kubbede aynı şeyleri yaşıyoruz farklı şehirlerde ... Gurbetten kucak dolusu selam....

Dün yaptığım silik çizgiydi,ilk defa bugun koyu çizgiyi gördüm. Ozaman yarınki testi baz alıcam. Silik çıkarsa bugun yumurtlamış oluyorum heralde. Teşekkür ederimm :)

yok silik çıkarsa yarın yumurtlamış olursun, bugün lh hormonun pik yapmışsa şayet yani koyuyu gördüysen yarın hormon azalacak ve yumurtayı bırakacak demektir. bugün dene sen zaten 72 saat yaşayabiliyor spermalar. gece yumurtlarsan kaçırma diye :)

yok silik çıkarsa yarın yumurtlamış olursun, bugün lh hormonun pik yapmışsa şayet yani koyuyu gördüysen yarın hormon azalacak ve yumurtayı bırakacak demektir. bugün dene sen zaten 72 saat yaşayabiliyor spermalar. gece yumurtlarsan kaçırma diye :)
Tahminlerim şaştı yaaa:( bi günü dolu bi günü boş geçiyoruz,hergün olursa kalite düşüyormuş ya :) bugun boş gün. Yarın olsa yumurtlamayı kaçırmış mı oluyorum :KK12::KK14:

Tahminlerim şaştı yaaa:KK43: bi günü dolu bi günü boş geçiyoruz,hergün olursa kalite düşüyormuş ya :) bugun boş gün. Yarın olsa yumurtlamayı kaçırmış mı oluyorum :KK12::KK14:

sayı olarak azalıyor sadece kalitede bi problem olmaz, kaçırmış olmazsın herhalde pozitif gördüğün zaman 12-24 saat içerisinde oluyor yumurtlama.

Günaydın kızlarr.. Yarin regl günüm dün akşamdan beri kasıklarım bacaklarım ağrıyor :/ sanırım gelcek kırmızılar bu ayda gitti çöpe :KK12::KK12:

Back