• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ha ha eşim o kadar rahat biridir ki normal hayatta anlatamam. Ama evlendik evleneli korunma konusunda çok titiz. Zaman zaman burda okuyorum işte, evde yoktu korunamadık falan. Eşim hayatta o riski almaz üzerine, çok dikkatlidir. Baba olma konusunda tereddütleri ve hazır olmayışları var. Biliyorum çok iyi bir baba olacak ama benim ona güvendiğim kadar o güvenmiyor sanırım.
Bu aya kadar bende eşin gibiydim :) asla riske atmadım,evde yoksa ilişkide yoktu benim için :) çünkü hazır hissetmiyordum o duygu yoktu içimde.. Eşinle konuş iyi hissedecektir. Benim eşimin yöntemi buydu. Hep güzel yönlerinden bahsedip gaza getiriyordu beni:) şimdi bende gerçrkten istiyorum,hemde hemen olsun istiyorum :KK54::anneadayı::KK46:

İyi Akşamlar kızlar nasılsınız . Bugün bnm adet günüm ama olmadım yarın sabah test yapsammı sizce yoksa erkenmi daha . Amaa meraktan çatlıyorum testi elime alıp alıp bırakıyorum :D napcam bilemedim

Ben olsam şimdiye kadar 3 4 tane yapmıştım sanırım:eek:
İyi Akşamlar kızlar nasılsınız . Bugün bnm adet günüm ama olmadım yarın sabah test yapsammı sizce yoksa erkenmi daha . Amaa meraktan çatlıyorum testi elime alıp alıp bırakıyorum :KK70: napcam bilemedim

Ben olsam şimdiye kadar 3 4 tane yapmıştım sanırım:eek:

Bende yaptım pazartesi günü o zaman negatif çıktı ama iki gün vardı adete daha . o yüzden şimdi yapmaya korkuyom yinee negatif görürüm die

Iyi aksamlar kizlarrr,
Ben bu ay yapmiyacagim, gecen ay 3 gun gecti, sabah yaptim negatif cikti ve aksam kirmizi karti gordum.
Bu sefer sabirla bekliyecegim zaten bu ay ilk defa ovulasyon hesaba gore cok iyi calistik :oops:
Insallah Rabbim bana ve sozlere de nasip eder.
Icimde bu sefer tmm oldu diye bir his var. Son 5 gün BAT :KK73:

İyi Akşamlar kızlar nasılsınız . Bugün bnm adet günüm ama olmadım yarın sabah test yapsammı sizce yoksa erkenmi daha . Amaa meraktan çatlıyorum testi elime alıp alıp bırakıyorum :KK70: napcam bilemedim
Yap yaap bakalum ne çıkacaak :) ben çatlardım meraktan :)) var mı değişiklik ne hissediyorsun ?

Yap yaap bakalum ne çıkacaak :) ben çatlardım meraktan :)) var mı değişiklik ne hissediyorsun ?

ayy dur heveslendrme beni :D ya iki gündür değişik bi kasık rahim ağrım var sızı gibi . bide bugün sarı yoğun bi akıntı gelmiş bide acayip hamile hissediyorum kendimi :D bilmiyorum ya yada hepsini uyduruyor olabilirim :KK49::KK49::KK48: bebek bebk die kafayi yiyceyük :D

ayy dur heveslendrme beni :KK70: ya iki gündür değişik bi kasık rahim ağrım var sızı gibi . bide bugün sarı yoğun bi akıntı gelmiş bide acayip hamile hissediyorum kendimi :KK70: bilmiyorum ya yada hepsini uyduruyor olabilirim :KK49::KK49::KK48: bebek bebk die kafayi yiyceyük :KK70:
Hadi hayırlısı bekliyoruz pozitif sonucu heycanlaaaaa :KK49:Rabbim nasip eder sana, sonra bana, sonra hepimizeeeee :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Haydi hayırlısı bakalım :)
ayy dur heveslendrme beni :KK70: ya iki gündür değişik bi kasık rahim ağrım var sızı gibi . bide bugün sarı yoğun bi akıntı gelmiş bide acayip hamile hissediyorum kendimi :KK70: bilmiyorum ya yada hepsini uyduruyor olabilirim :KK49::KK49::KK48: bebek bebk die kafayi yiyceyük :KK70:

Hayırlısı olsun canım ya bizim de tam tersi ben tereddutluyum eşim çok istiyor her durumda sıkıntı. Ama (sizin de ilkse) herkes diyor ki ilk bebek için hiçbir zaman tam olarak hazır olamazsin :)

Bu aya kadar bende eşin gibiydim :) asla riske atmadım,evde yoksa ilişkide yoktu benim için :) çünkü hazır hissetmiyordum o duygu yoktu içimde.. Eşinle konuş iyi hissedecektir. Benim eşimin yöntemi buydu. Hep güzel yönlerinden bahsedip gaza getiriyordu beni:) şimdi bende gerçrkten istiyorum,hemde hemen olsun istiyorum :KK54::anneadayı::KK46:

Eşime akşam aldığım ovulasyon testlerini gösterdim, ne işe yarar falan diye. Hiçbir olumlu-olumsuz tepki vermedi.
Ben de aslında çok çok istekli değildim ama burda herkesi hevesli görünce şevklendim sanırım:21:

Her konuşmamızda, gelecek planımızda 'seneye hamile olacağım için' ya da ' bebeğimiz olacağı için şöyle yapmalıyız.' gibi cümleler kuruyorum tepkisini ölçmek için. Eskiden daha çok erken, hele evliliğimizi tadını çıkaralım falan derdi ama artık sessiz kalıyor. Sabırla bekliyorum, eşimin bu kadar nazından sonra bebek de babası gibi nazlı olur da gelmez diye korkuyorum ama bazen.

Kaç gün geciktin ki? Gecikme yoksa bence bekle bira daha çıkmaz yoksa doğru sonuç.

İnşaaallaaah vardır bebişşşşşş,hadi yap testide çıksın bebiş umutlandır bizide :)

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:anneadayı:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:anneadayı:
nefesnefes24 _________BAT 23 Şubat (?)
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
nastasia ____________ BAT 10 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart
fatihkbra____________BAT 28 Mart
lilydodo _____________BAT 29 Mart
mihriban41___________BAT 31 Mart
rzombie _____________BAT 1 Nisan
pinkpisces___________BAT 8 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs

bende 6 marta kirmizilari görme ihtimalim var ama inşallah görmeyi veririm yada görmemezlikten gelsem olmaz mi sanırım olmaz:KK43:

bende 6 marta kirmizilari görme ihtimalim var ama inşallah görmeyi veririm yada görmemezlikten gelsem olmaz mi sanırım olmaz:KK43:

:) yazayım mı listeye uğurlu gelir belki.. testte görürsün kırmızıları da :)

ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan

Merhaba arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum Allahin izniyle bu siteyede daha yeni uye oldum. Yasim 26 ve uc yillik evliyim ve esimle daha yeni basladik cocuk icin calismalar bu ay ikinci denememiz oldu ama yine tuturamadik kirmizilar geldi ilk basta cok uzuldum ama snra dedim vardir bir hayir. Esim iki seneden beri cocuk istiyordu ama ben hep yok dedim simdide ben cok istiyorum bakalim bu ayda ovulasyon testini denicem ins Allah ol der ve olur.. Cnku esimle sabirsizlikla beklioruz Ins Allah butun cocuk isteyenlere cocuk nasip etsin...

Merhaba arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum Allahin izniyle bu siteyede daha yeni uye oldum. Yasim 26 ve uc yillik evliyim ve esimle daha yeni basladik cocuk icin calismalar bu ay ikinci denememiz oldu ama yine tuturamadik kirmizilar geldi ilk basta cok uzuldum ama snra dedim vardir bir hayir. Esim iki seneden beri cocuk istiyordu ama ben hep yok dedim simdide ben cok istiyorum bakalim bu ayda ovulasyon testini denicem ins Allah ol der ve olur.. Cnku esimle sabirsizlikla beklioruz Ins Allah butun cocuk isteyenlere cocuk nasip etsin...
Hoşgeldinnnn...
Aminnn inşaAllah Rabbim tum istiyenlere nasip eder evlat sahibi..
Kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin.
Hadi hayirlisi bakalim.
Ne zaman bekliyorsun beklenen adet tarihini yani BAT tarihini yazarsan sayfa yoneticisi seni de ekler aramiza ve ovulasyon testi yapan arkadaslar tecrubesini paylasir senle.
Ben yurt disinda kaldigim icin burda yok test ama kendi hesaplamalarima gore bu ay ilk deniyorum baya bilgiler ogrendim diger sayfalarda bircok bilgi paylasmislar okursan biraz daha faydali olur.
Hadi sana kolay gelsin daha genc ve yenisjn cift cift bebisler kucagina alirsin :KK46::KK46::anneadayı:

Hoşgeldinnnn...
Aminnn inşaAllah Rabbim tum istiyenlere nasip eder evlat sahibi..
Kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin.
Hadi hayirlisi bakalim.
Ne zaman bekliyorsun beklenen adet tarihini yani BAT tarihini yazarsan sayfa yoneticisi seni de ekler aramiza ve ovulasyon testi yapan arkadaslar tecrubesini paylasir senle.
Ben yurt disinda kaldigim icin burda yok test ama kendi hesaplamalarima gore bu ay ilk deniyorum baya bilgiler ogrendim diger sayfalarda bircok bilgi paylasmislar okursan biraz daha faydali olur.
Hadi sana kolay gelsin daha genc ve yenisjn cift cift bebisler kucagina alirsin :KK46::KK46::anneadayı:

Kizz ne yöneticisi:) yönetici falan değilim ben sıradan bir üyeyim sadece topigi de kendim ikinciyi istiyorum diye açtım ama bana kısmet olmadı burda sizinle oyalaniyorum. Eşim listeyi gördü gecen gün bu ne böyle diyo adetcibasi diyo bana :)))

Back