- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
Günaydınnnn kızlaaaar :) bugun hava missssss istanbul'da
günaydıınn :) :) ah ah keşke oralarda olabilseydim burnumda tütüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn kızlaaaar :) bugun hava missssss istanbul'da
Yurtdışında mı yaşıyorsun ?günaydıınn :) :) ah ah keşke oralarda olabilseydim burnumda tütüyor.
Yurtdışında mı yaşıyorsun ?
Bende 2 yıl yurtdışında yaşadım çok zordur bilirim diycektim alıştığın yerden uzak olmak zor aslında,ama yinede başka bi ülkede olmaktan iyi :))yok böyle söyleyince yurt dışındaymışım gibi oldu tabi doğudayız 20 yıl istanbulda yaşadım.
Yavaş yavaş Baharı hissediyoruz artık insanın içi açılıyorgünaydıınn:) ankaradada bulut var ama birazdan güneş çıkar herhalde sabahcoook güzeldi
Bende 2 yıl yurtdışında yaşadım çok zordur bilirim diycektim alıştığın yerden uzak olmak zor aslında,ama yinede başka bi ülkede olmaktan iyi :))
günaydıınn:) ankaradada bulut var ama birazdan güneş çıkar herhalde sabahcoook güzeldi
çok soğuktu canım ama güneş olduğunda süper oluyor. dün bahar gibiydi bugün sabahta öyle ama şuan bulut geldi inşallah güzelleşir:)aynen.. ama iki ayrı ülke gibi kıyas bile yapamıyorum :)
ankarayı da çok severim ben soğuk var mı
çok soğuktu canım ama güneş olduğunda süper oluyor. dün bahar gibiydi bugün sabahta öyle ama şuan bulut geldi inşallah güzelleşir:)
tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor banaGünaydın kızlar :) Ben de bembeyaz bir güne uyandım bugün. Kar yağmış. Doğuya bahar gelemedi
Ben de Adanalıyım canım. İlk kez üniversitede görmüştüm ben de kar :)tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor bana
aaa yakınmışız ben adanada yüksek lisans yapmıştım yaşadım bir seneyi aşkın orda:)Ben de Adanalıyım canım. İlk kez üniversitede görmüştüm ben de kar :)
Öyle mi? Ne güzel :) Benim Mersin'e gitme fırsatım olmadı hiç maalesefaaa yakınmışız ben adanada yüksek lisans yapmıştım yaşadım bir seneyi aşkın orda:)
mersinde güzeldir ikisininde tadı ayrı:)Öyle mi? Ne güzel :) Benim Mersin'e gitme fırsatım olmadı hiç maalesef
tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor bana
hoşgeldin hemşerim:)merhabalar mersin kelimesini görünce hemen yazmak istedim bende mersinliyim
karı bende ankarada görev yaparken görmüştüm
yok böyle söyleyince yurt dışındaymışım gibi oldu tabi doğudayız 20 yıl istanbulda yaşadım.
Günaydın kızlar :) Ben de bembeyaz bir güne uyandım bugün. Kar yağmış. Doğuya bahar gelemedi
bende doğuda görev yaptım karı muhteşem oluyor epeyi doydum orda iken kara