• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

:KK70: yok böyle söyleyince yurt dışındaymışım gibi oldu tabi doğudayız 20 yıl istanbulda yaşadım.
Bende 2 yıl yurtdışında yaşadım çok zordur bilirim diycektim :KK48: alıştığın yerden uzak olmak zor aslında,ama yinede başka bi ülkede olmaktan iyi :))

günaydıınn:) ankaradada bulut var ama birazdan güneş çıkar herhalde sabahcoook güzeldi

Bende 2 yıl yurtdışında yaşadım çok zordur bilirim diycektim :KK48: alıştığın yerden uzak olmak zor aslında,ama yinede başka bi ülkede olmaktan iyi :))

aynen.. ama iki ayrı ülke gibi kıyas bile yapamıyorum :)

günaydıınn:) ankaradada bulut var ama birazdan güneş çıkar herhalde sabahcoook güzeldi

ankarayı da çok severim ben soğuk var mı

aynen.. ama iki ayrı ülke gibi kıyas bile yapamıyorum :)

ankarayı da çok severim ben soğuk var mı
çok soğuktu canım ama güneş olduğunda süper oluyor. dün bahar gibiydi bugün sabahta öyle ama şuan bulut geldi inşallah güzelleşir:)

Günaydın kızlar :) Ben de bembeyaz bir güne uyandım bugün. Kar yağmış. Doğuya bahar gelemedi :KK42:
tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor bana

tatlım yaaa o da güzel kar bembeyaz sayfa demek gibi geliyor her zaman bana. mersinli biri olarak ben 27 yaşında yaşadım karlı günleri 3 senedir ankaradayım. kar güzel geliyor bana

merhabalar mersin kelimesini görünce hemen yazmak istedim bende mersinliyim
karı bende ankarada görev yaparken görmüştüm

Back