nasıl olayım işte kolumun ağrısından düşünüp dururken. dün yine çoook ağrıdı omuzda tutukluk varmış gibiydi sanki göğsümde ağrıdı gbi oldu şüphelendim doktor a gittim görüntüleme merkezinde de meme ultrasonu yapıldı genel cerrah baktı çoookkk şükür göğüslerimde hiç birşey çıkmadı . en azından bu sayede kontrolde olmuş oldum . meme kanseri riski için baktırıyorlar ya senede bir kez bende ilk kez bu sayede baktırdım tertemiz çıktı herşey normal. gerçi doktor normal kist bile olsa kötü olmaz dedi ama bir baktık ki tertemiz hiç birşey yok rabbime çok şükür olsun . omzum tutulmuş sanırım onun ağrısıydı bu sebele diğer kontrolleride olmuş oldum:)iiyyizz sen nasılsın :) naber
çok geçmiş olsun benim komşum aynı sıkıntı ile uğraştı sonrasında gebe kaldı ikinci kuzusunu kucağına aldı darısı sana olsun arkadaşım vakti geldiğinde hayırlısı ile
Günaydın canım. İyiyim teşekkürler. Okuldayım işte eve gidicem birazdan. Çok acıktım diyetteyim de hamileleik öncesi kilo vermek istiyorum :) Sen nasılsın napıyosun?günaydın canım nasılsın
günaydın puffy, bilmiyorum valla pek umutlu değilim ama tabii yine test yapmam gerekecek böyle geciktiğine göre muhtemelen kolay kolay da regl olamıcam ben yumurtalarım yne kafayı yemiş olmalı
Günaydın canım. İyiyim teşekkürler. Okuldayım işte eve gidicem birazdan. Çok acıktım diyetteyim de hamileleik öncesi kilo vermek istiyorum :) Sen nasılsın napıyosun?
Yumurtlama şu gün olursa ilişki nezaman olur,o öyle olursa o nasıl olur hep böyle sorular :))))neymiş kafanda deli sorular kuzucum:)
Bence kan testiyle daha kesin sonuç alırsın canım. Kafana takacağına bi doktara git derim her şey belli olur hem de sen de acabalardan kurtulursun ve belki bize güzel haberler veririsin :)Okumuşsundur ben de işte sabah test yaptım negatif şimdi de neden regl olmadım diye kafama takıyorum :/
Bence kan testiyle daha kesin sonuç alırsın canım. Kafana takacağına bi doktara git derim her şey belli olur hem de sen de acabalardan kurtulursun ve belki bize güzel haberler veririsin :)
Öyleyse bekleyelim biraz dahabiraz daha bekliyim hemen ortalığı velveleye vermim :) kan alan arkadaş kanı çalışan arkadaş dr tanıdık
bende bu akıntım var diye bi ovulasyon testi yaptım 35 günde bir adet olmama rağmen 8. gün adetimin ama silik çizgi çıktı yakın olabilirmi yaa yumurtlama. yani tam çıkınca renk yumurtlama oluyor ama bu kadar erken silik olurmu :)Yumurtlama şu gün olursa ilişki nezaman olur,o öyle olursa o nasıl olur hep böyle sorular :))))
bende bu akıntım var diye bi ovulasyon testi yaptım 35 günde bir adet olmama rağmen 8. gün adetimin ama silik çizgi çıktı yakın olabilirmi yaa yumurtlama. yani tam çıkınca renk yumurtlama oluyor ama bu kadar erken silik olurmu :)
yani hep 35 günde olurken geçen ay 45 günde oldum. ama olunca bitti adetim ve 8.gün silik olması garip geldi . yumurtlama yakınken yada yumurtlarken göğüs ağrısı yada ucunun yanması gibi olurmu kızlarEğer düzensiz adet oluyorsan olabiliyor sanırım.Hatta yine forumda biri yazmıştı, ben adetim devam ederken doktora gittim, doktor yumurtan 2 güne kadar çatlar dedi diye.
Bazı kadınlar da ayda iki kere yumurtlayabiliyorlar, olabilir demek ki 8. gün de yumurtlama.
Ben adetten hemn sonra başladım yapmaya o testi. İlk defa deniycem yunurtlama günüm belki erken oluyodur kaçırmıyım diye. İlk yaptığım gün bile silik çizgi vardı. Ona takılma yani.. Yapmaya devam et koyuyu yakalayınca tamam demektir :))bende bu akıntım var diye bi ovulasyon testi yaptım 35 günde bir adet olmama rağmen 8. gün adetimin ama silik çizgi çıktı yakın olabilirmi yaa yumurtlama. yani tam çıkınca renk yumurtlama oluyor ama bu kadar erken silik olurmu :)
Anladım canım tamam teşekkür ederim.Ben adetten hemn sonra başladım yapmaya o testi. İlk defa deniycem yunurtlama günüm belki erken oluyodur kaçırmıyım diye. İlk yaptığım gün bile silik çizgi vardı. Ona takılma yani.. Yapmaya devam et koyuyu yakalayınca tamam demektir :))
Canım ben kırmızıları gördüm malesef 16 nisan bidahaki bat@nefesnefes24 @BaykusArya @nastasiakokulukalem @BEBEGIMMMMMM @wertaszx kızlar durum güncellermelerini yapalım hamileyseniz müjdeleri kırmızı kart gördüyseniz yeni BATları yazıverin yok ben topikte mutlu değilim yazmıycam banane banane yazmıycam işte diyorsanız çizerim üstünüzü heeee
Canım ben kırmızıları gördüm malesef 16 nisan bidahaki bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?