• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:anneadayı::nazar:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:anneadayı::nazar:
nefesnefes24 _________BAT 23 Şubat (?)
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
nastasia ____________ BAT 10 Mart (?)
kokulukalem _________BAT 12 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart
fatihkbra____________BAT 28 Mart
lilydodo _____________BAT 29 Mart
mihriban41___________BAT 31 Mart
rzombie _____________BAT 1 Nisan
pinkpisces___________BAT 8 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs
Maaşallah kalabalıklaşıyoruz giderek, herkesi hamile görmek ümidiyle ....:KK55::KK55:

Kızlar çok konuştum ama bişi sorcam hamilelik geçirmişlere . Adet olmadığınız ilk ay akıntınız nasıldı . bende kürtaj oldum o zamanki gebeliğimde akıntılarım çoğalmıştı ama 7-8. haftalarda falan yani ben öyle hatırlıyorum şimdide akıntım çok az o yüzden adetmi olucam acaba diyorum :/

Akıntıyla alakası yoktur tatlım benim de şuan çok, doğurgan akıntı hem de kremsi ama gebe değilim. Hormonlarla ilgilidir heralde

Hoşbulduk canım, ben henüz hamile değilim,denemelere de başlamadık, nisan itibarıyla folik asit kullanmaya başlayacağım, temmuz da hamile kalmayı planlıyorum nasip olursa..:KK54:

Ben de hep unutuyorum folik asiti bölük pörçük :D ben de temmuz gibi başlasam süper olur aslında bahara gelir doğum

Günaydın hanımlar. Güzel haberli bir gün olsun inşallah. Gün geçmedikçe testlere pek güvenmeyin derim. Ayrıca negatif çıkıpta hamile olan bir çok tanıdığım var. Ulytau arkadaşım hamile olabilirsin. Genelde ilk haftalar hamile gibi hissedilmez, hiç bir şey yokmuş gibi hissedilir . Hadi hayırlı haberler :KK39:

inşallah canım aynen yavrum da küçük daha ben de öyle teselli ettim kendimi demek ki başbaşa daha fazla zaman geçirmemiz gerekiyor oğlumla diye

canım çok istedim araları yakın olsun diye ama gebelik öncesi kontrol için doktora gittiğimde rahimağzında kanser öncüsü hücreler tespit edildi bu yüzden ufak bir ameliyat geçirdim şimdi de 4 ayda bir smearle kontrol edecekler üstüste en az 2 smear sonucumun temiz çıkması lazım hamilelikten önce.. bu nedenle çok istememe rağmen ikinciyi ertelemek zorunda kaldım. hayırlısı her şey Allahtan.. sizlerle avunuyorum şimdilik :)

çok geçmiş olsun benim komşum aynı sıkıntı ile uğraştı sonrasında gebe kaldı ikinci kuzusunu kucağına aldı darısı sana olsun arkadaşım vakti geldiğinde hayırlısı ile

Müjdeli haberleri bekliyoruz kızlar sizdennnn...
Allahim hepimize nasip eder Rabbim kolaylikla bu vakitleri gecirmek nasip etsin..
Kizlar bugunlerde bekleyen BAT olanlar ne belirtileriniz var?
Gogus kasik hasasligi sancisi varmi?
Benim BAT 31 son 8 gün insaAllah ve bende var kizlarrrr :oops::oops:

inşallah bebişin gelmiştir arkadaşım doğum günü hediyem göbüşünde dir

günaydııın :) ben de geldim. ve erken gebelik testi yaptım sonuç negatif

günaydın arkadaşım hayırlı buymuş biliyorum bekleme sürecinde kart görmek can sıkıcı ama inan Rabbim ne zaman nasip ederse doğru zaman o

Herkese merhabalar
bende dün itibariyle sizlere yazmaya başladım
bende ikinciyi istiyorum

Back