2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın canlar oğlan kreşe başladı bugün stres içindeyim annem yanında sınıf kapısından içeri sokmaya çalışıyorlardı hala derse girip çıkıyorum ama aklım hep onda umarım çabuk alışır

Gunaydınlar ,

aa ne guzel buyumus bak okullu oldu . Alışır zamanla ınsallah kafana takma fazla annen varmıs en azından yanında .

Günaydın canlar oğlan kreşe başladı bugün stres içindeyim annem yanında sınıf kapısından içeri sokmaya çalışıyorlardı hala derse girip çıkıyorum ama aklım hep onda umarım çabuk alışır
Kıyamam ona :) bikaç güne uyum sağlar kuzucuk :)

günaydın canım :) alışır ya hepimiz o günlerden geçmedik mi stres olma

Ne olsun canım bulantıyla uğraşıyorum. Bugün fazlasıyla uykuluyum zor ayakta duruyorum. senin nasıl gidiyor?
Benim de aynı ayakta uyuyasım geliyor nerdeyse, progesteron baktırmış mıydın bu gebeliğinde lavin? ya da progesteron takviyesi alıyor musun

Hasta oluyorum galiba :( boğazım acıyor,heryerim dayak yemiş gibi ağrıyor:KK1:

Deruchette Deruchette kullanmakta hiçbir sıkıntı yok diye biliyorum. Ağızdan alınca sersem oluyordum vajinal daha iyi oluyor. Yararı olur zararı olmaz. Bütün hamilelik boyunca kullananlar bile var.
evet ben de bu sefer kullanayım dedim ağızdan başladım, vajinale dönmek istiyorumda birden dönünce bi sıkıntı olmaz umarım

evet ben de bu sefer kullanayım dedim ağızdan başladım, vajinale dönmek istiyorumda birden dönünce bi sıkıntı olmaz umarım
Bende 1-2 gün ağızdan aldım,baktım olacak gibi değil baygın geziyorum doktora sordum hemen vajinale dön dedi. Gece yatarken kullanıyodum çıkmasın diye :)

Bende 1-2 gün ağızdan aldım,baktım olacak gibi değil baygın geziyorum doktora sordum hemen vajinale dön dedi. Gece yatarken kullanıyodum çıkmasın diye :)
sana ne için vermişti canım doktor onu ? bir de günde bir mi sabah akşam mı kullanıyordun

sana ne için vermişti canım doktor onu ? bir de günde bir mi sabah akşam mı kullanıyordun
9. Haftada lekelenmelerim başlamıştı hatırlar mısın bilmem ? O haftalarda plesentaya devir teslim diye bi olay oluyormuş ve kimi gebelerde leke olabiliyormuş. Rahimde kanama alanı yok düşük değil bu ama yinede önlem amaçlı kullan demişti doktorum. 200mg günde bitane vajinal kullandım. Lekeler kesilene kadar yaklaşık 2 hafta kullanmaya devam ettim. Zararı olmaz rahmi kalınlaştırır demişti.

Merhaba hanımlar nasılsınız ?
Ben bugün eşimle doktora gidicemm hamilelikten önce yapılması gereken testleri yapıcaz :) bu bile heyecan vericiii :)

9. Haftada lekelenmelerim başlamıştı hatırlar mısın bilmem ? O haftalarda plesentaya devir teslim diye bi olay oluyormuş ve kimi gebelerde leke olabiliyormuş. Rahimde kanama alanı yok düşük değil bu ama yinede önlem amaçlı kullan demişti doktorum. 200mg günde bitane vajinal kullandım. Lekeler kesilene kadar yaklaşık 2 hafta kullanmaya devam ettim. Zararı olmaz rahmi kalınlaştırır demişti.
hatırladım canım kullanmayı birden mi kesmiştin, ben bugün crinone a başlayacağım

Back