Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz hastayımnasılsın hamişim bebeşin nasıl
Biraz hastayımbebişim iyi çok şükür tekmeliyor anneyi :) sen nasılsın ?
Günaydın şekerler![]()
Bi sıcak bi soğuk hasta oldum sonunda.. Gerçekten çok güzel bişey canımı acıtıyor artık sıpa tekmelerken :) sanada tekrar nasip olsun inşallahaman dikkat ortalık hastalık havası
Yeşim hamileliğe ilişkin en çok özlediğim ve hayırlısı ile tekrarını istediğim tek şey tekrar bebişimin beni teklemesi bu anların tadını çıkar canım
bende iyiyim okullar açıldı telaş başladı bugün öğlen veli toplantısı var
hoşgeldin hamişim maşallah bebeşin büyümüş seninde kızmıydı
ERKEK BEBİŞ DİMİ SENİN KUZUBi sıcak bi soğuk hasta oldum sonunda.. Gerçekten çok güzel bişey canımı acıtıyor artık sıpa tekmelerken :) sanada tekrar nasip olsun inşallah![]()
büyüttük yaaa keşke hemencecik dahada büyüse de doğsa alsak elimize :) valla doktorumuza göre kesin kız ama beni gören herkese göre erkekbu cumartesi kontrolümüz var doktora söyleyeceğim emin miyiz kızdan diye
![]()
kız benim minnoş :) sağlıkla doğsun zamanında doğsun başka bişey istemem :)ERKEK BEBİŞ DİMİ SENİN KUZU
ŞİMDİ EN RAHAT ZAMANIN HAMİŞLİK 30LU HAFTALAR İLE BAŞLIYOR
35. HAFTADAN SONRA TAVAN YAPIYOR ARTIK DOĞURMAK İSTİYORUM DİYE DÖRT DÖNÜYORSUN![]()
Selam kızlar doktordan geliyorum geçen hafta net ölçemedim haftaya bidaha gel demişti :) minnoşumun kolu bacağı belli olmuş 7 haftalık dedi çok mutluyum
atalante sendemi avukatsın canım
evet :) ama daha yeni yetmee![]()
Kız
kız benim minnoş :) sağlıkla doğsun zamanında doğsun başka bişey istemem :)
aranıza katılmama az kaldıdaha çalışmalara başlamadık başlayınca gelicem
şimdi bi kistim varmış adetle atılmasını bekleyeceğim
ama burayı hep okuyorum![]()
Selam kızlar doktordan geliyorum geçen hafta net ölçemedim haftaya bidaha gel demişti :) minnoşumun kolu bacağı belli olmuş 7 haftalık dedi çok mutluyum
Daha bata varmış canım ümit kesmek yok. Herkesin battan önce çıkacak diye bişey yok,hormon işi bunlar :)
Daha varmış tatlım, benim 4 gün geçtikten sonra bile sadece benim görebildiğim bir çizgim vardı. Bir iki gün daha bekle bakalım, inşallah güzel haberler alırsın.
Günaydın kızlar![]()
İnşallah vardır kızlar hiç belirtim yok ama. Bugün bat henüz gelmedi kırmızı. Bakalım hayırlısı :)benimki de çok çok silikti daha varmış belli olmaz canım