2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Çıktı kızlar sonucum ama doktorla konuşamadım daha. Açlık şekerim 70-100 aralığında olması gerekiyor benimki 99 :) yüklemeden sonraki 1. Saatte 151, 2. Saatte 122 çıkmış. Şekerimmi var acaba

Çıktı kızlar sonucum ama doktorla konuşamadım daha. Açlık şekerim 70-100 aralığında olması gerekiyor benimki 99 :) yüklemeden sonraki 1. Saatte 151, 2. Saatte 122 çıkmış. Şekerimmi var acaba
canım naptın, doktorla görüştün mü?

Gunaydın canlar ,

yenı bır hafta , yenı bır ilk iş günü :)
BAT larımız gelsın gecsın gunler ve hamiş oldugumuzu ogrenelım ınsallahhhhhh :)
Her gün yenı umut demektır .

aynı tatlım ya, yine bir haftabaşı :KK43: bu cumartesi bebişimi görmeye gitcem, 1.5 ay oldu özledim valla:KK46:
İçim şişti daha haftanın ilk sabahından :) manyak hikayeler dinliyorum:KK47: benimde cuma günü randevum bakalım tosun nekadar büyümüş :)

Kardeşimin düğününu yaptık geldim ilk iş günü kabusu yaşıyorum ders drama beynimi yedi bicirik 5ler

İki gün var bata dayanamadım test yaptım yine negatif :( Bu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı artık.

İki gün var bata dayanamadım test yaptım yine negatif :KK43: Bu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı artık.

Daha varmış tatlım, benim 4 gün geçtikten sonra bile sadece benim görebildiğim bir çizgim vardı. Bir iki gün daha bekle bakalım, inşallah güzel haberler alırsın.

Günaydın kızlar:KK75:

Günaydın canlar oğlan kreşe başladı bugün stres içindeyim annem yanında sınıf kapısından içeri sokmaya çalışıyorlardı hala derse girip çıkıyorum ama aklım hep onda umarım çabuk alışır

Back