2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gunaydınlar ,

aa ne guzel buyumus bak okullu oldu . Alışır zamanla ınsallah kafana takma fazla annen varmıs en azından yanında .

Aynen canım darısı başınıza. Oglene kadar tutabildik sıpayı ilk günden zorlanmasin diye bakalım yarın nasıl olacak

MERHABALAR BENİM OĞLANDA İLKOKUL 2. SINIFA BAŞLADI GEÇEN HAFTA İZİNLİYDİM
BU HAFTA GELDİM İŞLER ÇOK YOĞUNDU YAZAMADIM

Hastayım ve boşamaya gidiyorum :) süper canım yaptırın testlerinizi sonrada gelsin bebiş :)

Bende dün boşadım.. o_O İçim yandı seviyolardı halbuki hala.. Ah şu kaynanalar ve anasın agzına bakan Oğlanlar çiğ çiğ yiyesim var hepsiniii :KK20::KK20::KK20::KK62::KK62::KK62::KK62:

Bende dün boşadım.. o_O İçim yandı seviyolardı halbuki hala.. Ah şu kaynanalar ve anasın agzına bakan Oğlanlar çiğ çiğ yiyesim var hepsiniii :KK20::KK20::KK20::KK62::KK62::KK62::KK62:

Kıyamam yaa ahh şu yerini bilmeyen aileler.. ne oldu sanki oğlunun yuvasını yikinca yazık..

Ben duygusuzum artık. Zaten bunlara bakmıyorum ben çok fazla. Şimdilik böyle izne çıkıcam diye :KK43:
Bendede icra agirlikliyim zaten. Bende açıkçası fazla ustlenmiyorum bosanma lar genelde adli yardim. Bebek düşündüğüm için tam işe veremiyorum kendimi

Bendede icra agirlikliyim zaten. Bende açıkçası fazla ustlenmiyorum bosanma lar genelde adli yardim. Bebek düşündüğüm için tam işe veremiyorum kendimi
Ben iyice alakasızım bu aralar. İzne çıkacağım için bakıyorum bunlara. Ceza ağırlıklıyım aslında.

Back