2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben de olsam arayamam yani ne diyebileceksin ki :KK43:
Çok üzgündür zaten şimdi,aslında gitmem lazım yanına ama kötü olurum. Biraz kendime geleyim öyle giderim artık. Ben bile nekadar etkilendim.. Allah sabır versin.

Çok üzgündür zaten şimdi,aslında gitmem lazım yanına ama kötü olurum. Biraz kendime geleyim öyle giderim artık. Ben bile nekadar etkilendim.. Allah sabır versin.
evet canım biraz zaman geçsin sen de hamilesin ya seni görünce de aklına gelir diye düşünüyorum çok zor bir durum ya

kızlar hamilelik 8 gün önceden belli olmaz değil mi

_Lavin_ _Lavin_ gözün aydın canım çok şükür kalp atışı da duyulmuş büyüdüğünü de göstersin Rabbim inşallah

Ysmdfn Ysmdfn çok üzüldüm arkadaşın adına ben doğum için annemin yanına geldiğimde bir tanıdığın gelininin başına gelmişti aynı şey aslında ben hiç tanımıyorum da bahsediyorlardi kv de gelip bana anlatmıştı çok uzulmustum o zaman hamile kadina bu muhabbet anlatılır mı diye :( Allah sizin yavrularinizi korusun inşallah arkadaşına da sabır versin

_Lavin_ _Lavin_ canım gözün aydın minnoşu görmüşsün :) Ysmdfn Ysmdfn Canım aynı şey benim de en yakın arkadaşımın başına da geldi. Çok zor Allah yardımcısı olsun. Ama sen kötü etkilenme bebeğin sağlıkla doğar inşallah.

Bi de kızlar iki gün önce bi iki damla kan geldi demiştim ya bugün de yine geldi azıcık kesildi tekrar. Yerleşme diye umutlanasım geliyo ama :) 5 gün kaldı sabrediyorum test yapmıyorum

_Lavin_ _Lavin_ canım gözün aydın minnoşu görmüşsün :) Ysmdfn Ysmdfn Canım aynı şey benim de en yakın arkadaşımın başına da geldi. Çok zor Allah yardımcısı olsun. Ama sen kötü etkilenme bebeğin sağlıkla doğar inşallah.

Bi de kızlar iki gün önce bi iki damla kan geldi demiştim ya bugün de yine geldi azıcık kesildi tekrar. Yerleşme diye umutlanasım geliyo ama :) 5 gün kaldı sabrediyorum test yapmıyorum

Aynen canım sabret daha erken çıkmama ihtimali daha yüksek ama bu baya baya yerleşme kanamasına benziyor hadi hayırlısı :)

İnşallah canım sağ salim doğsunlar.. Ben 4 gün kala yapmıştım testi haberin ola :))

Günaydın kızlar adet oldum bugün. Kürtajı adetin ilk günü sayarsak tam gününde olmuş oldu. Döngüm bozulmadı yani. İyi mi kötü mü bilmiyorum görücez. Bi de adet bitiminden yunurtlamaya kadar her sabah iki kuru incir yiyeyim falan dedim. Sizce faydası olur mu yumurtlamaya? Yoksa kaynatmalı demlemeli incir kürü mü yapsam saraçoğlunun?

Günaydın.. Dünkü olaydan sonra bugün hemen şeker yüklemesine geldim. Son 1 saat,şu kanıda versemde kurtulsam.. Açımm,iğrenç bişey içtim ve midem bulanıyor:mad:

Cihazdan cihaza oluyormuş öyle, internette okudum. Bir de gebeliğin ilk haftalarında değişkenlik gösterirmiş.
Ben 22 mayıs yaptım valla:)

canım hadi gözünaydın, bundan sonra her seferinde daha güzel keyifli haberler alıcaz senden:anneadayı:

günaydın hanımlar, yaşasın ki bugün cumaaaaaaaa:KK46:

gunaydın kızlar ,

hamişler bol saglıklı bebiş buyutmeler dılıyorum , ben gıbılere de en kısa surede hayırlısıyle göbüşlerımız dolar ınsallah dıye dua edıyorum . Bugun cuma son iş günü yuppiiiiii :)

bende yarın klomene baslıycam tekrardan ve paralelınde ıncır kürünü de kullanıcam bu ay , ahh ahhhh şu umutlar hayaller olmasa nasıl yaşar ınsan .

gunaydın kızlar ,

hamişler bol saglıklı bebiş buyutmeler dılıyorum , ben gıbılere de en kısa surede hayırlısıyle göbüşlerımız dolar ınsallah dıye dua edıyorum . Bugun cuma son iş günü yuppiiiiii :)

bende yarın klomene baslıycam tekrardan ve paralelınde ıncır kürünü de kullanıcam bu ay , ahh ahhhh şu umutlar hayaller olmasa nasıl yaşar ınsan .

Yeni ay, yeni umutlar inşallah sana bebişini getirecek.:KK200:

Back