- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Çok üzgündür zaten şimdi,aslında gitmem lazım yanına ama kötü olurum. Biraz kendime geleyim öyle giderim artık. Ben bile nekadar etkilendim.. Allah sabır versin.ben de olsam arayamam yani ne diyebileceksin ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzgündür zaten şimdi,aslında gitmem lazım yanına ama kötü olurum. Biraz kendime geleyim öyle giderim artık. Ben bile nekadar etkilendim.. Allah sabır versin.ben de olsam arayamam yani ne diyebileceksin ki![]()
evet canım biraz zaman geçsin sen de hamilesin ya seni görünce de aklına gelir diye düşünüyorum çok zor bir durum yaÇok üzgündür zaten şimdi,aslında gitmem lazım yanına ama kötü olurum. Biraz kendime geleyim öyle giderim artık. Ben bile nekadar etkilendim.. Allah sabır versin.
kızlar hamilelik 8 gün önceden belli olmaz değil mi
şu fitili kullanmak istiyorum ama hamilelik yoktur heralde belli değildir diyorum ben deÇok düşük ihtimal canım anlaşılmaz çünkü hcg yeni yeni salgilanmaya başlar daha
_Lavin_ canım gözün aydın minnoşu görmüşsün :)
Ysmdfn Canım aynı şey benim de en yakın arkadaşımın başına da geldi. Çok zor Allah yardımcısı olsun. Ama sen kötü etkilenme bebeğin sağlıkla doğar inşallah.
Bi de kızlar iki gün önce bi iki damla kan geldi demiştim ya bugün de yine geldi azıcık kesildi tekrar. Yerleşme diye umutlanasım geliyo ama :) 5 gün kaldı sabrediyorum test yapmıyorum
İnşallah canım sağ salim doğsunlar.. Ben 4 gün kala yapmıştım testi haberin ola :))_Lavin_ canım gözün aydın minnoşu görmüşsün :)
Ysmdfn Canım aynı şey benim de en yakın arkadaşımın başına da geldi. Çok zor Allah yardımcısı olsun. Ama sen kötü etkilenme bebeğin sağlıkla doğar inşallah.
Bi de kızlar iki gün önce bi iki damla kan geldi demiştim ya bugün de yine geldi azıcık kesildi tekrar. Yerleşme diye umutlanasım geliyo ama :) 5 gün kaldı sabrediyorum test yapmıyorum
aa ilginç benim 5+5 27 mayıs gösterdiYa bu arada bebiş 6+4 buna göre 22 mayıs bdt. Ama ultrason kağıdında 29 mayıs yazıyor.
aa ilginç benim 5+5 27 mayıs gösterdi
İnşallah canım ya belirtim yok ama başka bakalım hayırlısı :)Aynen canım sabret daha erken çıkmama ihtimali daha yüksek ama bu baya baya yerleşme kanamasına benziyor hadi hayırlısı :)
O aklımda zaten hep yarın 4 gün kalıyo yaparım belki :)İnşallah canım sağ salim doğsunlar.. Ben 4 gün kala yapmıştım testi haberin ola :))
Cihazdan cihaza oluyormuş öyle, internette okudum. Bir de gebeliğin ilk haftalarında değişkenlik gösterirmiş.
Ben 22 mayıs yaptım valla:)
Günaydın.. Dünkü olaydan sonra bugün hemen şeker yüklemesine geldim. Son 1 saat,şu kanıda versemde kurtulsam.. Açımm,iğrenç bişey içtim ve midem bulanıyor![]()
Günaydın.. Dünkü olaydan sonra bugün hemen şeker yüklemesine geldim. Son 1 saat,şu kanıda versemde kurtulsam.. Açımm,iğrenç bişey içtim ve midem bulanıyor![]()
gunaydın kızlar ,
hamişler bol saglıklı bebiş buyutmeler dılıyorum , ben gıbılere de en kısa surede hayırlısıyle göbüşlerımız dolar ınsallah dıye dua edıyorum . Bugun cuma son iş günü yuppiiiiii :)
bende yarın klomene baslıycam tekrardan ve paralelınde ıncır kürünü de kullanıcam bu ay , ahh ahhhh şu umutlar hayaller olmasa nasıl yaşar ınsan .