Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar
Canim gunaydin ☺enfeksiyon gibi birsey olabilir.kasik agrilari genelde ondan oluyor.devam ederse doktora mutlaka git.bende olmustum gecen aylarda enfeksiyon varmis.dikkat et.dün bütün gece kasık ağrısından kıvrandım geçmek bilmedi ki yaklaşık bir haftadır bu ağrıyla yaşıyorum ama bugün ağrılar birden kesildi öğlene doğru hafif başlar gibi oldu sonra o da geçti ee regl de yok o zaman ben tekrar mı yumurtladım diycem ama 2 gündür ovulasyon yapıyordum o da silikti ben anlamadım bir şey kızlar bu neydi şimdi yaa
Gunaydin hosbuldum canimGünaydın canım, hoşgeldin
Deruchette senin de bulantın var mı? Çıkarmıyorum ama iyice rahatsız etmeye başladı beni.
evet canım ara ara oluyor ben de hiç çıkarmadım ama sinir bozucu sanki çıkarsam rahatlayacağım gibi
Canim gunaydin ☺enfeksiyon gibi birsey olabilir.kasik agrilari genelde ondan oluyor.devam ederse doktora mutlaka git.bende olmustum gecen aylarda enfeksiyon varmis.dikkat et.
yaşayanlar çok kötü diyor umarım yaşamayızBen de öyle hissediyorum ama çıkarmam da pek mümkün değil. Yıllardır hiç kusmadım, ama kötüyüm.
Allahtan beslenmeme şimdilik etkisi yok ama ilerleyen haftalarda ne olurum bilmiyorum.
yaşayanlar çok kötü diyor umarım yaşamayız
İnşallah rahat geçer bu dönem Deruchette . Midede berbat bi his heran çıkacakmış gibi hissetmek bu dönem için en iyi hallerden birisi :) bu haftalarda hormonlar pik yapıyor,sonra vücut alışıyor. 1 haftadan fazla sürmüştür benimde o halim ama çıkaracak kadar kötü olmadım. Sizinde hafif geçer umarım.. Çubuk kraker ve şekersiz limonata rahatlarıyordu beni,bi deneyin belki işe yarar. Canınızın istemediği hiçbişeyi yemeyin sonra tiksiniyor insan. O dönemde zorla yediğim şeylerin şu anda bile yüzünü görmek istemiyorum10 haftalık gebe arkadaşım var, günde defalarca kusuyorum diyor. Gebe olduğumu da bilmiyor ben tabi dehşetle dinliyorum.
Neyse bebişler sağlıklı olsun ben dayanırım sıkıntılara.
Günaydın kızlar. Bir girdim bir daha çıkamadım forumdan. Aslında girmemeye karar vermiştim ama dayanamadım.
Size saçma bişey söylicem kürtajın üstünden 20 gün geçti ama beyaz akıntı,sürekli sallanma şeklinde baş dönmesi,koku hassasiyeti,göğüsten koltukaltına giden ağrı gibi belirtilerim var. ağzımda da metalik bi tat var. hamile olabilir miyim kuruntu mu yapıyorum çok mu fazla istiyorum ne dersiniz?
Kızlar moralım cok bozuluyor negatıf deger alınca ve unutmaya calısıyorum ama buraya gırdıkce umıtlenıyor ve sureklı beklentı ıcıne gırıyorum ve tekrar hatırlıyorum , bu nedendırkı gırmeme kararı aldım guzel haberler verene kadar en azından sat gunume kadar gırmıycem , ınsallah ben yokken guzel haberler alırsınız .
Bana da limonlu şehriye çorbası,ayran falan iyi geliyor. Sabah bulantı çok hafif oluyor,kahvaltı yapabiliyorum sonra gitgide çoğalıyor ve gece en kötüsü oluyor maalesef. Canım çikolata istiyor bazen ama yiyince de kötü oluyorum. Böyle işte.İnşallah rahat geçer bu dönem Deruchette . Midede berbat bi his heran çıkacakmış gibi hissetmek bu dönem için en iyi hallerden birisi :) bu haftalarda hormonlar pik yapıyor,sonra vücut alışıyor. 1 haftadan fazla sürmüştür benimde o halim ama çıkaracak kadar kötü olmadım. Sizinde hafif geçer umarım.. Çubuk kraker ve şekersiz limonata rahatlarıyordu beni,bi deneyin belki işe yarar. Canınızın istemediği hiçbişeyi yemeyin sonra tiksiniyor insan. O dönemde zorla yediğim şeylerin şu anda bile yüzünü görmek istemiyorum
Bikaç hafta sabret canım,geçecek. Midene ne iyi geliyorsa onu ye. Bebeği besleyemiyorum diye düşünme,şuanda yediklerinle beslenmiyor zaten. Kuru pasta ve limonata içiyodum ben sürekli :)Bana da limonlu şehriye çorbası,ayran falan iyi geliyor. Sabah bulantı çok hafif oluyor,kahvaltı yapabiliyorum sonra gitgide çoğalıyor ve gece en kötüsü oluyor maalesef. Canım çikolata istiyor bazen ama yiyince de kötü oluyorum. Böyle işte.