2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

çılgın yaa daha ufacık bebito :)
Garanti iş olsun dedim :) kemiklerim çok ağrıyor bi süre sonra uzun saatler gezinemem diye düşünüyorum. İlk gördüğünüde al çık yapamıyorsun,insan incelemek istiyor. O yüzden aldım gitti valla :)

Garanti iş olsun dedim :) kemiklerim çok ağrıyor bi süre sonra uzun saatler gezinemem diye düşünüyorum. İlk gördüğünüde al çık yapamıyorsun,insan incelemek istiyor. O yüzden aldım gitti valla :)
Diyorum da bakalım ben napıcam eşim beşik bakıyo geçen hafta da bi tane biberon almış gelmiş :)

Diyorum da bakalım ben napıcam eşim beşik bakıyo geçen hafta da bi tane biberon almış gelmiş :)
Onlar daha aceleci oluyor :) cinsiyeti belli olsun yavaş yavaş başlarsın. Araba beşik onlar araştır şimdiden karar vermesi zor oluyor. Alacağın zaman rahat edersin

merhaba kızlar nasılsınız adete 9 gün kala hamilelik belli olmaz değil mi bana iltihap için fitil vermişti doktor iki taneydi birini kullandım birini de bu gece kullanmak istiyorum acaba zararı dokunur mu?

Ysmdfn Ysmdfn canım beşik çok tatlı bayıldım mışıl mışıl uyusun bebis içinde oda konusunda mantıklı düşünüyorsun ben park yatak almıştım hiic kullanmadık hep bizimle yattı. 2 yaşında tek kişilik yatakta yatmaya başladı. ancak bu sene yeni aldık oda takımını 3 yaşında yani :) ama bebek odaları da o kadar şirin ki cidden insanın içinde kalıyor :))

merhaba kızlar nasılsınız adete 9 gün kala hamilelik belli olmaz değil mi bana iltihap için fitil vermişti doktor iki taneydi birini kullandım birini de bu gece kullanmak istiyorum acaba zararı dokunur mu?

Olmaz canım ama bence bu kadar erken dönemde zararı da olmaz kullan bence

Ysmdfn Ysmdfn canım beşik çok tatlı bayıldım mışıl mışıl uyusun bebis içinde oda konusunda mantıklı düşünüyorsun ben park yatak almıştım hiic kullanmadık hep bizimle yattı. 2 yaşında tek kişilik yatakta yatmaya başladı. ancak bu sene yeni aldık oda takımını 3 yaşında yani :) ama bebek odaları da o kadar şirin ki cidden insanın içinde kalıyor :))
Teşekkür ederiz teyzesi :) odalar güzel ama kullanılmıyor malesef,beşik daha mantıklı geldi bana. Zaten taşınma işimizde var,yeni eve sakladım oda hevesimi :)

Onlar daha aceleci oluyor :) cinsiyeti belli olsun yavaş yavaş başlarsın. Araba beşik onlar araştır şimdiden karar vermesi zor oluyor. Alacağın zaman rahat edersin

çok güzel şeyler almışsın canım, Allah içinize sindirsin sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip etsin inşallah. Bende cinsiyeti öğrendiğimden beri ufak tefek bodydi çoraptı alıyorum büyük alışverişlere daha yeni yeni başlıyoruz. Eşimin aceleciği ile ilk olarak bu haftasonu bebek arabasını hallettik, eşim birde kurdu onu evde antrede kullanıp duruyor kızımı şöyle yatırcam gezdircem böyle oturtcam gezdircem diye :KK46:

bu arada günaydınlar hanımlar:KK200:

çok güzel şeyler almışsın canım, Allah içinize sindirsin sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip etsin inşallah. Bende cinsiyeti öğrendiğimden beri ufak tefek bodydi çoraptı alıyorum büyük alışverişlere daha yeni yeni başlıyoruz. Eşimin aceleciği ile ilk olarak bu haftasonu bebek arabasını hallettik, eşim birde kurdu onu evde antrede kullanıp duruyor kızımı şöyle yatırcam gezdircem böyle oturtcam gezdircem diye :KK46:

bu arada günaydınlar hanımlar:KK200:
Güzel günlerde kullanalım hepimiz inşallah :) bizde kurduk arabayı sonra topladık tekrar :) ilk 6 ay için puset aldım.

Canım ben çok minik düşük yaptığım halde 15 günde sıfırlanmıştı beta hcg. Belki senin de sıfırlanmamıştır henüz. Kaç haftalıkmış bebişin?
7 haftalıktı canım. dün ovülasyon testi yaptım bembeyaz çıktı. hcg olsa ovülasyonda da görünüyomuş galiba. hcg testim yoktu onu yaptım.

matsiyahoje matsiyahoje canım umarım Allah gönlüne göre verir eski gebelikten kalma hcg bu belirtileri yapmaz bence ya psikolojik ya yeni gebelik ya da (ki umarım öyle değildir) kurtajda tam temizlenmemis olabilir istersen bir test yapıp duruma göre doktora git
canım psikolojik galiba. çünkü kürtajdan sonraki günlerde hiç belirti yoktu. şimdi şimdi başladı. parça kalmış olamaz kürtajdan sonra kontrolde baktı çünkü doktor. biraz fazla istiyorum canım benim ya kendimi engelleyemiyorum. bunlar hep ondan oluyo zaten

siz ne aldınız canım bebek arabası? başka ne alışveriş yaptın tatlım, liste falan oluşturmuş muydun?
Mamas papas aldım canım arabayı. Pusetle beraber satılan markalarda var ama biz en çok bunu beğendik. Bu markanın puseti yok adaptörünü alıp istediğin puseti kullanabiliyorsun. Pusetide nuna marka aldım. Ev tipi ana kucağı aldım,beşiğini yaptırıyorum. Yatağı,yorganı nevresimi,alt açma minderi,küvet,kova :) penye peluş ve örgü battaniyeler,2 tane hastane çıkışı,ikili takımlar,uzun kollu ve kısa kollu bodyler( bikaç tane yenidoğan aldım onun dışındakiler 0-3 ay. Yenidoğan 50cm oluyor 0-3 ay 56cm. Yenidoğan fazla alma muhtemelen 50cm üzeri olur bebek. Çorap,1-2 ve 3 numara prima bez :) unibaby yenidoğan ıslak mendil( sadece su ve pamuk oluyor) dalin deterjan ve yumuşatıcı,şampuan,banyo köpüğü,pişik kremi,pudra,bebe yağı,tırnak makası,burun temizleme aspiratörü,emzirme önlüğü,süt pompası,göğüs pedi,biberon,emzik( bunların hepsini avent aldım) aklıma gelenler bunlar ;) liste yapmadım kafama göre takıldım

Kundak aldım foto koyuyorum. Bunlar ilk aylar çok kullanışlı oluyormuş. El ayak hareketiyle uyandıramıyor kendini,hemde kış olduğu için sıcak sıcak uyur :) 1 polar bide penye aldım. Penyeyi evde poları arabada kullanmak için.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 39
canım psikolojik galiba. çünkü kürtajdan sonraki günlerde hiç belirti yoktu. şimdi şimdi başladı. parça kalmış olamaz kürtajdan sonra kontrolde baktı çünkü doktor. biraz fazla istiyorum canım benim ya kendimi engelleyemiyorum. bunlar hep ondan oluyo zaten

Çok normal canım benim bir de arkadaslardan da duyduğum kayıp olunca daha da çok istendiği yönünde zaten anormallik yok yani sende :) inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavusacaksin sen de yavruna. Biraz daha sabır sadece (zor ama başka yapacak bir şey yok)

Back