2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım sen kurtajdan sonra regl oldun mu ki bu konu hakkında pek bilgim yok ama hcg sıfırlanmis mıydı? Yani sifirlandiysa veya regl olduysan yeni bir gebelik olabilir belki

Sen bilirsin canım strese giriyorsan gelme tabi buralara inşallah güzel haberlerle geri donersin

Kürtajdan sonra adet olmadım canım.daha 20 gün oldu kürtaj olalı. Belki de kurumtu yapıyorum. Hcg sıfırlanmadığı için de olmuş olabikir belirtiler :(

Günaydın kızlar. Bir girdim bir daha çıkamadım forumdan. Aslında girmemeye karar vermiştim ama dayanamadım.
Size saçma bişey söylicem kürtajın üstünden 20 gün geçti ama beyaz akıntı,sürekli sallanma şeklinde baş dönmesi,koku hassasiyeti,göğüsten koltukaltına giden ağrı gibi belirtilerim var. ağzımda da metalik bi tat var. hamile olabilir miyim kuruntu mu yapıyorum çok mu fazla istiyorum ne dersiniz?

Canım ben çok minik düşük yaptığım halde 15 günde sıfırlanmıştı beta hcg. Belki senin de sıfırlanmamıştır henüz. Kaç haftalıkmış bebişin?

Kızlar bebeğimizi gördük kalp atışını da aldık mutluyum umarım büyüdüğünü de görürüz :) _Lavin_ _Lavin_ yarın seni de bekliyorum peşimden _Unicorn_ _Unicorn_ Ysmdfn Ysmdfn cnntrm cnntrm teyzeleri :)
Canımm gözünaydın :) çok sevindimm,minik pıt pıt atan kalbini sevsinler onun :)) minnoşun büyüdüğünüde göreceğiz inşallah artık stresi bırak annesi ;)

Minnoşumun tüm alışverişini tamamlamış bulunuyorum şuanda :) sağlıkla doğsunda kullanalım artık diye sabırsızlanıyorum :) biraz erken mi aldık acaba herşeyi :KK45: sadece hastanede giyeceğim gecelikler kaldı onuda alınca çanta hazırlamayı düşünüyorum:KK53:

matsiyahoje matsiyahoje canım umarım Allah gönlüne göre verir eski gebelikten kalma hcg bu belirtileri yapmaz bence ya psikolojik ya yeni gebelik ya da (ki umarım öyle değildir) kurtajda tam temizlenmemis olabilir istersen bir test yapıp duruma göre doktora git

Minnoşumun tüm alışverişini tamamlamış bulunuyorum şuanda :) sağlıkla doğsunda kullanalım artık diye sabırsızlanıyorum :) biraz erken mi aldık acaba herşeyi :KK45: sadece hastanede giyeceğim gecelikler kaldı onuda alınca çanta hazırlamayı düşünüyorum:KK53:

Maşallah canım bu ne hız :) güzel günlerde mis kokulu bebisinle kullanmak nasip olsun inşallah

kızlaaarr merhaba. sürekli forumu takip ediyorum. 2 aydır 20 günde bir adet oluyorum. yumurtlama günü hesaplayamıyorum bunun yüzünden.netten o kadar şey okudum ki korkuyorum suan. bu durumu yaşayan varmı

Canım bebişine oda takımı aldın mı? Anne yanı beşik tercih ettin mi? Detaylar istiyorummmmm

Canım bebişine oda takımı aldın mı? Anne yanı beşik tercih ettin mi? Detaylar istiyorummmmm
Canım ben beşik istiyordum ama piyasada hepsi max 6 aya kadar kullanılabilir boyutta. Bende kendim yaptırdım foto atıcam bakarsın :) odayı seneye yaparım diyorum çünkü taşınıcam burdan mobilya taşınsın istemiyorum ve zaten ilk 1 yıl kendi odamda yatırmayı planlıyorum. Ev tipi ana kucağı aldım salonda mutfakta yanımda onun içinde takılır diye :) oda yapmak için aceleye gerek yok bence zaten kullanılmıyor ilk zamanlarda. Kıyafetleri sorun olacak diye yaptırılıyor genelde oda,benim giyinme odam var zaten onun kıyafetlerine orda bolca yer var. Oda yapsan bile anne yanı beşik şart :KK66:
Bu karyola boyutunda beşik,max 2 yaşa kadar kullanabilir,derin. Ayağa kalktığında dışarı çıkma düşme riski yok.Bunu internetten buldum krem rengini yaptırdım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 46
Maşallah canım bu ne hız :) güzel günlerde mis kokulu bebisinle kullanmak nasip olsun inşallah
Hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü eşim bebek arabası araştırıyordu :) bu zamana kadar iyi dayandı bile denebilir :)) bi başlayınca almaya devamı geliyor insan durduramıyor kendini,aldık rahatladık :))

Hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü eşim bebek arabası araştırıyordu :) bu zamana kadar iyi dayandı bile denebilir :)) bi başlayınca almaya devamı geliyor insan durduramıyor kendini,aldık rahatladık :))
Bende tam bunu bi sorayım diye girdim :) denk geldi kaç haftalikken alışverişe başlamak lazım acaba bende artık dayanamıyorumm :)

Ev tipi ana kucağıda bu. Sabit yada sallanır,dik yada yatar pozisyonda kullanılıyor ve titreşim özelliği var. En kullanışlısı bu gibi geldi bana,kullananlar çok memnun.

Canım ben beşik istiyordum ama piyasada hepsi max 6 aya kadar kullanılabilir boyutta. Bende kendim yaptırdım foto atıcam bakarsın :) odayı seneye yaparım diyorum çünkü taşınıcam burdan mobilya taşınsın istemiyorum ve zaten ilk 1 yıl kendi odamda yatırmayı planlıyorum. Ev tipi ana kucağı aldım salonda mutfakta yanımda onun içinde takılır diye :) oda yapmak için aceleye gerek yok bence zaten kullanılmıyor ilk zamanlarda. Kıyafetleri sorun olacak diye yaptırılıyor genelde oda,benim giyinme odam var zaten onun kıyafetlerine orda bolca yer var. Oda yapsan bile anne yanı beşik şart :KK66:
Bu karyola boyutunda beşik,max 2 yaşa kadar kullanabilir,derin. Ayağa kalktığında dışarı çıkma düşme riski yok.Bunu internetten buldum krem rengini yaptırdım.

Ayyyyy çok şirinmiş canımmmm. Aslında eşim de tayinimizi isteyebiliriz oda yapmayalım diyor ama ben biraz hevesliyim.

çılgın yaa daha ufacık bebito :)

Back