- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Kesildi şimdi bi şey yok akıntı var normal bakalım hayırlısı.
İnşallah yerlesmedir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesildi şimdi bi şey yok akıntı var normal bakalım hayırlısı.
aynen ben de öyle sanki doktora gitmesem bişey olmaycak da o ultrason ekranından kötü bişey çıkacak gibi benim de dün akşam midem baya bulandı çok halsizimBenim muhtemel döllenme 31 ağustor ovulasyon testlerine göre. Gitsek sanırım bebeği görürüz ama ben kalp atışına taktım kafayı sanırım. Eşimle tekrar konuştuk, cumartesi gitmeye karar verdik.
İnşallah sen de çarşamba kese ve yolk sacı görürsün diye düşünüyorum.
Bugün bayağı kendini hissettiren bir mide bulantım ve baş ağrım var. Yemek yiyebiliyorum ama tadını almıyorum, zorla. Daha iki gün önce midem bulanmıyor benim yuppi havalarındaydım.
Doktor kontrolünü düşünmedikçe ben de oldukça pozitifim canım, aklımdan hiç kötü düşünceler geçmiyor ama işte doktor fobimi bir yensem süper olacak.
Pavlovun köpeği gibi şartlandım resmen iyi mi
aynen ben de öyle sanki doktora gitmesem bişey olmaycak da o ultrason ekranından kötü bişey çıkacak gibi benim de dün akşam midem baya bulandı çok halsizim
Zaman geçiyor,ilk öğrendiğimde çok uzun geliyordu zaman şunun şurasında 9 ay kaldı diye dalga geçiyordum ama şimdi nasıl geçti anlamadım diyorum :) Ada ve Derin arasında gidip geliyorum kesin karar verilmedi daha :)
Gunaydınlar Kızlar ,
Yenı hamişlere bır sorum herkeste yerleşme kanaması oldu mu ?
Günaydın hanımlar
Yok canım bende kanama olmamıştı hiç, sadece had safhada göğüs hassasiyetim vardı
Gögüs uçlarım benım cok fena , sende kı nasıl bır hassasıyettı
çamaşırımı çıkardığımda göğüslerimi alttan desteklemek zorunda kalıyordum, rahatça bırakamıyordum. benim yüzüstü yatma alışkanlığım vardır, asla yatamıyordum acısından[/QUOT
Benımkının sadece uclarında ahrı var sızı var dokunamıyorum
Farklı belırtıler senınkınden
Bende olmamıştı.Gunaydınlar Kızlar ,
Yenı hamişlere bır sorum herkeste yerleşme kanaması oldu mu ?
Kızlar gitmek için karar verdiğim doktorun haftaya salıya kadar randevusu yok.
Sizce bekleyeyim mi bir hafta daha? Başka doktora mı gideyim yoksa?
guvenebılecegın baska doktor yoksa bekle derım ben , doktor degısıklıgını sevmıyorum ben , ınandıgım guvendıgım bır doktorum var ona gıderdım .:)
Evet okadar yogunsa ıyı doktordur :)Yok canım ben de ilk kez gidecektim o doktora, daha önceden tanımıyorum yani. Sadece tavsiye üzerine.
Ama baksana ne doktormuş, bir hafta önceden randevu almak lazımmış
Evet okadar yogunsa ıyı doktordur :)
Ozaman şansını başka doktor da dene bu seferlık eger cok dayanamıyorsan
Valla canım kese falan daha önce görmüş olsam dayanırım da bugün tam 6 haftalık oldu, hatta daha büyük bile olabilir.
Neyse eşimle de konuştum eski doktoruna gidelim şimdilik dedi.
Inşallah guzel haberler alırsın canım , bızıde habersız bırakma
Perşembe öğleden sonra gideceğim inşallah. Senin bat bugün değil mi?