- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
evet canım bugun cok heyecan ıcınde beklemedeyım :)
İnşallah olmazsın, bebiş ordadır. Yarın mı test yapacaksın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bugun cok heyecan ıcınde beklemedeyım :)
İnşallah olmazsın, bebiş ordadır. Yarın mı test yapacaksın?
Bılmıyorum canım bugun olmazsam beklerım bırkac gun daha heralde , ınternette bıkactane yorum okudum catlatma ıgnesı 1-2 gun degıstırebılıyormus dıye onun ıcın kafam karısık , sen kullanmısmıydın catlatma ıgnesı .
hilal1907 @melita09 @_Unicorn_ base2012 P Prenseslale kızlaaar batın üstünden edirneden karsa yol geçmiş ya müjde verin ya da bat verin
Canım git bence başkasına keseyi görürsün hatta daha büyük bile olabilir diyosun kesin görürsün. 2 hafta sonrayada diğer doktora randevu al,kalp atışı duymaya gidersinKızlar gitmek için karar verdiğim doktorun haftaya salıya kadar randevusu yok.
Sizce bekleyeyim mi bir hafta daha? Başka doktora mı gideyim yoksa?
ben yazmıştım aslında cnntrm 'cim bayram öncesi.. yine adet oldum diye. yeni bat da yok, çünkü vazgeçtim bebek denemekten açıkcası, ben 3 denemede bıraktım..daha doğrusu oluruna bıraktım..
oluruna bırakmak iyi de bizi bırakma yine de olur mu
Aşkolsun bırakır mıyım hiç..hem buradan okuyorum vakit buldukça..umudumu erken kaybettim..çünkü hep BAT veriyorum olmayınca tekrar BAT yazıyorum, filan kendi kendimi yıpratıyorum...denemeler öncesi ve sonrası yaklaşık 8-9 aydır, hayatımın odak noktasında bebeği koydum...saçımı bile boyatmadım 1 yıldır...beyazlarla gezdim, kafeini azalttım çok yedim kilo aldım..vs .vs..daha bebek bile olmadan bunlara başlamıştım özel hayatımda. hepsi bebek içindi....şimdi saçlarımı boyattım, diyet yapıyorum aç geziyorum ve yeni BAT da vermiyorum :)))) bebek dışında diğer herşeye odaklandım anlayacağınız....ben direkt hamileyim yazacağım ..sürpriz yapacağım sizlere inşallah....:)))))) sevgiler
Canim kusura bakma yazamadim.ben 17 eylulde adet oldum.bu aya insallah.17 ekim yeni bat.sabirla bekliyorum insaa?llah mujdeli haberi birgun kutlariz burdanhilal1907 @melita09 @_Unicorn_ base2012 P Prenseslale kızlaaar batın üstünden edirneden karsa yol geçmiş ya müjde verin ya da bat verin
_Lavin_ Deruchette kızlar ikiniz de çok güzel haberler getireceksiniz doktordan inşallah dört gözle bekliyorum :))
Snmclsn canım regl hiiç gelmez umarım bebek lazım bize :)
Kizlar ben memleketteyim giremiyorum pek kirmizilar geldi yine benimm yeni bat 20 ekimhilal1907 @melita09 @_Unicorn_ base2012 P Prenseslale kızlaaar batın üstünden edirneden karsa yol geçmiş ya müjde verin ya da bat verin
dün bütün gece kasık ağrısından kıvrandım geçmek bilmedi ki yaklaşık bir haftadır bu ağrıyla yaşıyorum ama bugün ağrılar birden kesildi öğlene doğru hafif başlar gibi oldu sonra o da geçti ee regl de yok o zaman ben tekrar mı yumurtladım diycem ama 2 gündür ovulasyon yapıyordum o da silikti ben anlamadım bir şey kızlar bu neydi şimdi yaa
benim randevum15.30 çok heyecanlıyımBen de dün çok kötüydüm yazmıştım zaten. Bugün şükür sanki daha iyiyim. Yine midem bi garip ama dünkü kadar değil.
Bu travmanın üstesinden geleceğiz inşallah, ultrason aletini yeneceğiz, o bizden korksunnn
_Lavin_ Deruchette kızlar ikiniz de çok güzel haberler getireceksiniz doktordan inşallah dört gözle bekliyorum :))
Snmclsn canım regl hiiç gelmez umarım bebek lazım bize :)
benim randevum15.30 çok heyecanlıyım
eşim illa ben de geleyim dedi ben kendimi geçtim bu sefer negatif bişey de onun da üzülmesini filan düşünmeye başladım ben tekk hallederim diyorum bu sefer de kızıyorAyyyy çok heyecanlı. Benim de yarın 13.30 da.
Rüyamda bile doktor randevusu görüyordum.
Güzel geçecek içini ferah tut bizide haberdar et,merak ederiz :)benim randevum15.30 çok heyecanlıyım