2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İnşallah olmazsın, bebiş ordadır. Yarın mı test yapacaksın?

Bılmıyorum canım bugun olmazsam beklerım bırkac gun daha heralde , ınternette bıkactane yorum okudum catlatma ıgnesı 1-2 gun degıstırebılıyormus dıye onun ıcın kafam karısık , sen kullanmısmıydın catlatma ıgnesı .

Bılmıyorum canım bugun olmazsam beklerım bırkac gun daha heralde , ınternette bıkactane yorum okudum catlatma ıgnesı 1-2 gun degıstırebılıyormus dıye onun ıcın kafam karısık , sen kullanmısmıydın catlatma ıgnesı .

Hayır canım kullanmadım.Ama okumuştum bir miktar beta hcg salgılanmasına ve hatalı sonuç vermesine sebep oluyormuş.
Ama cumaya kadar kesin belli olur senin durum. Hadi hayırlısı.

Kızlar gitmek için karar verdiğim doktorun haftaya salıya kadar randevusu yok.
Sizce bekleyeyim mi bir hafta daha? Başka doktora mı gideyim yoksa?
Canım git bence başkasına keseyi görürsün hatta daha büyük bile olabilir diyosun kesin görürsün. 2 hafta sonrayada diğer doktora randevu al,kalp atışı duymaya gidersin ;)

ben yazmıştım aslında cnntrm cnntrm 'cim bayram öncesi.. yine adet oldum diye. yeni bat da yok, çünkü vazgeçtim bebek denemekten açıkcası, ben 3 denemede bıraktım..daha doğrusu oluruna bıraktım.. :KK51::KK47:

oluruna bırakmak iyi de bizi bırakma yine de olur mu :(

oluruna bırakmak iyi de bizi bırakma yine de olur mu :KK43:

Aşkolsun bırakır mıyım hiç..hem buradan okuyorum vakit buldukça..umudumu erken kaybettim..çünkü hep BAT veriyorum olmayınca tekrar BAT yazıyorum, filan kendi kendimi yıpratıyorum...denemeler öncesi ve sonrası yaklaşık 8-9 aydır, hayatımın odak noktasında bebeği koydum...saçımı bile boyatmadım 1 yıldır...beyazlarla gezdim, kafeini azalttım çok yedim kilo aldım..vs .vs..daha bebek bile olmadan bunlara başlamıştım özel hayatımda. hepsi bebek içindi....şimdi saçlarımı boyattım, diyet yapıyorum aç geziyorum ve yeni BAT da vermiyorum :)))) bebek dışında diğer herşeye odaklandım anlayacağınız....ben direkt hamileyim yazacağım ..sürpriz yapacağım sizlere inşallah....:)))))) sevgiler

Aşkolsun bırakır mıyım hiç..hem buradan okuyorum vakit buldukça..umudumu erken kaybettim..çünkü hep BAT veriyorum olmayınca tekrar BAT yazıyorum, filan kendi kendimi yıpratıyorum...denemeler öncesi ve sonrası yaklaşık 8-9 aydır, hayatımın odak noktasında bebeği koydum...saçımı bile boyatmadım 1 yıldır...beyazlarla gezdim, kafeini azalttım çok yedim kilo aldım..vs .vs..daha bebek bile olmadan bunlara başlamıştım özel hayatımda. hepsi bebek içindi....şimdi saçlarımı boyattım, diyet yapıyorum aç geziyorum ve yeni BAT da vermiyorum :)))) bebek dışında diğer herşeye odaklandım anlayacağınız....ben direkt hamileyim yazacağım ..sürpriz yapacağım sizlere inşallah....:)))))) sevgiler

inşallah canım benim sabırsızlıkla bekliyorum müjdeli haberini ozaman:KK68:

dün bütün gece kasık ağrısından kıvrandım geçmek bilmedi ki yaklaşık bir haftadır bu ağrıyla yaşıyorum ama bugün ağrılar birden kesildi öğlene doğru hafif başlar gibi oldu sonra o da geçti ee regl de yok o zaman ben tekrar mı yumurtladım diycem ama 2 gündür ovulasyon yapıyordum o da silikti ben anlamadım bir şey kızlar bu neydi şimdi yaa :KK64:

dün bütün gece kasık ağrısından kıvrandım geçmek bilmedi ki yaklaşık bir haftadır bu ağrıyla yaşıyorum ama bugün ağrılar birden kesildi öğlene doğru hafif başlar gibi oldu sonra o da geçti ee regl de yok o zaman ben tekrar mı yumurtladım diycem ama 2 gündür ovulasyon yapıyordum o da silikti ben anlamadım bir şey kızlar bu neydi şimdi yaa :KK64:

Maalesef canım bir fikrim yok:KK43:

Ayyyy çok heyecanlı. Benim de yarın 13.30 da.
Rüyamda bile doktor randevusu görüyordum.
eşim illa ben de geleyim dedi ben kendimi geçtim bu sefer negatif bişey de onun da üzülmesini filan düşünmeye başladım ben tekk hallederim diyorum bu sefer de kızıyor

Deruchette Deruchette çok güzel geçecek randevun kendini germe bizi de merakta bırakma ilk fırsatta yaz

_Lavin_ _Lavin_ senin de aynı şekilde güzel geçecek ben inanıyorum kendinizi çok strese soruyorsunuz haklısınız da ama biraz sakin kalmaya çalışın

Bu arada geçen ayki gibi olmazsa hafiften kanamam başladı umarım devamı da bekletmeden gelir yalnız vücudumu artık tanımıyorum o kesin bir ben var benden içeru :)))

Back