- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
Canımm haklısın. Benim yeni bat 7 ekim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm haklısın. Benim yeni bat 7 ekim.
Kızlar bat 7 ekim. Ama benden biraz önce kanama oldu azıcık. Off Canım sıkıldı çok. Heyecanla 7 ekimi bekliyordukbi de neden böyle çok erkenden geldi ki acaba. Bi sıkıntı var herhalde bende de hayırlısı.
Canım yerleşme kanaması olabilir,bat 7 ekimse tam zamanı şimdi. İnşallah öyledirKızlar bat 7 ekim. Ama benden biraz önce kanama oldu azıcık. Off Canım sıkıldı çok. Heyecanla 7 ekimi bekliyordukbi de neden böyle çok erkenden geldi ki acaba. Bi sıkıntı var herhalde bende de hayırlısı.
Sanmıyorum Canım kırmızıyerleşme kanaması olmasın sakın :) ne renkti
Keşke canım ama kırmızı rengi. Kırmızı olmaz di mi?Canım yerleşme kanaması olabilir,bat 7 ekimse tam zamanı şimdi. İnşallah öyledir
Sanmıyorum Canım kırmızı![]()
Ben 8de gitmeyi planlıyordum biliyorsun, doktora 2 eylülde yumurtlamış olabilirim daha çok küçüktür dememe rağmen bayramdan sonraki hafta gel belki bebeği görebiliriz dedi ben de çarşamba gidicem. Adam kafana göre iş yapıyosun diye sinirlenmesin başka doktor da yokCanım ne zaman gideceksin doktora? PErşembe gideceğim ben. Kendi hesabıma göre 6+2 oluyorum. İnşallah olumlu geçer. Resmen doktordan kaçıyorum yaaa kötü bir şey duymaktan korktuğum için.
Bu arada ben belki bebişi göremem ama senin hormon seviyen süper kesin görürsün seninki benimkinden erken döllenmiş olabilir canını hiç sıkma bu sefer doğuracağız :)Doktora hiç gitmesem oldukça rahat olurum sanırım.Gideceğiz el mecbur, inşallah her şey güzel olacak
![]()
Ben 8de gitmeyi planlıyordum biliyorsun, doktora 2 eylülde yumurtlamış olabilirim daha çok küçüktür dememe rağmen bayramdan sonraki hafta gel belki bebeği görebiliriz dedi ben de çarşamba gidicem. Adam kafana göre iş yapıyosun diye sinirlenmesin başka doktor da yok![]()
Bu arada ben belki bebişi göremem ama senin hormon seviyen süper kesin görürsün seninki benimkinden erken döllenmiş olabilir canını hiç sıkma bu sefer doğuracağız :)
Canım tebrik ederim aklımdan geçtin bugün. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahBenim muhtemel döllenme 31 ağustor ovulasyon testlerine göre. Gitsek sanırım bebeği görürüz ama ben kalp atışına taktım kafayı sanırım. Eşimle tekrar konuştuk, cumartesi gitmeye karar verdik.
İnşallah sen de çarşamba kese ve yolk sacı görürsün diye düşünüyorum.
Bugün bayağı kendini hissettiren bir mide bulantım ve baş ağrım var. Yemek yiyebiliyorum ama tadını almıyorum, zorla. Daha iki gün önce midem bulanmıyor benim yuppi havalarındaydım.
Doktor kontrolünü düşünmedikçe ben de oldukça pozitifim canım, aklımdan hiç kötü düşünceler geçmiyor ama işte doktor fobimi bir yensem süper olacak.
Pavlovun köpeği gibi şartlandım resmen iyi mi![]()
Teşekkür ederim canım. Sana daha önce de başka bi topikte yazmıştım. Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıklı evlatlarla acını unuttursun inşallah.Canım tebrik ederim aklımdan geçtin bugün. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Canım tebrik ederim aklımdan geçtin bugün. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım sağolasın.Teşekkür ederim canım. Sana daha önce de başka bi topikte yazmıştım. Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıklı evlatlarla acını unuttursun inşallah.
Merhaba kızlarrr . Ben iş temosuna hiç alışmak istemiyorummm.. Bu tatili baştan alsak olmaz mı. Bide ayak parmağımda tırnak batması oldu. Yürüyemiyormm. Doktora gittim antibiyotik verdi ama korkyorm kullanmaaya ya
![]()
Sağol canım hala kendime gelemedim hala çok kötüyüm sürekli ağlıyorum ne ev ne iş ne eş herşeyi attım bi kenara. o yüzden girmiyorum buralara beni kendime getirecek tek şey sağlıklı bi bebek aama ona da takatim yok. Bilmiyorum geçecek mi umarım geçerKuzum sesin çıkmıyor diye profiline girdim bugün öyle öğrendim çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı nur topu gibi bir evlat versin sana inşallah
Doktor antibiyotik verdiğine göre enfeksiyon falan var demek ki kullan ilacını yoksa kendine de bebegine de zarar verir canım hassasiyetini anlıyorum ama dr da keyiften vermiyor ilacı
Kesildi şimdi bi şey yok akıntı var normal bakalım hayırlısı.Hmm bilemiyorum ki canım pembe ya da kahverengi yazıyor nette ama zaman olarak yerleşme zamanı gibi geldi bana hayırlısı artık
Sağol canım hala kendime gelemedim hala çok kötüyüm sürekli ağlıyorum ne ev ne iş ne eş herşeyi attım bi kenara. o yüzden girmiyorum buralara beni kendime getirecek tek şey sağlıklı bi bebek aama ona da takatim yok. Bilmiyorum geçecek mi umarım geçer