2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yaa kızlar ben geçen ay bir tuhaf adet oldum ya çok kafam karışık şimdi 2sinde leke geldi sonra bir şey gelmedi 4unde tekrar lekeler başladı 5inde söküldü hangisini adetin ilk günü saymam lazım bir yardım edin bana

Yaa kızlar ben geçen ay bir tuhaf adet oldum ya çok kafam karışık şimdi 2sinde leke geldi sonra bir şey gelmedi 4unde tekrar lekeler başladı 5inde söküldü hangisini adetin ilk günü saymam lazım bir yardım edin bana

Benimkiler hep öyle olduğundan ben söküldüğü günü adet olarak alıyorum canım.

günaydın kızlar buralar şenlenmiş nasılsınız

Canım ne zaman gideceksin doktora? PErşembe gideceğim ben. Kendi hesabıma göre 6+2 oluyorum. İnşallah olumlu geçer. Resmen doktordan kaçıyorum yaaa kötü bir şey duymaktan korktuğum için.

Benimkiler hep öyle olduğundan ben söküldüğü günü adet olarak alıyorum canım.

İşte benim ilk kez böyle olduğu için bilemedim yaklaşık bir haftadır deli kasık ağrım var bakalım ne zaman gelecek

Canım ne zaman gideceksin doktora? PErşembe gideceğim ben. Kendi hesabıma göre 6+2 oluyorum. İnşallah olumlu geçer. Resmen doktordan kaçıyorum yaaa kötü bir şey duymaktan korktuğum için.

Hiçbir şey olmayacak korkma strese sokma kendini de bebeği de çok güzel haberler alacaksın doktordan Allahın izniyle

İstanbulda da hava suan yagmur yagdı yagacak yanı tam evde cay ıcme uzanma tv ızleme modu var :KK43:
Ama bende senın gıbı işyerındeyım :)
Şuan bulunduğum yerde yağıyor bile :) istanbul'a sonbahar geldi.. Şöyle kahvemi alıp uzaklara dalma modundayım ama şartlar uygun değil :KK53:

İşte benim ilk kez böyle olduğu için bilemedim yaklaşık bir haftadır deli kasık ağrım var bakalım ne zaman gelecek
Sıkıntını anlıyorum canım, benim hep böyle olduğu için. Ağrı+sökülememe çok zor.

Ama önümüzdeki ay da olursa bir doktora görün istersen. Çünkü senin normalde hiç böyle değilmiş.

ayyy walla bıtsın bu gün ya , ıstanbulda hava kapalı maslakta işyerım suan yagmur başladı

Canım cok az kalmıs bebısını kucagına almana , ısım dusundunuz mu
Zaman geçiyor,ilk öğrendiğimde çok uzun geliyordu zaman şunun şurasında 9 ay kaldı diye dalga geçiyordum ama şimdi nasıl geçti anlamadım diyorum :) Ada ve Derin arasında gidip geliyorum kesin karar verilmedi daha :)

Back