- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlaaar :)
Günaydınlarrr
Biz de iş başı yaptık artıkkk
Bu arada BAT ım yarın gogus uclarımda sızı ve agrı var , aceba mı demekten kendımı alamyorum , ahhh kafamda delı sorular başladı yıne , benzer durumu yaşayıp gogus uçları agrıyan ve sonucu hamılelıkle sonuclananlar var mı .
Benim olmuştu her iki gebeliğimde de ilk belirtim göğüs ucunda duyarlılıktı canım. 1 hafta önceden başlamıştı.
Seni umutlandırmak da istemem tabii.
Lavincim sabah sabah agzından bal damlıyor walla , pekı ara sıra rahmınde ve kasıklarda sızı da oluyor bu durum varmıydı sende .
Her iki gebeliğimde de oldu kasık ağrısı, ama tek taraflı.
Ayy hadı ınsallah ya Lavıncım bayram sonrası bende guzel haberlerı verırım ınsallah .
Bu ay ılk defa klomen ve çatlatma ıgnesı vurulmustum onun ıcın bıraz daha umıtlıyım gecen aylardan , hadı bakalım hayırlısı ınsallah
İnşallah canım. güzel haberlerini bekliyoruzzz
Lavıncım bırsey daha sormak ıstıyorum sana , nette gordum de sık sık wc ye gıtme durumu gozlenıyormus , farkedılır bır derecede ben yasamıyorum bu durumu , sen de olmusmuydu .
Kızlar selam uzuuun bir aradan sonra iş başı yapmak biraz zor oldu bir de ilk gün karışıklığı falan ters yüz oldum resmen ev hanimligi güzel meslekmis vesselâm :))
İstanbulda da hava suan yagmur yagdı yagacak yanı tam evde cay ıcme uzanma tv ızleme modu var
Ama bende senın gıbı işyerındeyım :)