• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bekliyordum gerçekten böyle bir haber bekliyordum, içimden öyle geçiyordu :KK46: hayırlısı olsun tatlım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:anneadayı:
Bize süpriz oldu :) ama çok sevindik.. En çokta eşim sevindi,en başından beri kız istiyordu :) nedense bende sevindim,eşim çok mutlu oldu diye heralde :)

Aynen canım o kadar üzüldüm ama daha iyisi oldu sanırım ufak çapta bir yurt dışı turu bile yaptık ilk kez her şerde bir hayır dedikleri bu olsa gerek senin bomba haberi bekliyoruz yalnız bütün kızlar toplandık
Süper olmuş canım,her işte vardır bi hayır dedikleri bu olsa gerek ;) bende deniz ve yurtdışı tatilimi yapıp bu defteri kapattım bu senelik :) kısa bi karadeniz turumu yapsak diyoruz ama yorar mı beni diyede korkuyorum o_O

Evet dün bende doktora gittim ve benim cinsiyette kesinleşti ve benimki kesin erkek çünki maşallah ekrana öyle bi net geldi ki Yeşimcim ne güzel sevinmiş olmanı çok iyi çünki bi cinsiyete alışıyor insan değişince kötü oluyor

hg canım...sen heralde topic başısın..ilk sayfaya baktım..ikinci gebeliğin gerçekleştimi..bende ikinci için kolları sıvadım...Bakalım hayırlısı Allahtan...çalışmalar yapıldı..şuan bekleme sürecine girdim...eylülde test yapacam...Allah inşallah hepimizin dileklerini kabul eder...:KK200::KK15:

Hoş geldin canım, benim dilekler başka bahara kaldı. gebelik öncesi kontrole gittiğimde rahim ağzında kanser öncüsü hücreler tespit edildi ve şubatta ameliyatla temizlendi.. ameliyat sonrası 2 tane temiz smear sonucu almadan bebek düşünme dediler, şimdilik beklemedeyim. bir temiz sonuç aldım diğer kontrol ekimde inşallah. hakkımızda hayırlısı.. umarım senin olur bir an önce. ilk çocuğun kaç yaşında?

Geldimmmm :) cnntrm cnntrm canım benim listede cinsiyette değişiklik yapman gerekecek :) minnoş kızmış :)))

:) senin minnoş şimdiden kandırmacalara başlamış desene :) hayırlı olsun tatlım sağlığıyla gelsin minik prenses

Süper olmuş canım,her işte vardır bi hayır dedikleri bu olsa gerek :KK66: bende deniz ve yurtdışı tatilimi yapıp bu defteri kapattım bu senelik :) kısa bi karadeniz turumu yapsak diyoruz ama yorar mı beni diyede korkuyorum o_O

biraz yorucu olabilir karadenizin yolları canım ama sık sık mola verirseniz olmayacak bir şey de değil yani doktorunla bir konuş o sorun yok derse basın gidin valla :)

Hoş geldin canım, benim dilekler başka bahara kaldı. gebelik öncesi kontrole gittiğimde rahim ağzında kanser öncüsü hücreler tespit edildi ve şubatta ameliyatla temizlendi.. ameliyat sonrası 2 tane temiz smear sonucu almadan bebek düşünme dediler, şimdilik beklemedeyim. bir temiz sonuç aldım diğer kontrol ekimde inşallah. hakkımızda hayırlısı.. umarım senin olur bir an önce. ilk çocuğun kaç yaşında?
Geçmiş olsun canım... İnşallah testlerin hep temiz çıkar..benim kızım 5 yaşında. İnşallah birde sağlıklı oğlum olur.dualarınızı bekliyorum canım.bende hepinize dua ediyorum...

Geçmiş olsun canım... İnşallah testlerin hep temiz çıkar..benim kızım 5 yaşında. İnşallah birde sağlıklı oğlum olur.dualarınızı bekliyorum canım.bende hepinize dua ediyorum...

Amin canım inşallah hepimiz birbirimize duaciyiz zaten inşallah tez zamanda gonlundekini verir Rabbim

Evet dün bende doktora gittim ve benim cinsiyette kesinleşti ve benimki kesin erkek çünki maşallah ekrana öyle bi net geldi ki Yeşimcim ne güzel sevinmiş olmanı çok iyi çünki bi cinsiyete alışıyor insan değişince kötü oluyor
Öğrenmişsin sende ne güzel.. Bize kesin değil demişti doktor zaten,tatiller araya girince doktora gitmekte geciktim,geç öğrendik dolayısıyla. Eşim hep kız istediği için kız deyince daha çok sevindik :))

Back