• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydınlarrr
Düğünümüz bitti çok şükür ama bayağı bir tatlı yorgunluk bıraktı. Ovulasyon testlerini de fırsat buldukça yaptım, ancak henüz yumurtlama yok. İkinci çizgimde belli bir koyulaşma var.İnşallah 2-3 güne kadar yumurtlama olur.

aaynaa aaynaa tekrar beta yaptırmışsın, gördüm sonucunu da. Allah hayırlısını versin, inşallah reglin gelir de rahaatlarsın. Yeni aya yeni umutlarımız olur.

Günaydınlarrr
Düğünümüz bitti çok şükür ama bayağı bir tatlı yorgunluk bıraktı. Ovulasyon testlerini de fırsat buldukça yaptım, ancak henüz yumurtlama yok. İkinci çizgimde belli bir koyulaşma var.İnşallah 2-3 güne kadar yumurtlama olur.

aaynaa aaynaa tekrar beta yaptırmışsın, gördüm sonucunu da. Allah hayırlısını versin, inşallah reglin gelir de rahaatlarsın. Yeni aya yeni umutlarımız olur.
inşallah canım hemen adet olurum da rahatlarım

kimseler yok bugün ya...nerelerdesiniz...uykucu kızlar....:cool::cool:

Sağol bitanem..içmiş kadar oldum aynacım.çayıda çok severim valla..nasılsın iyimisin?:KK19::KK19:
bende çaysız bir gün düşünemiyorum ders çalışırken özellikle de kpss ye hazırlanıyorum da iyi sayılırım canım biraz moralim bozuktu ama düzelmem lazım bir adet olsam diyorum şimdi tam rahatlamak için

bende çaysız bir gün düşünemiyorum ders çalışırken özellikle de kpss ye hazırlanıyorum da iyi sayılırım canım biraz moralim bozuktu ama düzelmem lazım bir adet olsam diyorum şimdi tam rahatlamak için
inşallah canım...kendini rahat bırak....Allah herşeyin zamanını ayarlamıştır merak etme...sadece biraz sabırlı olmamız lazım diye düşünüyorum...ilk çocuğumda çok dua ettim Rabbime..sabırlı davrandım...bir kaç ay içinde Rabbim mucizemi yolladı..kızım şimdi 5 yaşında ...bu sene kreşe başlayacak...Allahım sizlerede nasip etsin inşallah aynacım...bende çalışmaları bitirdim..bekleme dönemi başladı bakalım..inşallah klomenle bu ay sonuç elde ederiz...dualarınızı esirgemeyin canım...:KK19::KK19:

Selam kızlar ben geldim bir hafta dolu dolu tatil yaptık çok güzeldi ama bitti :) şimdi işe başlamadan önceki son günleri de ailelerin yanında geçirip eve öyle döneceğiz okuduğum kadarıyla her şey yolunda maşallah keyifler yerindedir umarım özledim sizi be :)

Selam kızlar ben geldim bir hafta dolu dolu tatil yaptık çok güzeldi ama bitti :) şimdi işe başlamadan önceki son günleri de ailelerin yanında geçirip eve öyle döneceğiz okuduğum kadarıyla her şey yolunda maşallah keyifler yerindedir umarım özledim sizi be :)
Tatil yapamadım diye boşuna üzüldün bak ne güzel dolu dolu yaptın tatilini :)

Tatil yapamadım diye boşuna üzüldün bak ne güzel dolu dolu yaptın tatilini :)

Aynen canım o kadar üzüldüm ama daha iyisi oldu sanırım ufak çapta bir yurt dışı turu bile yaptık ilk kez her şerde bir hayır dedikleri bu olsa gerek senin bomba haberi bekliyoruz yalnız bütün kızlar toplandık

hg canım...sen heralde topic başısın..ilk sayfaya baktım..ikinci gebeliğin gerçekleştimi..bende ikinci için kolları sıvadım...Bakalım hayırlısı Allahtan...çalışmalar yapıldı..şuan bekleme sürecine girdim...eylülde test yapacam...Allah inşallah hepimizin dileklerini kabul eder...:KK200::KK15:

Back