• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

sağol lavincim hayırlısıyla şu borçlarımızı temizleriz de rahatlarız

yani ben o kadar sabırsız bir insandım ki canım ama hç bir işim kolay olmadı ama sonucu çok güzel oldu Rabbim elbet her şeyin zamanını ayırmıştır 15. ay oldu işte canım artık hani ilk altı yedi ay olsa daha oldu diyorsun bir seneyi de geçince bilemedim braz üzüntü durumu fazlalaştı tabii aklımdan bebek konusunu silmek istiyorum hala adet de olamadım bu hafta artık doktora gideceğim adet söktürücü versin bari diye ALLAH bağışlasın evladını canım kreşlere de gidermiş ne güzel Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirir inş amin
Aminnnnnnnnn aynacım...Rabbim nasip edecek göreceksin...hayırlısı inşallah....kendini rahat bırak...stres olmayınca bebiş geliyor canım hiç üzülme...rahat ol sadece...ben düğünümden 2 sene sonra kızımı dünyaya getirdim...endişe etme...:KK200::nazar::KK68:

Hayırlısı olsun canım.. Sağlıklı olsunlar.. Ben olsam kız kardeş isterdim :) benimde var bi kız kardeşim ve iyi ki var.. Erkek olsaydı böyle yakın olamazdık heralde. Ne gelirse allahtan,o en iyisini bilir :KK66:
evet yeşimcim...insan kızı olunca birde erkek evladı olsun istiyor...eşim çok istiyor oğlan olsun diye..ama takibi ALLAHIN İŞİDİR.Kız da olsa oda aynı sevgi ve mutlulukla karşılanacak emin ol...ayrım yok bizde canım...benim kız kardeşim yok..o yüzden o duyguyu pek bilmiyorum...sadece bir tane abim var onunlada uzağız baya....

Canım inş sağlıklı bi şekilde rabbim nasip eder insan her ikisinide tatmak istiyor haklısın ama hayırlı sağlıklı olsunlar inş biraz yumurtlama dönemlerine dikkat ederek çocuğun cinsiyeti tutabilir bi araştır istersen kız için yumurtlamaya yakın erkek içi Tam yumurtlama olduğu an ilişki öneriliyor
yaaa valla bunu bilmiyordum canım ya...doktor çatlatma iğnesini yaptı...tam 36 saat sonra ilişki dedi...36 saat sonra çatlar dedi..oda erkek isteğimizi biliyor acaba ondan mı öyle dedi bilmiyorum...sağlıklı olsunda ben çok takmıyorum kız erkekde eşim ille bir oğlumuz olsun kız sevgisini tatdık birde oğlan sevgisini yaşayalım diyor..hayırlısı olsun canım ya...eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...biz sadece Rabbimde gönlümüzdeki diliyoruz RABBİMDEN GELENE RAZIYIZ...:nazar::KK15:

Aminnnnnnnnn aynacım...Rabbim nasip edecek göreceksin...hayırlısı inşallah....kendini rahat bırak...stres olmayınca bebiş geliyor canım hiç üzülme...rahat ol sadece...ben düğünümden 2 sene sonra kızımı dünyaya getirdim...endişe etme...:KK200::nazar::KK68:
7 eylülde 2 senelik evli olacağım ben de canım bakalım oluruna bırakacağım diyorum ama bir bırakamıyorum müzik dinliyorum eşime aşk mesajı yolladım :D

7 eylülde 2 senelik evli olacağım ben de canım bakalım oluruna bırakacağım diyorum ama bir bırakamıyorum müzik dinliyorum eşime aşk mesajı yolladım :KK70:
iyi etmişsin...işte öyle aferin bak...hep böyle iyi ol...moral ne kadar yüksek olursa herşey dahada güzel olur...:nazar::KK15::KK15:

Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Bu ay ilk defa bu kadar koyulaştı. Daha da koyulaşır mı bilmiyorum.

Eklentiler

• 20150829_140651.jpg
    20150829_140651.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Bu ay ilk defa bu kadar koyulaştı. Daha da koyulaşır mı bilmiyorum.
Valla bu ovulasyon testlerinede güven olmuyor.. Bende çok yaptım ama bişey çıkmadı.. İnşallah sen başarılı olursun lavincin..

Olmuş bence artık canım akşama sabaha çatlar yumyum :) çalışın çalışın ;)

Valla bu ovulasyon testlerinede güven olmuyor.. Bende çok yaptım ama bişey çıkmadı.. İnşallah sen başarılı olursun lavincin..

Ben kullandım daha önce ve gebe kaldım. Sanki o da böyleydi ama net hatırlamıyorum.
Olmuş bence artık canım akşama sabaha çatlar yumyum :) çalışın çalışın :KK66:

Hadi bakalım inşallah. Bu ay çatlamayacak diye bile düşünmüştüm.

merhaba kızlar nasılsınız,
uzun süredir giripte yazamadım. 20 ağustosta doğum yaptım 23 haftalıkken:((( malesef bebeğimi kaybettim:(((
sizler nasılsınız. umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerliyordur. Allah sizlere bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

uzun süredir giripte yazamadım. 20 ağustosta doğum yaptım 23 haftalıkken:KK43:(( malesef bebeğimi kaybettim:KK43:((
sizler nasılsınız. umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerliyordur. Allah sizlere bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Başınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda acınızı hafifletsin ve sağlıcakla kucağınıza alacağınız evladınızla yaranızı sarsın mekanı cennettir kuzunun sana duacı olacaktır ALLAH bu acının ardından inş başka bir kalbin atışını duyduğunda azalacaktır zor ya ama her şey bizler için :(

Başınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda acınızı hafifletsin ve sağlıcakla kucağınıza alacağınız evladınızla yaranızı sarsın mekanı cennettir kuzunun sana duacı olacaktır ALLAH bu acının ardından inş başka bir kalbin atışını duyduğunda azalacaktır zor ya ama her şey bizler için :KK43:

çok teşekkür ederim. kader kısmet böyleymiş:( yaradan neylerse güzel eyler. hayırlısı olsun inşallah. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

uzun süredir giripte yazamadım. 20 ağustosta doğum yaptım 23 haftalıkken:KK43:(( malesef bebeğimi kaybettim:KK43:((

Canım benim başın sağolsun Rabbim sabrıni versin yavrunu sana sefaatci eylesin inşallah.. ben de seni merak ediyordum uzun zamandır girmemiştin.. Ne diyeceğimi de bilmiyorum çok zor.. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alıp büyüteceğin yavruna kavuşursun

Canım benim başın sağolsun Rabbim sabrıni versin yavrunu sana sefaatci eylesin inşallah.. ben de seni merak ediyordum uzun zamandır girmemiştin.. Ne diyeceğimi de bilmiyorum çok zor.. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alıp büyüteceğin yavruna kavuşursun

çok teşekkür ederim canım, amin inşallah. Allah kimseye yaşatmasın, kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah . gerçekten zor bir süreç. hayırlısı olsun hakkımızda.

Başın sağolsun canım.. Kuzun seni cennette bekleyecektir.çok zor... Kelimelerin anlamı olmuyor böyle durumlarda.. İnşallah Rabbim kucağını doldurur.çok üzüldüm ya..Allâh sabır versin bitanem......

çok teşekkür ederim canım, amin inşallah. Allah kimseye yaşatmasın, kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah . gerçekten zor bir süreç. hayırlısı olsun hakkımızda.
Aminnnnnn canım...

Ben kullandım daha önce ve gebe kaldım. Sanki o da böyleydi ama net hatırlamıyorum.

Hadi bakalım inşallah. Bu ay çatlamayacak diye bile düşünmüştüm.
Çatlayacak merak etme.. Hemen çalışmalara başla canım..İnşallah bu ay hamile kalırız lavincim yaaa.beklemekte yoruyor insanı.. Benim sat 9 Ağustos.. Eylül giriyor ama..sabırsızlanıyor işte insan elde değil...İnşallah hamileyimdir....

Back