• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

aaynaaaaaaaaaaa sonucu yaz hemen canım...merak ediyorum....inşallah hamilesindir...:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

hamile kalamadığım iiçin başlayalım dedik 2 ay kullandım yumurtalarım gelişti klomenle de 2. ay 6 tane yumurtam vardı ama hamile kalamadım bu ay yine kullanırdım da bayramda adetliydim memlekette olunca da zamanı gelince başlayamadım diğer ay giderim doktora dedim ama bakalım o yerleşme kanaması denilen şey bende 3-4 gün önce çok belirgin olarak kahverengi akıntım oldu ana adet oldum kesin dedim gelmedi onun için biraz umutlanıyorum belki geç döllenmedir diye bakalım yarın öğlen ya da öğleden sonra belli olacak eğer hamişsem ooooooooooo tüm konulara yazarım heralde :KK70:
inşallah canım ya...Rabbim senin ve hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....:anneadayı::KK200:

Günaydın hanımlar,
iki günlük kaçamak sonrası yine iş başı, oldu mu şimdi :KK43:

sağlık olsun canım üzme canını.
biraz rahat bırak kendini güzel adetini ol rahmin temizlensin.
sonra yeni ay yeni umutlar yeniden başlarsın herşeye.
eskisi kadar aklıma getirmiyordum ama ne kadar olmazsa da aklımda demek ki hayırlısıyla bir adet olayım kendime gelirim diyorum canım dua et

eskisi kadar aklıma getirmiyordum ama ne kadar olmazsa da aklımda demek ki hayırlısıyla bir adet olayım kendime gelirim diyorum canım dua et

canım bunda da vardır belki bir hayır, bebek öncesi son hazırlıklarıdır rahminin. en kısa zamanda adet olursun inşallah

günaydın kızlarrrrrrrrrrr...nerdesiniz?:KK49::KK49:

Back