• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

:) senin minnoş şimdiden kandırmacalara başlamış desene :) hayırlı olsun tatlım sağlığıyla gelsin minik prenses

biraz yorucu olabilir karadenizin yolları canım ama sık sık mola verirseniz olmayacak bir şey de değil yani doktorunla bir konuş o sorun yok derse basın gidin valla :)
Güzel bi kandırmaca oldu :) bebiş gelmeden gidelim diyoruz,yoksa bi süre yapamayız karadeniz turu.. Dinlene dinlene gideriz bişey olmaz :) millet kızıyormuş arkamdan annemden alıyorum haberleri,hamile değil mi o okadar gezilir mi diye :) allaha emanetiz ;)

Evet dün bende doktora gittim ve benim cinsiyette kesinleşti ve benimki kesin erkek çünki maşallah ekrana öyle bi net geldi ki Yeşimcim ne güzel sevinmiş olmanı çok iyi çünki bi cinsiyete alışıyor insan değişince kötü oluyor
MAŞALLAH CANIM...RABBİM DARISI BAŞIMIZA OLSUN...DUA ET ORKİDE..BENDE KIZIMA BİR ERKEK KARDEŞ İSTİYORUM CANIM...SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAKLA İNŞALLAH TATLIM..:KK19:
Amin canım inşallah hepimiz birbirimize duaciyiz zaten inşallah tez zamanda gonlundekini verir Rabbim
AMİNNNNNNNN BİTANEM...ALLAH RAZI OLSUN..İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ NASİP EDER CANIM...:KK19:

KIZLARRRRR BU GECE RÜYAMDA KIZ ÇOCUĞUM OLDUĞU GÖRDÜM...İNŞALLAH TERSİNE ÇIKAR...RABBİM SAĞLIKLI BİR OĞLAN GÖNDERİR....RÜYALAR TERSİNE ÇIKAR DERLER AMA İNŞALLAH HAYIRLISI BAKALIM....SAĞLIKLI OLSUNDA RABBİMDEN GELENE RAZIYIZ....:KK46::KK46::nazar::nazar:

KIZLARRRRR BU GECE RÜYAMDA KIZ ÇOCUĞUM OLDUĞU GÖRDÜM...İNŞALLAH TERSİNE ÇIKAR...RABBİM SAĞLIKLI BİR OĞLAN GÖNDERİR....RÜYALAR TERSİNE ÇIKAR DERLER AMA İNŞALLAH HAYIRLISI BAKALIM....SAĞLIKLI OLSUNDA RABBİMDEN GELENE RAZIYIZ....:KK46::KK46::nazar::nazar:
Hayırlısı olsun canım.. Sağlıklı olsunlar.. Ben olsam kız kardeş isterdim :) benimde var bi kız kardeşim ve iyi ki var.. Erkek olsaydı böyle yakın olamazdık heralde. Ne gelirse allahtan,o en iyisini bilir ;)

MAŞALLAH CANIM...RABBİM DARISI BAŞIMIZA OLSUN...DUA ET ORKİDE..BENDE KIZIMA BİR ERKEK KARDEŞ İSTİYORUM CANIM...SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAKLA İNŞALLAH TATLIM..:KK19:

AMİNNNNNNNN BİTANEM...ALLAH RAZI OLSUN..İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ NASİP EDER CANIM...:KK19:
Canım inş sağlıklı bi şekilde rabbim nasip eder insan her ikisinide tatmak istiyor haklısın ama hayırlı sağlıklı olsunlar inş biraz yumurlama dönemlerine dikkat ederek çocuğun cinsiyeti tutabilir bi araştır istersen kız için yumurtlamaya yakın erkek içi Tam yumurlama olduğu an ilişki öneriliyor

Güzel bi kandırmaca oldu :) bebiş gelmeden gidelim diyoruz,yoksa bi süre yapamayız karadeniz turu.. Dinlene dinlene gideriz bişey olmaz :) millet kızıyormuş arkamdan annemden alıyorum haberleri,hamile değil mi o okadar gezilir mi diye :) allaha emanetiz :KK66:

Milleti boşver sen.. ben 34 haftalikken 1300km yol teptim arabayla. Gerçi benimki gezi değildi doğum için annemlerin yanına gitmiştim ama sonuçta gittim o yolu. Allaha emanet dediğin gibi bir şey olacaksa evde yatarken de olur sonuçta.. takıl sen keyfine göre sen mutluysan bebek de mutlu :))

Bugün 18. günüm daha ovulasyon yapmadım ama pozitif göremedim henüz.
Geçen ay da 20. gün pozitif olmuştum.

Milleti boşver sen.. ben 34 haftalikken 1300km yol teptim arabayla. Gerçi benimki gezi değildi doğum için annemlerin yanına gitmiştim ama sonuçta gittim o yolu. Allaha emanet dediğin gibi bir şey olacaksa evde yatarken de olur sonuçta.. takıl sen keyfine göre sen mutluysan bebek de mutlu :))
Millet herşeyi konuşuyor zaten :) o milletin sözüne uyacak olsak işimiz var :) mutlu mutlu geziyoruz biz bebişimle kime ne :KK53:

Kızlar selam, ben izine yeni çıkıyorum, 3 hafta kadar yokum.....dönünce görüşürüz inş... yeni BAT 17 Eylül....Bu ay bekleyen tüm arkadaşlar Eylül bereketli olur hepimize umarım......
Dönüşte, Güzel haberleri vermek ve duymam dileğiyle....
Kendinize iyi bakııııııınnn....:KK200::KK200::KK15::KK15:

inşallah canım...kendini rahat bırak....Allah herşeyin zamanını ayarlamıştır merak etme...sadece biraz sabırlı olmamız lazım diye düşünüyorum...ilk çocuğumda çok dua ettim Rabbime..sabırlı davrandım...bir kaç ay içinde Rabbim mucizemi yolladı..kızım şimdi 5 yaşında ...bu sene kreşe başlayacak...Allahım sizlerede nasip etsin inşallah aynacım...bende çalışmaları bitirdim..bekleme dönemi başladı bakalım..inşallah klomenle bu ay sonuç elde ederiz...dualarınızı esirgemeyin canım...:KK19::KK19:
yani ben o kadar sabırsız bir insandım ki canım ama hç bir işim kolay olmadı ama sonucu çok güzel oldu Rabbim elbet her şeyin zamanını ayırmıştır 15. ay oldu işte canım artık hani ilk altı yedi ay olsa daha oldu diyorsun bir seneyi de geçince bilemedim braz üzüntü durumu fazlalaştı tabii aklımdan bebek konusunu silmek istiyorum hala adet de olamadım bu hafta artık doktora gideceğim adet söktürücü versin bari diye ALLAH bağışlasın evladını canım kreşlere de gidermiş ne güzel Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirir inş amin

yani ben o kadar sabırsız bir insandım ki canım ama hç bir işim kolay olmadı ama sonucu çok güzel oldu Rabbim elbet her şeyin zamanını ayırmıştır 15. ay oldu işte canım artık hani ilk altı yedi ay olsa daha oldu diyorsun bir seneyi de geçince bilemedim braz üzüntü durumu fazlalaştı tabii aklımdan bebek konusunu silmek istiyorum hala adet de olamadım bu hafta artık doktora gideceğim adet söktürücü versin bari diye ALLAH bağışlasın evladını canım kreşlere de gidermiş ne güzel Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirir inş amin

Daha regl olmamışsın demek.
Canım rahim filmi çektirdin mi hiç? Belki faydası olur.

Daha regl olmamışsın demek.
Canım rahim filmi çektirdin mi hiç? Belki faydası olur.
olmadım evet canım daha regl rahim filmi çektirmedim çok istiyorum ama bir nasip olmadı özelde çektirmek istiyorum bu sıralar biraz kemerleri sıktık yani gerçi hep sıkık da :D eşimi de sıkıştırmak istemiyorum 2 kredi ödüyoruz biri aralık ocak gibi bitecek işte onu bekleyeceğim kimi devlette de para alınıyor kimi alınmıyor diyor ama acıtmalarından ilgisizliklerinden de korkuyorum :( yoksa biran önce çektirmez miyim kafam rahat olacak o zaman hem çoğu çektirdikten sonra hamile kalıyor okuyorum da

olmadım evet canım daha regl rahim filmi çektirmedim çok istiyorum ama bir nasip olmadı özelde çektirmek istiyorum bu sıralar biraz kemerleri sıktık yani gerçi hep sıkık da :KK70: eşimi de sıkıştırmak istemiyorum 2 kredi ödüyoruz biri aralık ocak gibi bitecek işte onu bekleyeceğim kimi devlette de para alınıyor kimi alınmıyor diyor ama acıtmalarından ilgisizliklerinden de korkuyorum :KK43: yoksa biran önce çektirmez miyim kafam rahat olacak o zaman hem çoğu çektirdikten sonra hamile kalıyor okuyorum da

Anladım canım, inşallah maddi olarak refaha erersiniz, bolluk içinde de evlatlarınızı büyütürsünüz.
Rahim filmi çektirip gebe kalanları duyduğum için belki sana da şifa kapısı olur diye sormak istedim.
bunun için sarımsak buharı kürü varmış bir de. Aklında bulunsun.

Anladım canım, inşallah maddi olarak refaha erersiniz, bolluk içinde de evlatlarınızı büyütürsünüz.
Rahim filmi çektirip gebe kalanları duyduğum için belki sana da şifa kapısı olur diye sormak istedim.
bunun için sarımsak buharı kürü varmış bir de. Aklında bulunsun.
rahimi açmak için miymiş sarımsak buharı kürü

Back