• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Hayırlısını dile canım inşallah en hayırlı vakitte sen de hamile olursun. Hamile değilsen de güzel adetini olup yeni aya hazırlık yaparsın.arada olmak çok kötü biliyorum anlıyorum seni
inan öyle canım var mı yok mu umutlansam mı yok mu desem bilemedim 9 ay önce yine aynı böyle olmuştu 21 gün gecikmiştim o zaman da o zaman hamile olaydım şimdi doğmuş olacaktı yani onun için aklıma da çok getirmek istemiyorum ama hayırlısı tabii canım hayırlısıyla hamile değilsem adet olup rahatlasam iyi olacak

Kızlar bugün kontrolüm vardı karından kese göründü. Haftasına uygun yeri de güzel dedi. Çok mutlu oldum.:KK45: Baya rahatladım.Hiçbir sorun yok iki hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi. Mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar. babası çok sakin çok rahat onun yanında ne mutluluğumu nede endişemi yaşayabiliyorum.
Gözünaydın canım,hep güzel haberler alırsın inşallah.. Babası henüz olayın farkında değil :) ultrasonda bebek şeklini görene kadarda farkına varamayacak :) biraz karnın çıksın,bide bebişi hissetsin ozaman gör sen,senden daha fazla heyecanlanacak

Gözünaydın canım,hep güzel haberler alırsın inşallah.. Babası henüz olayın farkında değil :) ultrasonda bebek şeklini görene kadarda farkına varamayacak :) biraz karnın çıksın,bide bebişi hissetsin ozaman gör sen,senden daha fazla heyecanlanacak
Canım bunun huyu böyle. Ben çocuğumuz olmuyo diye çırpınırken olur olur takma diyodu :) şimdi kese iyiymiş diyorum tabi ki öyle olcak diyo. Hep iyiyi düşündüğü için sevinemiyo garibim. Alıştım ya hep böyleydi zaten ama ben mutlu olduğunu biliyorum o yeter bana

Herkese hayırlı geceler uzun bi Türkiye tatilinden sonra evimize geldik hemde lara yolu ile uzın ama keyifli idi biraz risk aldım ama eşimle olmak güzeldi..
Kışlık konserve ev temizlik derken Pazartesi mesaim başlıyor biraz stresliyim tabi... Allahtan temizlikçi çağırdım eşimde yardım etti bu hafta eve dönüş sendromu ile atlattım şimdi müdür sendromu var :)
Gellerim bebişe tr de son kez doktora gittim çok şükür sıkıntı yok ikinci kere erkek dedi bakalım bu çarşambada burdaki doktoruma gideyim iki hafta geçmiş olacak burdaki düzene göre devam edeyim tr de biraz kafama göre takıldım sürekli seyahat halinde olunca...
Tabi birazda erkek bebeğe göre alışverişte yaptım umarım hayırlısı ile sabit kalır yoksa mavili bi kızımız olur..
Ama sizi hep okudum yoğunluktan yazamadım hadi bakalım Türkiye'ye göre erken açılıyor benim okul ama yeni dönem hayırlı kolay olsun müdürlerimize anlayış versin....

Kızlar bugün kontrolüm vardı karından kese göründü. Haftasına uygun yeri de güzel dedi. Çok mutlu oldum.:KK45: Baya rahatladım.Hiçbir sorun yok iki hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi. Mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar. babası çok sakin çok rahat onun yanında ne mutluluğumu nede endişemi yaşayabiliyorum.
Maşallah canım gözün aydin:-)

Canım bunun huyu böyle. Ben çocuğumuz olmuyo diye çırpınırken olur olur takma diyodu :) şimdi kese iyiymiş diyorum tabi ki öyle olcak diyo. Hep iyiyi düşündüğü için sevinemiyo garibim. Alıştım ya hep böyleydi zaten ama ben mutlu olduğunu biliyorum o yeter bana
Duygularını yansıtamıyor demekki.. Sen alıştıysan problem yok :)

Günaydınlaar:KK200: İş yok ama bu pazartesi yalnızlık sendromu yaşıyorum :KK61: daha saat 10 ama şimdiden çok canım sıkıldı evde..evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz acaba bu can sıkıntısı için :KK45:

Günaydınlaar:KK200: İş yok ama bu pazartesi yalnızlık sendromu yaşıyorum :KK61: daha saat 10 ama şimdiden çok canım sıkıldı evde..evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz acaba bu can sıkıntısı için :KK45:
Günaydın canım, ahh keşke şuan evde olsam da kahvemi yapıp kitabımı okusam hayattaki en büyük zevkim. Okumayı seversen sen de öyle yap. Hiç olmadı dizi takip et how i met your mother, mike and molly, doctor who, forever favorilerimdir birine başla.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben bu yaşıma kadar hep dua ettim evde oturayım işe okula gitmiyim diye. Ama 3ay önce ayağımı kırdım bir ay boyunca evde yattım çok sıkıldım her gün ağladım. Şimdi evde olsam neler yaparım diyorum da evde olunca da insanın içinden gelmiyo. Sana tavsiyem aabah erken kalk ve gün içinde de uyuma. Tabi ki hamilesin kendini yorma dinlen ama uyumak insanın enerjiaini sömüriyo uyudukça da uyunuyo.ayağım kırıkken son haftalarda bunalımdan akşama kadar uyumaya başlamıştım. Allah yardım etsin canım evde olmak çok zor ama en azından sağlıklısın.bebişle yürüyüşe çıkın ona kitaplar oku o seni duyuyordur canım. Annem bana ingilizce öğretmiş karnında ve doğunca da ingilizceye karşı yeteneğim olduğunu öğrendik :)

Günaydın canım, ahh keşke şuan evde olsam da kahvemi yapıp kitabımı okusam hayattaki en büyük zevkim. Okumayı seversen sen de öyle yap. Hiç olmadı dizi takip et how i met your mother, mike and molly, doctor who, forever favorilerimdir birine başla.
Kahve deme :) çok severim okumayı,bir odam sırf kitaplık,ama bu ara tatil vs derken koptum biraz.. Bide galiba güzel havalarda evde yapılan aktiviteler açmıyor beni. Güneşsiz günlerde işyerinde hep hayalimdir benimde şöyle sıcacık evde olsam,açsam hafif bi müzik alsam kitabımı kahvemi elime diye söylenir dururum ama şimdi gelmiyor içinden :)
Film,dizi tek başıma izlemeyi sevmiyorum. Bizde akşamları tv izlenmez zaten. Bi dizi tutturuyoruz kendimize ondan bikaç bölüm izliyoruz akşamları. Game of thrones izleyememiştik işler güçler derken. Ona devam ediyoruz bizamandır,5. Sezona geldik bakalım.. Buda akşam aktivitem:) gündüz yine bişey bulamadım :)

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben bu yaşıma kadar hep dua ettim evde oturayım işe okula gitmiyim diye. Ama 3ay önce ayağımı kırdım bir ay boyunca evde yattım çok sıkıldım her gün ağladım. Şimdi evde olsam neler yaparım diyorum da evde olunca da insanın içinden gelmiyo. Sana tavsiyem aabah erken kalk ve gün içinde de uyuma. Tabi ki hamilesin kendini yorma dinlen ama uyumak insanın enerjiaini sömüriyo uyudukça da uyunuyo.ayağım kırıkken son haftalarda bunalımdan akşama kadar uyumaya başlamıştım. Allah yardım etsin canım evde olmak çok zor ama en azından sağlıklısın.bebişle yürüyüşe çıkın ona kitaplar oku o seni duyuyordur canım. Annem bana ingilizce öğretmiş karnında ve doğunca da ingilizceye karşı yeteneğim olduğunu öğrendik :)
İşteyken ev istiyoruz,evdeyken sıkılıyoruz :) eşimle beraber kalkıyorum sabah bidahada uyumuyorum yoktur öyle gün içi uyku alışkanlığım. Zaten nerde edinecektim ki o alışkanlığı :) tek başıma bişey yapmayı sevmiyorum,birsürü seçenek var aslında ama sorunum yalnızlık.. Şarkı,dizi hepsi ingilizce zaten benim bebiş kapıyıdur belki ordan :)

merhabalarrr hanımlar

ayna sonuc belli oldumu canım

Maşallah canım...darısı başımıza olsun inşallah... Bebeğinin doğum tarihi benimle aynı... Bende bayram çoçuğuyum...:))

klomen 2 ay kullandım canım bu ay kullanmadım ama
Sen klomeni neden kullandın canım.yumurta oluşmamışmıydı.. Bu ay bende kullandım bakalım.çatlatma iğnesini de yaptı doktor... Bakalım hayırlısı... İnşallah hamile kalırım... Dualarınızı eksik etmeyin....

Sen klomeni neden kullandın canım.yumurta oluşmamışmıydı.. Bu ay bende kullandım bakalım.çatlatma iğnesini de yaptı doktor... Bakalım hayırlısı... İnşallah hamile kalırım... Dualarınızı eksik etmeyin....
hamile kalamadığım iiçin başlayalım dedik 2 ay kullandım yumurtalarım gelişti klomenle de 2. ay 6 tane yumurtam vardı ama hamile kalamadım bu ay yine kullanırdım da bayramda adetliydim memlekette olunca da zamanı gelince başlayamadım diğer ay giderim doktora dedim ama bakalım o yerleşme kanaması denilen şey bende 3-4 gün önce çok belirgin olarak kahverengi akıntım oldu ana adet oldum kesin dedim gelmedi onun için biraz umutlanıyorum belki geç döllenmedir diye bakalım yarın öğlen ya da öğleden sonra belli olacak eğer hamişsem ooooooooooo tüm konulara yazarım heralde :D

Back