yok canım yarınmerhabalarrr hanımlar
ayna sonuc belli oldumu canım
inşallah canım ya...Rabbim senin ve hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....hamile kalamadığım iiçin başlayalım dedik 2 ay kullandım yumurtalarım gelişti klomenle de 2. ay 6 tane yumurtam vardı ama hamile kalamadım bu ay yine kullanırdım da bayramda adetliydim memlekette olunca da zamanı gelince başlayamadım diğer ay giderim doktora dedim ama bakalım o yerleşme kanaması denilen şey bende 3-4 gün önce çok belirgin olarak kahverengi akıntım oldu ana adet oldum kesin dedim gelmedi onun için biraz umutlanıyorum belki geç döllenmedir diye bakalım yarın öğlen ya da öğleden sonra belli olacak eğer hamişsem ooooooooooo tüm konulara yazarım heralde
negatif çıktı canım yok bir şey boşa umutlandımaaynaa canım sonuç belli oldu mu? ne çıktı?
sağol canım ama olumsuz sonuç negatifinşallah canım ya...Rabbim senin ve hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....
sağlık olsun canım üzme canını.negatif çıktı canım yok bir şey boşa umutlandım
eskisi kadar aklıma getirmiyordum ama ne kadar olmazsa da aklımda demek ki hayırlısıyla bir adet olayım kendime gelirim diyorum canım dua etsağlık olsun canım üzme canını.
biraz rahat bırak kendini güzel adetini ol rahmin temizlensin.
sonra yeni ay yeni umutlar yeniden başlarsın herşeye.
rabbim tez zamanda sağlık içinde nasip etsin inşallahsağol canım ama olumsuz sonuç negatif
amin canım cümlemizerabbim tez zamanda sağlık içinde nasip etsin inşallah
eskisi kadar aklıma getirmiyordum ama ne kadar olmazsa da aklımda demek ki hayırlısıyla bir adet olayım kendime gelirim diyorum canım dua et
inşallah canım adet olayım da biraz rahatlayayımcanım bunda da vardır belki bir hayır, bebek öncesi son hazırlıklarıdır rahminin. en kısa zamanda adet olursun inşallah
negatif çıktı canım yok bir şey boşa umutlandım
öyle canım bir adet olsaydımhayırlısı olsun, bir dahaki sefere umutlar
Üzme güzel canını.Allah mutlaka nasip edecektir canım..sağol canım ama olumsuz sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?