- Emoji Skoru
- 11.942
- Puanlar
- 498
Biraz daha beklemende fayda var o zaman canım.kan tahlilinden bu yana 4 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha beklemende fayda var o zaman canım.kan tahlilinden bu yana 4 gün geçti
şuan test yaptım canım bir şey çıkmadı kendimi umutlandırıyorum benceBiraz daha beklemende fayda var o zaman canım.
Sen normal bir gecikme gibi davran camım. Yoksa boşa umutlanmamış olursun, varsa da güzel bir süroriz olur.şuan test yaptım canım bir şey çıkmadı kendimi umutlandırıyorum bence
evet pazartesine kadar olmazsam kan tahlili yaptırırım artıkSen normal bir gecikme gibi davran camım. Yoksa boşa umutlanmamış olursun, varsa da güzel bir süroriz olur.
Al tabi canım. Günlük olarak kullanmanında faydası var. Gebelikte güneş lekesi daha kolay oluşuyor,koruma kullanman iyi olurşöyle söyliyim bayramda 3 günlük deniz tatili olcak. ondan sonraki tatil taa doğumdan sonra olcak. 3 gün için sence alayım mı yine de. emin olamadım
sağol canım tavsiyen için. küçük bişey alayım dediğin gibi madem.Al tabi canım. Günlük olarak kullanmanında faydası var. Gebelikte güneş lekesi daha kolay oluşuyor,koruma kullanman iyi olur
şuan test yaptım canım bir şey çıkmadı kendimi umutlandırıyorum bence
klomen 2 ay kullandım canım bu ay kullanmadım amacanım sen klomen kullanıyordun değil mi. catlama iğneside olyormsn
Ben uyandım kiiiiiiGünaydın
Bu topik çok uykucu yaaa öğlen oldu kızlar kalkın![]()
klomen 2 ay kullandım canım bu ay kullanmadım ama
yok bu ay tam adet döneminde memleketteydim onun için kullanmadım doktorada tekrardan gitmedim bu ay bakalım adet olursam ya da hamileysem gideceğim ik ay sadece klomen kullandım sonraki ikinci kullanmam da çatlatma iğnesi de oldumsadece klomenmi kullanıyorsn yoksa klomen sonra çatlatma iğnesimi. bu ay neden kullanmadın doktorunmu dedi.
MaşallahhhKizlaarrMerhaba detaylı ultrason a gittik irganlarina bakildi parmaklari ve herseyi. Hersey yolunda cok şükür saglikli veee hatta doktormaşallah nasıl beslediniz bebegin 540 gr olmuş. 500 gr i bile geçmiş dedi. 9 gün önden gidiyor27 cm olmuş boyuda uzun maşallah
ama en güzeli ve komigi gozlerini oynuyordu. Babasigozlerini kasirken isaret parmağıyla yapar sadece ayni sekilde tutmuş parmagini ve aynı sekilde kasiyordu yaaa cok komik ve guzel genetik mi ne hareket lerde
![]()
Maşallah darısı başımızaKizlaarrMerhaba detaylı ultrason a gittik irganlarina bakildi parmaklari ve herseyi. Hersey yolunda cok şükür saglikli veee hatta doktormaşallah nasıl beslediniz bebegin 540 gr olmuş. 500 gr i bile geçmiş dedi. 9 gün önden gidiyor27 cm olmuş boyuda uzun maşallah
ama en güzeli ve komigi gozlerini oynuyordu. Babasigozlerini kasirken isaret parmağıyla yapar sadece ayni sekilde tutmuş parmagini ve aynı sekilde kasiyordu yaaa cok komik ve guzel genetik mi ne hareket lerde
![]()
darısı bize ben hala adet olmadım ama pazartesi yeniden kan tahlili yaptıracağımKızlar bugün kontrolüm vardı karından kese göründü. Haftasına uygun yeri de güzel dedi. Çok mutlu oldum.Baya rahatladım.Hiçbir sorun yok iki hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi. Mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar. babası çok sakin çok rahat onun yanında ne mutluluğumu nede endişemi yaşayabiliyorum.
Hayırlısını dile canım inşallah en hayırlı vakitte sen de hamile olursun. Hamile değilsen de güzel adetini olup yeni aya hazırlık yaparsın.arada olmak çok kötü biliyorum anlıyorum senidarısı bize ben hala adet olmadım ama pazartesi yeniden kan tahlili yaptıracağım