• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yok ikinci çizgi çıkmadı hamile değilim boşa ümitlenmeyeyim

şöyle söyliyim bayramda 3 günlük deniz tatili olcak. ondan sonraki tatil taa doğumdan sonra olcak. 3 gün için sence alayım mı yine de. emin olamadım
Al tabi canım. Günlük olarak kullanmanında faydası var. Gebelikte güneş lekesi daha kolay oluşuyor,koruma kullanman iyi olur

Slm kızlar...bende 2.gebelik için çalışmalara başladım.bugün doktor çatlatma iğnesi yaptı. 36 saat yani yarın akşam ve gün aşırı birleşme dedi..İnşallah bu ay yüzüm güler.. Hayırlısı bakalım...

Günaydın:KK54:
Bu topik çok uykucu yaaa öğlen oldu kızlar kalkın :KK48:

KizlaarrMerhaba detaylı ultrason a gittik irganlarina bakildi parmaklari ve herseyi. Hersey yolunda cok şükür saglikli veee hatta doktormaşallah nasıl beslediniz bebegin 540 gr olmuş. 500 gr i bile geçmiş dedi. 9 gün önden gidiyor:-) 27 cm olmuş boyuda uzun maşallah:-) ama en güzeli ve komigi gozlerini oynuyordu. Babasigozlerini kasirken isaret parmağıyla yapar sadece ayni sekilde tutmuş parmagini ve aynı sekilde kasiyordu yaaa cok komik ve guzel genetik mi ne hareket lerde:-):-)

sadece klomenmi kullanıyorsn yoksa klomen sonra çatlatma iğnesimi. bu ay neden kullanmadın doktorunmu dedi.
yok bu ay tam adet döneminde memleketteydim onun için kullanmadım doktorada tekrardan gitmedim bu ay bakalım adet olursam ya da hamileysem gideceğim ik ay sadece klomen kullandım sonraki ikinci kullanmam da çatlatma iğnesi de oldum

KizlaarrMerhaba detaylı ultrason a gittik irganlarina bakildi parmaklari ve herseyi. Hersey yolunda cok şükür saglikli veee hatta doktormaşallah nasıl beslediniz bebegin 540 gr olmuş. 500 gr i bile geçmiş dedi. 9 gün önden gidiyor:-) 27 cm olmuş boyuda uzun maşallah:-) ama en güzeli ve komigi gozlerini oynuyordu. Babasigozlerini kasirken isaret parmağıyla yapar sadece ayni sekilde tutmuş parmagini ve aynı sekilde kasiyordu yaaa cok komik ve guzel genetik mi ne hareket lerde:-):-)
Maşallahhh:nazar: Hayırlı haberlerine çok sevindimmm

Maşallah darısı başımıza

Kızlar bugün kontrolüm vardı karından kese göründü. Haftasına uygun yeri de güzel dedi. Çok mutlu oldum.:KK45: Baya rahatladım.Hiçbir sorun yok iki hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi. Mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar. babası çok sakin çok rahat onun yanında ne mutluluğumu nede endişemi yaşayabiliyorum.

Kızlar bugün kontrolüm vardı karından kese göründü. Haftasına uygun yeri de güzel dedi. Çok mutlu oldum.:KK45: Baya rahatladım.Hiçbir sorun yok iki hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi. Mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar. babası çok sakin çok rahat onun yanında ne mutluluğumu nede endişemi yaşayabiliyorum.
darısı bize ben hala adet olmadım ama pazartesi yeniden kan tahlili yaptıracağım

darısı bize ben hala adet olmadım ama pazartesi yeniden kan tahlili yaptıracağım
Hayırlısını dile canım inşallah en hayırlı vakitte sen de hamile olursun. Hamile değilsen de güzel adetini olup yeni aya hazırlık yaparsın.arada olmak çok kötü biliyorum anlıyorum seni

Back