• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Adetin baslangicindan itibaren ilk 40 güne kadar olan gecikmeler normalmis. Ki cocuk zaten disari kendisi bosaldi. Kendisi de soyledi, disari bosaldim korkma diye. Ben pinpirikligimden gittim ella hapini aldim. Suan 36. Gündeyim. 40 gun olana kadar beklicem sonra test yapicam.

Yoo aslinda farkli degildi pek. Hapin etkisidir diye pek dikkat etmemistim

hayırlısı olsun dışarı boşaldıysa bişey olmaz merak etme. onu söylememiştin ondan endişelendim.

Günaydınlar herkese, yaşasın ki bugun CUMAAAAA :KK76:

Benim velet tekme atınca göbeğim kıpırdıyor:KK57: vurduğu yer hareket etti resmen,şaşkınımmm:KK53:

Ysmdfn Ysmdfn canım ne mutlu sana her an varlığını hissettiriyor bebişin, sabırsızlanıyorum o günlerin gelmesi için. Bu arada tatilde güneş kremi ne kullandın canım? Bu haftasonu bir yerlere kaçalım diyoruz da doktora gittiğimde sormak hiç aklıma gelmemişti:KK43:

Günaydınlar herkese, yaşasın ki bugun CUMAAAAA :KK76:

Ysmdfn Ysmdfn canım ne mutlu sana her an varlığını hissettiriyor bebişin, sabırsızlanıyorum o günlerin gelmesi için. Bu arada tatilde güneş kremi ne kullandın canım? Bu haftasonu bir yerlere kaçalım diyoruz da doktora gittiğimde sormak hiç aklıma gelmemişti:KK43:
Bikaç haftaya başlar sendede kıpırtılar :) 50 faktötün altında olmamak şartıyla istediğin marka kremi kullanabilirsin,hamileler için her markada var zaten. Ben solante kullanıyorum. Solante pregna.

bugün yine gelen giden yok:D

canım senin tam ne zamandı günün yani kaç gün geçti? birde sen kan testi yaptırmamıştın dimi?
13 ağustosta adet olmam lazımdı canım bu pazartesi 17simiydi pazartesi o zaman yaptırdım kan tahlili negatif çıktı canım dün kahverengi bir leke çok belirgin geldi benden silinirken o zaman acaba geç mi dölleniyor dedim

Kaç gün geçti? Kendinde bi farklılık hissediyor musun?
bugün 8. gün canım gecikmenin bilmem belim çok ağrıyor sabah namaza kalktık eşimle yeniden yatağa yatarken bir baktım bel ağrım aşırı canım yandı ağrıdan sanki kopuyor karnımda bir şeyler geziniyor gibi tamam adet olacağım diyorum ama yok

Bikaç haftaya başlar sendede kıpırtılar :) 50 faktötün altında olmamak şartıyla istediğin marka kremi kullanabilirsin,hamileler için her markada var zaten. Ben solante kullanıyorum. Solante pregna.
canım hamileler için güneş kremi mi var özel?
evde 30 faktör ambre solaire var. olur mu o? biz de bayramda tatile gitçez de?

bugün 8. gün canım gecikmenin bilmem belim çok ağrıyor sabah namaza kalktık eşimle yeniden yatağa yatarken bir baktım bel ağrım aşırı canım yandı ağrıdan sanki kopuyor karnımda bir şeyler geziniyor gibi tamam adet olacağım diyorum ama yok

Kan tahlilinden bu yana kaç gün geçti? Geç döllenme olsa bile 7-8 günde beta hcg salgılamaya başlar.

evet duydum bende onu, çok da tavsiye ediliyor bende ondan alayım o zaman

13 ağustosta adet olmam lazımdı canım bu pazartesi 17simiydi pazartesi o zaman yaptırdım kan tahlili negatif çıktı canım dün kahverengi bir leke çok belirgin geldi benden silinirken o zaman acaba geç mi dölleniyor dedim

canım bence sen bir daha kan testi yaptır ayın 17sinden beri bile 4 gün geçti

evet duydum bende onu, çok da tavsiye ediliyor bende ondan alayım o zaman

canım bence sen bir daha kan testi yaptır ayın 17sinden beri bile 4 gün geçti
pazartesi yaptırayım artık diyorum canım

canım hamileler için güneş kremi mi var özel?
evde 30 faktör ambre solaire var. olur mu o? biz de bayramda tatile gitçez de?
Evet canım,hamileler için olandan al. 30 faktör az gelir. Güneşlenme zaten vücut ısının yükselmesi zararlı bebek için. Biraz otur biraz denize gir arada odana çık :) ben öyle geçirdim tatili

şuan gebelik testi yaptım çizginin çıkmasını bekliyorum 2 dk olmuştur

Evet canım,hamileler için olandan al. 30 faktör az gelir. Güneşlenme zaten vücut ısının yükselmesi zararlı bebek için. Biraz otur biraz denize gir arada odana çık :) ben öyle geçirdim tatili
şöyle söyliyim bayramda 3 günlük deniz tatili olcak. ondan sonraki tatil taa doğumdan sonra olcak. 3 gün için sence alayım mı yine de. emin olamadım

Back