Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse de bana demiyor ki 4500 değil 45000 diyeCanım 4500hcg şuan ve geçen hafta görüldü diyorsun bundan bir hafta önce hcg o kadar azken hem kese hem bebek görünmesi olası değil. Ya eltinin hcg hormonu düşmüş ya da ilk doktor hatalı görmüş.
kimse de bana demiyor ki 4500 değil 45000 diye![]()
3 kez adet gördükten sonra canımMrb kızlar ben gecven haftab kurtaj oldum ne zaman hamile kalabilirim tekrar
neyse bebik görünmüş sevindim, düşük yaptığım gün gittiğim gerizekalı da görememişti uzunca bi süre çok canımı yaktı hem de bi sağa bi sola çevir çevir bi hal olmuştu bazı doktorlar anında görüyor bazısı da bi o yana bi bu yana bulamıyor daKız ben yanlış yazdığını fark etmemişim ki, 0'lar bol ya anlamamışım:):)
Bende daha erken diye düşünüyodum ama bazı hareketleri sert,dışardan hissediliyor düşünsene :) maşallah kuzuma :)Ooo seninki hem hareketli hem güçlü Maaşallah canım![]()
inşallah canım bugün öğleden sonra lavaboda silindim baktım kahverengi bir akıntı bu çok belli bir akıntıydı adet oldum sandım ama tık yokEvet canım bazen geç yumurtluyoruz o yüzden geç döllenme oluyor. Dolayısıyla kanda ve idrarda geç çıkıyor hamilelik. İnşallah öyledir senin durumunda
ay inşallah canım umutlanıyorum bir yandan umutlanamıyorum hep adet sancım varmış gibi geliyor bana ama bir şey yok bugün kahverengi akıntım oldu acaba yerleşmemi diyeceğim yerleşme kanaması oluyor diye yazan çok arkadaşımızı görüyordumoluyor canım merak etme, benim gebelikten önceki son adet tarihim 29 Nisandı ama bebekğin oluşumuna gelişimine göre doktor son adet tarihimi 6 Mayıs olarak düzeltti ki adetim 4 gün geçtiğinde gebelik testinde çizgi yoktu bile kanda da çok düşük, 23 çıkmıştı değerim. içini ferah tut biraz daha bekle, hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah.
hapa rağmeb hamile kalan çok var.hamile olmadığını düşünüyorum ama bence bi hcg testi yaptırmalısınYa biri yardımcı olabilir mi??? Haziran ayında sevgilimle iliskiye girdim ve iliskiden iki saat sonra ella hapı ictim. 17-18 temmuz gunlerinde kanamam oldu. Sanıırım adetti. Bugün 20 agustos ve hala o gunden sonra adet gormedim. Normal mi??
Hcg testi ne?hapa rağmeb hamile kalan çok var.hamile olmadığını düşünüyorum ama bence bi hcg testi yaptırmalısın
Kandan gebelik testi oluyor. Araştırıp yaptırmanı tavsiye ederim. Bir de ertesi gün hapı nir korunma yöntemi değil korunma yöntemlerini de araştırmalısınHcg testi ne?
Ayyyy inşallah canim yaaa merak ve heyecanla bekliyorum özledim tosunumuesoes1919 canım benim de yarın kontrolüm var yarın 5+0 oluyorum keseyi görcez inşallah.ben de çok heyecanlıyım. İnşallah yarın ikimiz de mutlu ayrılırız doktorun yanından :)
İliskiye girdiğimde tarih tam olarak 3 temmuzmus. Ben 17-18 temmuz tarihlerinde adet oldum. İki gun surdu iste. 17 ve 18 i sadece. Söyle bir sey var, 3 temmuz benim yumurtlama gunummus. Yani gebelik sansi yuksekmisKandan gebelik testi oluyor. Araştırıp yaptırmanı tavsiye ederim. Bir de ertesi gün hapı nir korunma yöntemi değil korunma yöntemlerini de araştırmalısın
17-18 temmuzdaki adetin normal adetlerinden farklı mıydı peki?İliskiye girdiğimde tarih tam olarak 3 temmuzmus. Ben 17-18 temmuz tarihlerinde adet oldum. İki gun surdu iste. 17 ve 18 i sadece. Söyle bir sey var, 3 temmuz benim yumurtlama gunummus. Yani gebelik sansi yuksekmisama ben iliskiden sonra daha iki saat bile dolmadan ella hapı içtim. Degilimdir di mi ya. Hastanede test yapmaya korkuyorum.
Adetin baslangicindan itibaren ilk 40 güne kadar olan gecikmeler normalmis. Ki cocuk zaten disari kendisi bosaldi. Kendisi de soyledi, disari bosaldim korkma diye. Ben pinpirikligimden gittim ella hapini aldim. Suan 36. Gündeyim. 40 gun olana kadar beklicem sonra test yapicam.17-18 temmuzdaki adetin normal adetlerinden farklı mıydı peki?
eğer farklıysa ve içinde bir süphe varsa test yaptırman lazım.
eczanedeki idrar testlerinden alabilirsin ama kesin sonucu kan testinden öğrenirsin ancak.
bu iş şakaya gelmez canım hamile değilsindir deyip kestirip atamadım şüphem var.
Yoo aslinda farkli degildi pek. Hapin etkisidir diye pek dikkat etmemistim17-18 temmuzdaki adetin normal adetlerinden farklı mıydı peki?
eğer farklıysa ve içinde bir süphe varsa test yaptırman lazım.
eczanedeki idrar testlerinden alabilirsin ama kesin sonucu kan testinden öğrenirsin ancak.
bu iş şakaya gelmez canım hamile değilsindir deyip kestirip atamadım şüphem var.