- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Adetin baslangicindan itibaren ilk 40 güne kadar olan gecikmeler normalmis. Ki cocuk zaten disari kendisi bosaldi. Kendisi de soyledi, disari bosaldim korkma diye. Ben pinpirikligimden gittim ella hapini aldim. Suan 36. Gündeyim. 40 gun olana kadar beklicem sonra test yapicam.
Yoo aslinda farkli degildi pek. Hapin etkisidir diye pek dikkat etmemistim
Ya cidden olmaz di mihayırlısı olsun dışarı boşaldıysa bişey olmaz merak etme. onu söylememiştin ondan endişelendim.
Benim velet tekme atınca göbeğim kıpırdıyorvurduğu yer hareket etti resmen,şaşkınımmm
Bikaç haftaya başlar sendede kıpırtılar :) 50 faktötün altında olmamak şartıyla istediğin marka kremi kullanabilirsin,hamileler için her markada var zaten. Ben solante kullanıyorum. Solante pregna.Günaydınlar herkese, yaşasın ki bugun CUMAAAAA
Ysmdfn canım ne mutlu sana her an varlığını hissettiriyor bebişin, sabırsızlanıyorum o günlerin gelmesi için. Bu arada tatilde güneş kremi ne kullandın canım? Bu haftasonu bir yerlere kaçalım diyoruz da doktora gittiğimde sormak hiç aklıma gelmemişti
bugün yine gelen giden yok
Kaç gün geçti? Kendinde bi farklılık hissediyor musun?bugün yine gelen giden yok
Burdan kimse sana olur yada olmaz diyemez. Eczaneden 5 liraya bi test alıyosun yapıyosun ve öğreniyosun. Bukadar basit.Ya cidden olmaz di micok korkuyorum
13 ağustosta adet olmam lazımdı canım bu pazartesi 17simiydi pazartesi o zaman yaptırdım kan tahlili negatif çıktı canım dün kahverengi bir leke çok belirgin geldi benden silinirken o zaman acaba geç mi dölleniyor dedimcanım senin tam ne zamandı günün yani kaç gün geçti? birde sen kan testi yaptırmamıştın dimi?
bugün 8. gün canım gecikmenin bilmem belim çok ağrıyor sabah namaza kalktık eşimle yeniden yatağa yatarken bir baktım bel ağrım aşırı canım yandı ağrıdan sanki kopuyor karnımda bir şeyler geziniyor gibi tamam adet olacağım diyorum ama yokKaç gün geçti? Kendinde bi farklılık hissediyor musun?
canım hamileler için güneş kremi mi var özel?Bikaç haftaya başlar sendede kıpırtılar :) 50 faktötün altında olmamak şartıyla istediğin marka kremi kullanabilirsin,hamileler için her markada var zaten. Ben solante kullanıyorum. Solante pregna.
bugün 8. gün canım gecikmenin bilmem belim çok ağrıyor sabah namaza kalktık eşimle yeniden yatağa yatarken bir baktım bel ağrım aşırı canım yandı ağrıdan sanki kopuyor karnımda bir şeyler geziniyor gibi tamam adet olacağım diyorum ama yok
Bikaç haftaya başlar sendede kıpırtılar :) 50 faktötün altında olmamak şartıyla istediğin marka kremi kullanabilirsin,hamileler için her markada var zaten. Ben solante kullanıyorum. Solante pregna.
13 ağustosta adet olmam lazımdı canım bu pazartesi 17simiydi pazartesi o zaman yaptırdım kan tahlili negatif çıktı canım dün kahverengi bir leke çok belirgin geldi benden silinirken o zaman acaba geç mi dölleniyor dedim
pazartesi yaptırayım artık diyorum canımevet duydum bende onu, çok da tavsiye ediliyor bende ondan alayım o zaman
canım bence sen bir daha kan testi yaptır ayın 17sinden beri bile 4 gün geçti
kan tahlilinden bu yana 4 gün geçtiKan tahlilinden bu yana kaç gün geçti? Geç döllenme olsa bile 7-8 günde beta hcg salgılamaya başlar.
pazartesi yaptırayım artık diyorum canım
yok ama gidip alayım ya böyle bekleyeceğime varsa silik de olsa çıkması lazım diye düşünüyorumevde varsa gebelik testi denesene yine
Evet canım,hamileler için olandan al. 30 faktör az gelir. Güneşlenme zaten vücut ısının yükselmesi zararlı bebek için. Biraz otur biraz denize gir arada odana çık :) ben öyle geçirdim tatilicanım hamileler için güneş kremi mi var özel?
evde 30 faktör ambre solaire var. olur mu o? biz de bayramda tatile gitçez de?
şöyle söyliyim bayramda 3 günlük deniz tatili olcak. ondan sonraki tatil taa doğumdan sonra olcak. 3 gün için sence alayım mı yine de. emin olamadımEvet canım,hamileler için olandan al. 30 faktör az gelir. Güneşlenme zaten vücut ısının yükselmesi zararlı bebek için. Biraz otur biraz denize gir arada odana çık :) ben öyle geçirdim tatili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?