• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım yumurtlama gününü biliyor musun ? Belki geç döllenme olmuştur o yüzden testte çıkmamıştır
pazartesi kan vermiştim negatif çıktı bugün perşembe inan bilmiyorum canım ama 13 ağustosta adet olmam gerekti 12 ağustosta beraber olduk eşimle şimdi de acaba diyorum bugün gebelik testi alsam mı yine diyorum

pazartesi kan vermiştim negatif çıktı bugün perşembe inan bilmiyorum canım ama 13 ağustosta adet olmam gerekti 12 ağustosta beraber olduk eşimle şimdi de acaba diyorum bugün gebelik testi alsam mı yine diyorum
Daha 3 gün geçmiş canım biraz daha bekle bence. Pazartesi 0 çıkmış 3 günde idrarda çıkacak kadar yükselmez.

Amin inşallah hayırlı haberle dönersin.
Canım dün apartmandan bi bayanla tanıştım burda. Bugünkü gideceğim doktoru söyledim hiç iyi bi doktor değilmiş. Bilmiyormuş pek bi şey olunca. Ben de gitmedim. Zaten Başkasına gideli de 1 hafta olmadı daha. Iyi mi Yaptım bilmiyorum ama gittim eczaneden Yasmin aldım geldim.

hayırlısı inş canım geç döllenme oluyor değil mi?

oluyor canım merak etme, benim gebelikten önceki son adet tarihim 29 Nisandı ama bebekğin oluşumuna gelişimine göre doktor son adet tarihimi 6 Mayıs olarak düzeltti ki adetim 4 gün geçtiğinde gebelik testinde çizgi yoktu bile kanda da çok düşük, 23 çıkmıştı değerim. içini ferah tut biraz daha bekle, hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah.

Canım dün apartmandan bi bayanla tanıştım burda. Bugünkü gideceğim doktoru söyledim hiç iyi bi doktor değilmiş. Bilmiyormuş pek bi şey olunca. Ben de gitmedim. Zaten Başkasına gideli de 1 hafta olmadı daha. Iyi mi Yaptım bilmiyorum ama gittim eczaneden Yasmin aldım geldim.

Canım bazı doktorlar sadece normal gebelikten başka bir şeyde uzmanlaşmamış oluyor. Benim 10 gün önce gittiğim de öyleymiş belli ki. Ama bence yasmin kullanma, yani ara kanaman çok çok yoğun değilse. Benimki bugün gelmedi mesela belki kesilir. Hormonlarla oynama, hem kahverengi lekelenme varken de yumurtlama olabiliyor.

Tabi sen bilirsin.

Selam arkadaşlar. Nasılsınız? Bende garip şeyler oluyor.
Sabahları bir türlü kalkamıyorum
Anormal derecede sinirliyim
Tansiyonum 14-8 normalde 12-8 dir. ve sık sık çarpıntım oluyo.
Normal mi bilmiyorum çarpıntıyı doktora sordum hormonlardan dedi.
ama daha 4+5 deyim çok erken değil mi? daha hormonlar yükselmemiştir doğru düzgün

Canım bazı doktorlar sadece normal gebelikten başka bir şeyde uzmanlaşmamış oluyor. Benim 10 gün önce gittiğim de öyleymiş belli ki. Ama bence yasmin kullanma, yani ara kanaman çok çok yoğun değilse. Benimki bugün gelmedi mesela belki kesilir. Hormonlarla oynama, hem kahverengi lekelenme varken de yumurtlama olabiliyor.

Tabi sen bilirsin.
Haklısın canım. Yoo hiç yoğun değil de işte engel oluyo ya bazı şeylere :) Bi kaç gün daha bekleyim de olmadı pazartesi giderim doktora.

Haklısın canım. Yoo hiç yoğun değil de işte engel oluyo ya bazı şeylere :) Bi kaç gün daha bekleyim de olmadı pazartesi giderim doktora.

Canım 10 günden sonrası engel olmuyor, özür sayılıyor.:KK66: Yumurtlaması hep böyle olan kadınlar var değil mi? O zaman onların hiç çocuğu olmazdı.

Yaa ben bu kahverengi yüzünden yumurtlamam olmayacak diye üzülüyordum, ovulasyon testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Belki yine de yumurtlama olur, belli olmaz diye ümitleniyorum kendimce.

Back