Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurtlama gününü biliyor musun ? Belki geç döllenme olmuştur o yüzden testte çıkmamıştırhala adet olmadım
pazartesi kan vermiştim negatif çıktı bugün perşembe inan bilmiyorum canım ama 13 ağustosta adet olmam gerekti 12 ağustosta beraber olduk eşimle şimdi de acaba diyorum bugün gebelik testi alsam mı yine diyorumCanım yumurtlama gününü biliyor musun ? Belki geç döllenme olmuştur o yüzden testte çıkmamıştır
Daha 3 gün geçmiş canım biraz daha bekle bence. Pazartesi 0 çıkmış 3 günde idrarda çıkacak kadar yükselmez.pazartesi kan vermiştim negatif çıktı bugün perşembe inan bilmiyorum canım ama 13 ağustosta adet olmam gerekti 12 ağustosta beraber olduk eşimle şimdi de acaba diyorum bugün gebelik testi alsam mı yine diyorum
oyyyyy yerim ben onun tekmesiniiiBenim velet tekme atınca göbeğim kıpırdıyorvurduğu yer hareket etti resmen,şaşkınımmm
![]()
pazartesine kadar bekleyeyim o zamanDaha 3 gün geçmiş canım biraz daha bekle bence. Pazartesi 0 çıkmış 3 günde idrarda çıkacak kadar yükselmez.
Canım dün apartmandan bi bayanla tanıştım burda. Bugünkü gideceğim doktoru söyledim hiç iyi bi doktor değilmiş. Bilmiyormuş pek bi şey olunca. Ben de gitmedim. Zaten Başkasına gideli de 1 hafta olmadı daha. Iyi mi Yaptım bilmiyorum ama gittim eczaneden Yasmin aldım geldim.Amin inşallah hayırlı haberle dönersin.
Bencede bekle canım. İnşallah güzel haber gelir sendende..pazartesine kadar bekleyeyim o zaman
hayırlısı inş canım geç döllenme oluyor değil mi?Bencede bekle canım. İnşallah güzel haber gelir sendende..
Görsen inanamazsın :) eşim elini koyunca sert tekmeleri hissediyordu bikaç gündür ama böyle dışardan kıpırdadığını görünce bi değişik oldum :)oyyyyy yerim ben onun tekmesiniii
Evet canım bazen geç yumurtluyoruz o yüzden geç döllenme oluyor. Dolayısıyla kanda ve idrarda geç çıkıyor hamilelik. İnşallah öyledir senin durumundahayırlısı inş canım geç döllenme oluyor değil mi?
hayırlısı inş canım geç döllenme oluyor değil mi?
Canım dün apartmandan bi bayanla tanıştım burda. Bugünkü gideceğim doktoru söyledim hiç iyi bi doktor değilmiş. Bilmiyormuş pek bi şey olunca. Ben de gitmedim. Zaten Başkasına gideli de 1 hafta olmadı daha. Iyi mi Yaptım bilmiyorum ama gittim eczaneden Yasmin aldım geldim.
Görsen inanamazsın :) eşim elini koyunca sert tekmeleri hissediyordu bikaç gündür ama böyle dışardan kıpırdadığını görünce bi değişik oldum :)
Haklısın canım. Yoo hiç yoğun değil de işte engel oluyo ya bazı şeylere :) Bi kaç gün daha bekleyim de olmadı pazartesi giderim doktora.Canım bazı doktorlar sadece normal gebelikten başka bir şeyde uzmanlaşmamış oluyor. Benim 10 gün önce gittiğim de öyleymiş belli ki. Ama bence yasmin kullanma, yani ara kanaman çok çok yoğun değilse. Benimki bugün gelmedi mesela belki kesilir. Hormonlarla oynama, hem kahverengi lekelenme varken de yumurtlama olabiliyor.
Tabi sen bilirsin.
Ooo seninki hem hareketli hem güçlü Maaşallah canımBenim velet tekme atınca göbeğim kıpırdıyorvurduğu yer hareket etti resmen,şaşkınımmm
![]()
Haklısın canım. Yoo hiç yoğun değil de işte engel oluyo ya bazı şeylere :) Bi kaç gün daha bekleyim de olmadı pazartesi giderim doktora.
Ayyy doğru vallaCanım 10 günden sonrası engel olmuyor, özür sayılıyor.Yumurtlaması hep böyle olan kadınlar var değil mi? O zaman onların hiç çocuğu olmazdı.