Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı zamanlarda düşünüyoruz, hakkımızda hayırlısı. Umarım doktorundan onay alırsın.Doktorum izin verirse bende inşallah mayıs haziran gibi düşünüyorum.Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin.İnşallah güzel haberlerimizi paylaşacağımız bir yıl olur.
bazı doktorlar gerek bile duymuyorlar benim doktorum öncesinde cok gerekli değil Türkiyede kadınların %90 ı folik asit kullanmadan hamile kalıyor ama senin için rahat etsin kullan dedi bazı doktorlarda bebeğin beyin omurilik gelişimi için gerekli olduğunu soyluyor ben garanti olsun diye kullanmaya başladımbende bu sene isteyenlerdenim. aklımı kurcalayan bir konu ise hamilelik öncesi folik asit kullanmak gerçekten şart mı? yoksa kullanılırsa daha mı iyi olur nedir? bebeğin omurilik gelişimi için gerekli biliyorum ama daha hamile kalmadan kullanmak yararlı mı değil mi onu çözemedim henüz?
ben hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başlamayı düşünüyordum ama şimdiden başlamak daha yararlı olur gibi gelmeye başladı yorumları okudukçabazı doktorlar gerek bile duymuyorlar benim doktorum öncesinde cok gerekli değil Türkiyede kadınların %90 ı folik asit kullanmadan hamile kalıyor ama senin için rahat etsin kullan dedi bazı doktorlarda bebeğin beyin omurilik gelişimi için gerekli olduğunu soyluyor ben garanti olsun diye kullanmaya başladım
İnşallah canım bir umuttur yaşamak o güzel günleri beraber göreceğiz inşallah Mutluluğumuzu heyecanımızı paylaşacağımız günlerde gelecek inşallahAynı zamanlarda düşünüyoruz, hakkımızda hayırlısı. Umarım doktorundan onay alırsın.
Demek tek değilmişim acaba ben mi abartıyorum diyordum kendi kendime :) ama dediğiniz gibi şartlar planlara itiyor. İlk çocuğum haziranda 6 sını dolduracak kız ım var çok şükür :) sizin ilk çocuk mu ?Ben de senin gibi kafası karışanlardanim aslında yani öyleyim. Beni şartlar biraz erteledi şimdi. İnsan düşünmeye başlayınca bir an önce olsa mı acaba diye acele ediyor. Ben öğretmenim doğum izni olayını düşününce nisan hatta mayis daha uygun görünüyor. Izin problemin yoksa içinden geldiği gibi davran ilk çocuğun kaç yaşında
3 ay yeterli diye biliyorum..arkadaşlar siz bilirsiniz gebelik öncesi kaç ay ya da hafta önce folikasit kullanmaya başlamak gerekir
canım ya bu smear testini doktor bana da söyledi,sonra eve gelip internetten inceledim.Alttan hiç muayene olmadım korkudan yaptırmadım.canın yanıyor mu?Amin inşallah. Ben ilk kez smear verdim bilmiyordum. çok ilginç daha önce gittiğim hiçbir dr da sormamisti. Meğer ne kadar önemli ve gerekli bir şeymiş. Yeni anladım.
Demek ki tek ben değilmişim kafası karışan :) ama dediğiniz gibi şartlar planlara itiyor. İzin durumum karışık biraz ilk çocuğum haziranda 6 sını dolduracak bir kızım var. Sizin ilk çocuk mu ?Ben de senin gibi kafası karışanlardanim aslında yani öyleyim. Beni şartlar biraz erteledi şimdi. İnsan düşünmeye başlayınca bir an önce olsa mı acaba diye acele ediyor. Ben öğretmenim doğum izni olayını düşününce nisan hatta mayis daha uygun görünüyor. Izin problemin yoksa içinden geldiği gibi davran ilk çocuğun kaç yaşında
iki cevap vermiş oldum uzun süredir kullanmamıştım bu formu unutmuşum :)Demek ki tek ben değilmişim kafası karışan :) ama dediğiniz gibi şartlar planlara itiyor. İzin durumum karışık biraz ilk çocuğum haziranda 6 sını dolduracak bir kızım var. Sizin ilk çocuk mu ?
canım ya bu smear testini doktor bana da söyledi,sonra eve gelip internetten inceledim.Alttan hiç muayene olmadım korkudan yaptırmadım.canın yanıyor mu?
Demek ki tek ben değilmişim kafası karışan :) ama dediğiniz gibi şartlar planlara itiyor. İzin durumum karışık biraz ilk çocuğum haziranda 6 sını dolduracak bir kızım var. Sizin ilk çocuk mu ?
peki canım,en kısa zaman da yaptırayım en iyisiSmear can acıtan bir şey değil alttan muayenede de canın yanmiyor merak etme smearde fırça gibi birseyle iceride supurme gibi bi islem yapıyor sonuçta ilişkiye giriyoruz okadar bile etkilemiyor bu islem. Ama yapılması kesinlikle çok önemli.
Kesinlikle Katılıyorum acısız ve basit bir yöntemle yapılan bu testi yaptırmak için çekinmeyin Önemi büyükArkadaşlar yeri gelmişken hepinize söylemiş olayım hatta elimden gelse de tüm kadınlara tek tek söylesem. Smear testini en az yılda bir kez her kadının yaptırması gerekiyor bu test rahim ağzı kanseri icin erken tarama testi. Ben bunun önemini henüz anladım biraz geç oldu sizin için geç olmasın. Ben bu testi düzenli olarak yaptırmış olsaydım pzt. günü leep olmama gerek kalmayacakti. İhmal etmeyin lütfen arkadaşlar özellikle gebelik öncesi mutlaka yaptırın.
herkes eve geldi yemek telaşı,ben de randevu alıcam canım hadi hayırlısıHerkeste bir sessizlik hasıl oldu. Sanırım hepiniz smear aldırmaya gittiniz
Arkadaşlar yeri gelmişken hepinize söylemiş olayım hatta elimden gelse de tüm kadınlara tek tek söylesem. Smear testini en az yılda bir kez her kadının yaptırması gerekiyor bu test rahim ağzı kanseri icin erken tarama testi. Ben bunun önemini henüz anladım biraz geç oldu sizin için geç olmasın. Ben bu testi düzenli olarak yaptırmış olsaydım pzt. günü leep olmama gerek kalmayacakti. İhmal etmeyin lütfen arkadaşlar özellikle gebelik öncesi mutlaka yaptırın.
Ben evlendikten sonra 2 defa doktora gittim. Tüm kontrollerimin yapılmasını istiyorum dedim ama smear yapmadılar bana. Neden bilmiyorum.