- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
arkadaşlar siz bilirsiniz gebelik öncesi kaç ay ya da hafta önce folikasit kullanmaya başlamak gerekir
3 ay kullanmak yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar siz bilirsiniz gebelik öncesi kaç ay ya da hafta önce folikasit kullanmaya başlamak gerekir
Merhabalar bizde bu sene bebek düşünüyoruz bir ay önce gebelik öncesi kontroller için doktora gittim tahlillerimi yaptırdım her şey normal sadece safra kesemde taş olduğunu ve hamilelikte risk yaratabileceğini söyledi doktorum ve hemen genel cerraha gittim ve bir sürü taş olduğunu öğrendim safra kesemde,hamilelikte risk oluşturabileceğini öğrendim ve 10 gün öncesindede ameliyatımı oldum çok şükür kurtuldum Şimdi önümüze bakıyoruz allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
Ben de doktora gittim bu ay. Bana folik asit falan vermedi
Ben nasipse mayıs-haziran gibi düşünüyorum.
Bana da dr. vermedi eczaneden kendim aldım folik1 kullanıyorum zaten 3 aylık doz var içinde
Merhabalar bizde bu sene bebek düşünüyoruz bir ay önce gebelik öncesi kontroller için doktora gittim tahlillerimi yaptırdım her şey normal sadece safra kesemde taş olduğunu ve hamilelikte risk yaratabileceğini söyledi doktorum ve hemen genel cerraha gittim ve bir sürü taş olduğunu öğrendim safra kesemde,hamilelikte risk oluşturabileceğini öğrendim ve 10 gün öncesindede ameliyatımı oldum çok şükür kurtuldum Şimdi önümüze bakıyoruz allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
Geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım. Ben de pazartesiyi bir atlatayim rahatliycam ondan sonra. Çok teşekkürler seninde sonuçların iyi olur her şey yolunda gider umarım
Teşekkürler.Geçmiş olsun.
Hımmmmmm ben de çalışmaya ne zaman başlarsak o zaman alırım artık. Ben zaten pcoyum, ilk aylar tutacağını sanmıyorum. Erken başlamaya lüzum yok sanırım.
bende bu sene isteyenlerdenim. aklımı kurcalayan bir konu ise hamilelik öncesi folik asit kullanmak gerçekten şart mı? yoksa kullanılırsa daha mı iyi olur nedir? bebeğin omurilik gelişimi için gerekli biliyorum ama daha hamile kalmadan kullanmak yararlı mı değil mi onu çözemedim henüz?
Hiç öyle şimdiden olumsuz düşüncelere kapılma bir arkadaşım rahmi ters olduğu halde ilk ayında hamile kaldı bu iş şans işi biraz
Bende şubat için istiyorum yaptığın birşeyler varmı canım kür gelan gibi?Bende şubatta düşünüyorum bakalim hayirlisi
bi arkadaşımın folik asit eksikliğinden bebeğinin beyin gelişimi durmuş.düşük yapmak zorunda kaldı.doktoruda 2.hamileliği için 6 ay önceden başlattı.yani alınması bence doğru olur.bende bu sene isteyenlerdenim. aklımı kurcalayan bir konu ise hamilelik öncesi folik asit kullanmak gerçekten şart mı? yoksa kullanılırsa daha mı iyi olur nedir? bebeğin omurilik gelişimi için gerekli biliyorum ama daha hamile kalmadan kullanmak yararlı mı değil mi onu çözemedim henüz?
Allah korusun valla demekki sadece hamile kalmayı başarmakla bitmiyor bu işler dikkatli olmak herşeye özen göstermek lazımbi arkadaşımın folik asit eksikliğinden bebeğinin beyin gelişimi durmuş.düşük yapmak zorunda kaldı.doktoruda 2.hamileliği için 6 ay önceden başlattı.yani alınması bence doğru olur.
zaten her doktorun söylediği farklı ya kime inancağını şaşırıyor insan =)Aynı zamanda bebeğin tutunmasiyla da bir ilgisi olduğunu duydum diye hatırlıyorum hayal meyal .hamilelik öncesi şart değil tabi ama kullanmakta da fayda var. Bazı dr.larin gebelikte bile vermediğini yiyeceklerle almasını söylediğini biliyorum