• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

_Unicorn_ _Unicorn_ seninle aynı durumu yaşıyorum canım. Reglim bitti ama dünden beri sıvı kahverengi akıntı başladı hafif hafif. Bir bebek çalışması yapmaya niyetlendik önümüze türlü türlü engeller çıktı, hayır olsun.

Seninki geçti mi?
Canım hayır geçmedi maalesef. Arada kırmızıya da dönüyor. Randevu aldım yarına doktora gidicem. O da kesin doğum kontrol hapı verecek kesilsin diye. Dediğin gibi valla biz de çok niyetli heyecanlıydık bu ay. Vardır bi hayır canım.

Canım hayır geçmedi maalesef. Arada kırmızıya da dönüyor. Randevu aldım yarına doktora gidicem. O da kesin doğum kontrol hapı verecek kesilsin diye. Dediğin gibi valla biz de çok niyetli heyecanlıydık bu ay. Vardır bi hayır canım.
Bende de çok az oluyor ama hafif kanla karışık sanki. Kokusu da kan gibi. Benim regl iki gün önce bitti zaten. Moralim çok bozuldu yine hevesim kursagımda kaldı. Ben de incir falan almıştım yumurtlama için. Neye heveslensem olmaz zaten.

Bakalım sen yarın git doktor ne diyecek. En son doktor saçmalığımdan sonra benim gidesim gelmiyor.

Bende de çok az oluyor ama hafif kanla karışık sanki. Kokusu da kan gibi. Benim regl iki gün önce bitti zaten. Moralim çok bozuldu yine hevesim kursagımda kaldı. Ben de incir falan almıştım yumurtlama için. Neye heveslensem olmaz zaten.

Bakalım sen yarın git doktor ne diyecek. En son doktor saçmalığımdan sonra benim gidesim gelmiyor.
Benim de canım çok az. Günlük ped kullanıyorum. Benim de biteli 1 hafta oldu galiba. Gideyim bakalım. Daha üç dört gün önce gitmiştim ama. Canım Bendeki bu düzensizlik de pko olabilir mi?

Benim de canım çok az. Günlük ped kullanıyorum. Benim de biteli 1 hafta oldu galiba. Gideyim bakalım. Daha üç dört gün önce gitmiştim ama. Canım Bendeki bu düzensizlik de pko olabilir mi?

Yıllardır pcoyum ama ara kanama ilk defa oldu bende. Belki olabiliyordur da ben yaşamamışımdır.

İnşallah regl olmazsın, ama olursan da Reglin 3. günü tahlil yaptır istersen.

Yıllardır pcoyum ama ara kanama ilk defa oldu bende. Belki olabiliyordur da ben yaşamamışımdır.

İnşallah regl olmazsın, ama olursan da Reglin 3. günü tahlil yaptır istersen.
Şimdi belirtilerine baktım da canım gecikme oluyormuş onda sanırım. Benim gecikmiyor da oluyo bitmiyo işte. Bi gidelim bakalım. Bebeğimiz de inşallah hayırlı zamanda gelir canım.

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Geçen gün eltim hamile diye sizinle paylaşmıştım. Geçen hafta 5 haftalıkken kese ve bebek görünmüştü. Ancak dün kalp atışı için gittiğinde hiçbir şey görünmemiş, vajinalden bile. Hata doktor hemen almamız lazım demiş. Ben tekrar başka doktora gitmesini söyledim, beta yaptırdı onun da sonucu çıkacak bugün.

Yani ya ilk doktor hatalı ya da ikincisi. Nasıl geçen hafta görünen bebek bu hafta görünmez? Vajinalden bile? Tedirgin olduk iyice, canımız sıkıldı öyle bekliyoruz.
Canım 4500hcg şuan ve geçen hafta görüldü diyorsun bundan bir hafta önce hcg o kadar azken hem kese hem bebek görünmesi olası değil. Ya eltinin hcg hormonu düşmüş ya da ilk doktor hatalı görmüş.

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Geçen gün eltim hamile diye sizinle paylaşmıştım. Geçen hafta 5 haftalıkken kese ve bebek görünmüştü. Ancak dün kalp atışı için gittiğinde hiçbir şey görünmemiş, vajinalden bile. Hata doktor hemen almamız lazım demiş. Ben tekrar başka doktora gitmesini söyledim, beta yaptırdı onun da sonucu çıkacak bugün.

Yani ya ilk doktor hatalı ya da ikincisi. Nasıl geçen hafta görünen bebek bu hafta görünmez? Vajinalden bile? Tedirgin olduk iyice, canımız sıkıldı öyle bekliyoruz.
canım benimde öyle olmuştu keseyi görmüştük bir sonraki hafta kese bozulmuş ama bende kanama da olmuştu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Çok geçmiş olsun canım

Canlar beta hcg çıkmış. 45000 küsür. Yani gayet normal bir değer haftasına göre. İş çıkışı başka doktora görünecek. Ama betaya göre içimiz rahatladı tabi.

değeri çok güzel canım maşallah hayırlı haberler alır inşallah

Güna
Kuzular günaydın

Yazdım zannediyordum. Eltimin bebeği göründü dün.
Günaydın canım.. Güzel haber almışsınız,sevindim.. Nasıl oluyorda diğer doktor vajinalden bile göremiyor anlamıyorum.. Bu doktorlar adamı deli eder

Nereye gittiniz canım ? Adayamı assosa mı ? Elbet bulursunuz biyer,kalmazsınız açıkta :))

Yok canım Ayvalık tarafina geldik de gelirken Çanakkale'de takıldık biraz. Truvaya falan da uğradık en son çocukken gitmiştim iyi oldu :)

Hoşgeldinn canım tatil gibisi yokk :)

Aynen canım yaa var mı tatil gibisi

Iyi tatiller canım :)

Teşekkür ederim :))

Canlar beta hcg çıkmış. 45000 küsür. Yani gayet normal bir değer haftasına göre. İş çıkışı başka doktora görünecek. Ama betaya göre içimiz rahatladı tabi.

Süper canım güzel bir doktor bulmaya kalmış artık işiniz

Güna

Günaydın canım.. Güzel haber almışsınız,sevindim.. Nasıl oluyorda diğer doktor vajinalden bile göremiyor anlamıyorum.. Bu doktorlar adamı deli eder
İnanmayacaksın ama aynı doktora gitmiş. Beta hcg böyleyken nasıl görünmez diye. O da tekrar muayene edince görmüş. Gözlüğü mü yoktu neydi artık adamın.

günaydın kızlar

İnanmayacaksın ama aynı doktora gitmiş. Beta hcg böyleyken nasıl görünmez diye. O da tekrar muayene edince görmüş. Gözlüğü mü yoktu neydi artık adamın.

_Lavin_ _Lavin_ cim güldürdün beni sabah sabah:KK48:, hakikaten gözlüğünü takmamış herhalde başka açıklaması olamaz çünkü bu durumun

Dedim demedin mi adama dün yine göremedin die? Sordum, adam da ben de bilmiyorum demiş:KK53:

Neyse zaten artık o doktora gitmeyecek.
Sen bilmiyorsan kim bilecek ya :) deliye bak.. Benimki kesin dalardı adama,boşuna üzdün akşama kadar diye :)

Back