- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
İyi tatilleer :)Selam kızlar nasılsınız? Eşim izne ayrıldı sonunda ufak bir tatil yapabileceğiz biz de :)
Deruchette tatlım yanıbaşına geldim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tatilleer :)Selam kızlar nasılsınız? Eşim izne ayrıldı sonunda ufak bir tatil yapabileceğiz biz de :)
İkinci doktorun hatalı olma ihtimali yüksek. İlk doktor olmayan bişeyi nasıl görsün ki ? Bu süreçte düşük oldu desek ağrı kanama vs bişeyler mutlaka olur.. Şuanda kaç hafta olması gerekiyor ? Çok şaşırdım,inşallah ikinci doktor yanılmıştırKızlar size bir şey sormak istiyorum. Geçen gün eltim hamile diye sizinle paylaşmıştım. Geçen hafta 5 haftalıkken kese ve bebek görünmüştü. Ancak dün kalp atışı için gittiğinde hiçbir şey görünmemiş, vajinalden bile. Hata doktor hemen almamız lazım demiş. Ben tekrar başka doktora gitmesini söyledim, beta yaptırdı onun da sonucu çıkacak bugün.
Yani ya ilk doktor hatalı ya da ikincisi. Nasıl geçen hafta görünen bebek bu hafta görünmez? Vajinalden bile? Tedirgin olduk iyice, canımız sıkıldı öyle bekliyoruz.
İkinci doktorun hatalı olma ihtimali yüksek. İlk doktor olmayan bişeyi nasıl görsün ki ? Bu süreçte düşük oldu desek ağrı kanama vs bişeyler mutlaka olur.. Şuanda kaç hafta olması gerekiyor ? Çok şaşırdım,inşallah ikinci doktor yanılmıştır
Hayırlı haberler alırsınız inşallah.. Merak ettim bende,bizede bildir sonucu6 haftalık falan olması lazım. Biz de ikinci doktorun hatalı olmasını umuyoruz. Bugün belli olacak hayırlısıyla.
İyiyim canım,son günlerin tadını çıkarıyorum :) senden naber ?
Kızlaaaaar hamileyimmmm galibaaaa kanda 30,1 çıktı değerim ama idrarda çıkmadı hala.. 2 gün sonra tekrar yaptırıp yükselip yükselmedipini kontrol edeceğim allahı inşallah yaa hevesim kursağımda kalmasın noluuur(
Kizlar hamileymisim adet geciesinin 5. Gunu ve 666 cikti degerim insallah pazartesi tekrar gidicemallah herkese nasip etsin insallah
Selam kızlar nasılsınız? Eşim izne ayrıldı sonunda ufak bir tatil yapabileceğiz biz de :)
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Geçen gün eltim hamile diye sizinle paylaşmıştım. Geçen hafta 5 haftalıkken kese ve bebek görünmüştü. Ancak dün kalp atışı için gittiğinde hiçbir şey görünmemiş, vajinalden bile. Hata doktor hemen almamız lazım demiş. Ben tekrar başka doktora gitmesini söyledim, beta yaptırdı onun da sonucu çıkacak bugün.
Yani ya ilk doktor hatalı ya da ikincisi. Nasıl geçen hafta görünen bebek bu hafta görünmez? Vajinalden bile? Tedirgin olduk iyice, canımız sıkıldı öyle bekliyoruz.
Ohhh çok sevindim canım senin adına. İyi tatiller.
İyi tatilleer :)
canım iyi tatiller şimdiden
Nereye gittiniz canım ? Adayamı assosa mı ? Elbet bulursunuz biyer,kalmazsınız açıkta :))Sağolun kızlar inşallah iyi bir tatil olur kalacak yerimiz bile yok hala şansımıza neresi denk gelecek bakalım :))
Hoşgeldinn canım tatil gibisi yokk :)Selam kızlar nasılsınız? Eşim izne ayrıldı sonunda ufak bir tatil yapabileceğiz biz de :)
Iyi tatiller canım :)Selam kızlar nasılsınız? Eşim izne ayrıldı sonunda ufak bir tatil yapabileceğiz biz de :)
Değeri gayet iyi çıkmış,nasıl görünmemiş anlamadım.. Başka bi doktor baksın bakalım ne diyecekCanlar beta hcg çıkmış. 45000 küsür. Yani gayet normal bir değer haftasına göre. İş çıkışı başka doktora görünecek. Ama betaya göre içimiz rahatladı tabi.