• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Geçen gün eltim hamile diye sizinle paylaşmıştım. Geçen hafta 5 haftalıkken kese ve bebek görünmüştü. Ancak dün kalp atışı için gittiğinde hiçbir şey görünmemiş, vajinalden bile. Hata doktor hemen almamız lazım demiş. Ben tekrar başka doktora gitmesini söyledim, beta yaptırdı onun da sonucu çıkacak bugün.

Yani ya ilk doktor hatalı ya da ikincisi. Nasıl geçen hafta görünen bebek bu hafta görünmez? Vajinalden bile? Tedirgin olduk iyice, canımız sıkıldı öyle bekliyoruz.

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Geçen gün eltim hamile diye sizinle paylaşmıştım. Geçen hafta 5 haftalıkken kese ve bebek görünmüştü. Ancak dün kalp atışı için gittiğinde hiçbir şey görünmemiş, vajinalden bile. Hata doktor hemen almamız lazım demiş. Ben tekrar başka doktora gitmesini söyledim, beta yaptırdı onun da sonucu çıkacak bugün.

Yani ya ilk doktor hatalı ya da ikincisi. Nasıl geçen hafta görünen bebek bu hafta görünmez? Vajinalden bile? Tedirgin olduk iyice, canımız sıkıldı öyle bekliyoruz.
İkinci doktorun hatalı olma ihtimali yüksek. İlk doktor olmayan bişeyi nasıl görsün ki ? Bu süreçte düşük oldu desek ağrı kanama vs bişeyler mutlaka olur.. Şuanda kaç hafta olması gerekiyor ? Çok şaşırdım,inşallah ikinci doktor yanılmıştır

İkinci doktorun hatalı olma ihtimali yüksek. İlk doktor olmayan bişeyi nasıl görsün ki ? Bu süreçte düşük oldu desek ağrı kanama vs bişeyler mutlaka olur.. Şuanda kaç hafta olması gerekiyor ? Çok şaşırdım,inşallah ikinci doktor yanılmıştır

6 haftalık falan olması lazım. Biz de ikinci doktorun hatalı olmasını umuyoruz. Bugün belli olacak hayırlısıyla.

Kızlaaaaar hamileyimmmm galibaaaa kanda 30,1 çıktı değerim ama idrarda çıkmadı hala.. 2 gün sonra tekrar yaptırıp yükselip yükselmedipini kontrol edeceğim allahı inşallah yaa hevesim kursağımda kalmasın noluuur:KK43:(

hayırlı olsun canım inşallah değerlerin gün gün artar sağlıklı ve hayırlı bir gebelik yaşarsın inşallah

lavin bence tahlil sonucuna göre başka dr ile görüşün gebelik var deyip şimdi hiçbirşey görünmemesi ilginç
kese görmesi gerekirdi içi dolu boş veya kalp atıyor atmıyor vajinal ultrasonda

canım inşallah güzel haberler alırsınız

Kızlarda bende cumartesı yıllık ızıne cıkıyorum :)
1 hafta yokum .
tam yumurtlama donemlerımız denk geldı .
İnsallah tatıl yarar da hamiş kalırım .

Canlar beta hcg çıkmış. 45000 küsür. Yani gayet normal bir değer haftasına göre. İş çıkışı başka doktora görünecek. Ama betaya göre içimiz rahatladı tabi.

_Unicorn_ _Unicorn_ seninle aynı durumu yaşıyorum canım. Reglim bitti ama dünden beri sıvı kahverengi akıntı başladı hafif hafif. Bir bebek çalışması yapmaya niyetlendik önümüze türlü türlü engeller çıktı, hayır olsun.

Seninki geçti mi?

Canlar beta hcg çıkmış. 45000 küsür. Yani gayet normal bir değer haftasına göre. İş çıkışı başka doktora görünecek. Ama betaya göre içimiz rahatladı tabi.
Değeri gayet iyi çıkmış,nasıl görünmemiş anlamadım.. Başka bi doktor baksın bakalım ne diyecek

Back