Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl başardın hamılelıgı :)
tedavı gordun mu .
İnşallah canım.. Minnoş iyi,tekmeliyor artık pıt pıt :) elim karnımda yaşıyorum bu ara,henüz alışamadım tekmeye irkiliyorum her seferinde :))Bulurum canım inşallah bi tayinim çıksın da. Minnoş nasıl :)
İyiyim canım,son günlerin tadını çıkarıyorum :) senden naber ?yeşim naber tatlım
İnşallah canım.. Minnoş iyi,tekmeliyor artık pıt pıt :) elim karnımda yaşıyorum bu ara,henüz alışamadım tekmeye irkiliyorum her seferinde :))
Aynaa nerelerde ? Bugün sonucunu alacaktı ? İnşallah hamiledir,sevinçten bizi unutmuştur :)
Darısı başına tatlımm,dünyanın en güzel dokunuşları.. Bende bugün aynayı bekliyorum ama gelmeyecek galiba..Yerim o minişin tepiklerini oyyy
Ayyy inşallah. Ben de meraktayım bakalım, inşallah güzel bir sonuçla gelir.
Darısı başına tatlımm,dünyanın en güzel dokunuşları.. Bende bugün aynayı bekliyorum ama gelmeyecek galiba..
negatif canım ama adet olmadım halaaaynaa sonucunu bekliyoruz canım, hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle.
Anladım canımnegatif canım ama adet olmadım hala![]()
canım ben pko yum. dr da klomen vermişti 5 günde sabah-akşam aldım. üzerine kontrole gittiğimde yumurtalıklarıma baktı gelişme olduğunu görünce de üzerine ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. 250lik. onu oldum bir de. yani önce yumurtalıkları oluşturduk klomenle sonra çatlattık:) iğne olduğum hafta gün aşırı ilişki önemli demişti ona dikkat ettik bir de. ama iğneden sonraki hafta öyle gün aşırı olamadı:) benim maceram böyle oldu yani canım. sen tedavi oluyor musun peki?
AMİN hayırlısıyla inş canım bir adet olsaydım rahatlardımAnladım canımBu son reglin olur. Önümüzdeki ay beraber müjde alırız.
Oyy maşallah severim ben o miniği :) Ne güzel bi duygudur eminim. Inşallah bizler de yaşarız bi an önce hayırlısıyla :)İnşallah canım.. Minnoş iyi,tekmeliyor artık pıt pıt :) elim karnımda yaşıyorum bu ara,henüz alışamadım tekmeye irkiliyorum her seferinde :))
Canım bende de kist vardı , geçen ay temizlenmişti çok şükür , eğer bu ay olmazsam klomené başlıycam doktorum dedi bakalım. Şuan anliycan bebis için bir tedavi görmedim
Saol cnm hepimiz saglikla aliriz inşallah. Valla canim ben 12 haftalıkken gittiğimde bisey dememişti iste 16 haftalıkken ogrenddimmerhabalar tatlım hayırlı olsun oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah .cinsiyeti ne zaman belli oldu.erkek bebek cinsiyeti hemen belli ediyormuş doğrumudur acaba.
Kizlar hamileymisim adet geciesinin 5. Gunu ve 666 cikti degerim insallah pazartesi tekrar gidicemallah herkese nasip etsin insallah
Selam kızlar nasılsınız? Eşim izne ayrıldı sonunda ufak bir tatil yapabileceğiz biz de :)
Deruchette tatlım yanıbaşına geldim :))