- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
2sinde lekelenmeler başladı canım 4 gün kadar. Sonra normal kanama oldu. 5-6 gündür de yine lekelenme var işte.Yok canım reglinden itibaren kaçıncı gündesin demek istedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2sinde lekelenmeler başladı canım 4 gün kadar. Sonra normal kanama oldu. 5-6 gündür de yine lekelenme var işte.Yok canım reglinden itibaren kaçıncı gündesin demek istedim.
2sinde lekelenmeler başladı canım 4 gün kadar. Sonra normal kanama oldu. 5-6 gündür de yine lekelenme var işte.
Totoyu dikemezsende üzülme:) yat uyu o yeter :) ben yapmadım öyle şeyler,olacağı varsa oluyor zaten.. İnşallah seninde güzel haberlerin gelecek yakında![]()
Ay canım bünyemden hiç bi şey anlamıyorum ben inan ki :) bekarken tıkır tıkır zamanında olur biterdi. Evlenince değişti.En iyisi sen soğan suyu içme canım, belki senin bünyene zarar veriyordur.
Yeşimm napıyosun canım? Nasılsın?Totoyu dikemezsende üzülme:) yat uyu o yeter :) ben yapmadım öyle şeyler,olacağı varsa oluyor zaten.. İnşallah seninde güzel haberlerin gelecek yakında![]()
İyiyim canımm Tatilin son günlerinin tadını çıkarıyorum,sen napıyorsun bakalım ??Yeşimm napıyosun canım? Nasılsın?
Ohh dinlen iyice :) Iyiyim ben de işte evimizi yerleştirdik falan. Ama burda henüz kimseyi tanımadığımdan biraz sıkılıyorum :)İyiyim canımm Tatilin son günlerinin tadını çıkarıyorum,sen napıyorsun bakalım ??
Pek dinlenemiyorum ama olsun :)Ohh dinlen iyice :) Iyiyim ben de işte evimizi yerleştirdik falan. Ama burda henüz kimseyi tanımadığımdan biraz sıkılıyorum :)
Bulurum canım inşallah bi tayinim çıksın da. Minnoş nasıl :)Pek dinlenemiyorum ama olsun :)
Zamanla bulursun birilerini,İşyerinde oturduğun yerde elbet vardır gençler.. çevreyi keşfet şimdilik :))
Kizlar 1 yildir bekliyorum.bgun adetimin gecikmeainin 5. Gunu test yaptim silik cikti sizce hamilemiyim?
Ohh dinlen iyice :) Iyiyim ben de işte evimizi yerleştirdik falan. Ama burda henüz kimseyi tanımadığımdan biraz sıkılıyorum :)
İnşallah canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :)tayinci olduğum için seni anlıyorum bende de oluyor ama zamanla çevren oluyor canım
Kızlaaaaar hamileyimmmm galibaaaa kanda 30,1 çıktı değerim ama idrarda çıkmadı hala.. 2 gün sonra tekrar yaptırıp yükselip yükselmedipini kontrol edeceğim allahı inşallah yaa hevesim kursağımda kalmasın noluuur(
ilk başlarda utanıyodum kalçamı biraz havada tutuyodum çaktırmadanç bi de özellikle yıkanmıyordum uykum var sabah yıkarım falan diyodum. ama sonraları artık bey kooş spermler dışarı almasın yetiş dik bacakları falan demeye başladım![]()
Kızlaaaaar hamileyimmmm galibaaaa kanda 30,1 çıktı değerim ama idrarda çıkmadı hala.. 2 gün sonra tekrar yaptırıp yükselip yükselmedipini kontrol edeceğim allahı inşallah yaa hevesim kursağımda kalmasın noluuur(
Diğer tarafa da yazdım canım, hayırlı olsun. Daha günün gelmemiş, ona rağmen değerin gayet iyi.
Doktorlar işte bazen böyle çok tedbirli oluyorlar. Her şey güzel gidecek merak etme sen.
Çok çok teşekkürleeer inşallaah sağlıkla olur artık devamı da inşallah .. Delirdim evde şu anda napacağımı bilemeyip takip ettiğim her konu altına yazıyorum m:)))