2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ankiseyete için Psikolojik yani. İşte Antidepresan katogorisinde ya ilaç hamilelik için etki eder die korkuyorum

Hmm anladım canım prospektuste gebelikte kullanımı kısmında ne yazıyor ona bir bak istersen ve de doktorunla mutlaka konuş basit düzeyde bile olsa sakinleştirici kullanilmamali normal şartlarda ama doktorun yarar zarar ilişkisini göz önünde bulundurarak kullanıp kullanmamana karar verebilir

Kızlar merhaba topiği yeni gördüm ve yaklaşık 50. Sayfadan itibaren okudum Bizim de ikinci ayımız denemelerde bat 8 nisan. Bu birkaç ayda herkesten hayırlı haberler alırız inşallah

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
nefesnefes24 _________BAT 23 Şubat (?)
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
nastasia ____________ BAT 10 Mart (?)
kokulukalem _________BAT 12 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
BEBEGIMMMMMM ___BAT 17 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
fatihkbra____________BAT 28 Mart
lilydodo _____________BAT 29 Mart
mihriban41___________BAT 31 Mart
rzombie _____________BAT 1 Nisan
pinkpisces___________BAT 8 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs

Cipralex hafiftir canım ama prospektüste yazan önemli tabi. İçini ferah tut inşallah bir sıkıntı yasamazsın

Doktorumda hafif olduğunu söyledi . Gebelik durumunda bırakırız dedi. İnş Bi sıkıntı olmaz . Temmuz ayında kürtaj olduğum aynı şeyler olmasın die korkuyorum. Bide Canım benide ekle listeye son adet tarihim 20 şubat martın 25inde adet günüm .

listeyi gördükçe şimdiden heyecan yaptım daha yumurtlama tarihim bile gelmedi halbuki

canım doktorun bilgisi varsa endişe etme zaten kürtajın için üzüldüm en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah öğrendiğin gibi de ilacı bırakırsın zaten eminim ihtiyacın da kalmaz o zaman ilaca

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
nefesnefes24 _________BAT 23 Şubat (?)
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
nastasia ____________ BAT 10 Mart (?)
kokulukalem _________BAT 12 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
BEBEGIMMMMMM ___BAT 17 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart
fatihkbra____________BAT 28 Mart
lilydodo _____________BAT 29 Mart
mihriban41___________BAT 31 Mart
rzombie _____________BAT 1 Nisan
pinkpisces___________BAT 8 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs

Bizde bu ay denedik bakalım hayırlısı . Ama Cipralex ilacını kullanıyorum korkum var biraz :/
Neden kullanıyorsun.. Bende beş aydır kullanıyorum düşükten sonra kötü oldum îşteri eşim üst üste geldi bende üstesinden gelemedim

Y
Aaaaa bana psikiyatr de kadın doğumcuya ilaç kullanırken düşünme dedi.. Ve ben beklemek istemiyorum ama eşim ilaçla izin vermedi bakalım son 6 tablet yarıma düşürüp güm aşırı azaltarak bırakıyorum

Bendende günaydın... İş arkadaşlarımı çaya çağırdım ama hiç kalkasım yok...

Günaydınnn Son 3gün geçmek bilmiyor yaf az önce çamaşır suyuyla test yaptım köpürdü ama bilemiycem artıkın

Neden kullanıyorsun.. Bende beş aydır kullanıyorum düşükten sonra kötü oldum îşteri eşim üst üste geldi bende üstesinden gelemedim

Canım bende kürtajdan sonra kötü oldumm bide yaygın anksiyete problemi çıktı .Sürekli kaygı ve panik halindeydim o yüzden verdi doktorum 10 mg kullanıyorum ben bakalım bu ay iyiyim bi bebiş haberi alsam belkide daha ii olcam ama Bilmiyorum doktorum sıkıntı olmaz dedi zaten gebelik durumunda hemen bırakıcaz dedi . 10 mgda olduğum için kesmekte zorlanmazsın fazla dedi. İnşallah bi sıkıntı olmaz şifa niyetine Ya Şafi Diyerek içiyorum .

Bende
10 mg içiyorum ama eşim ilaçla denemeye sıcak bakmıyor bu ay bitireceğim bakalım gelecek ay inş hamile olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…