2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

::)) 21 nisan bat

benide aranıza katarmısınız ? sevigili anne adayları :) 2 düşük sonrası bu ay bırakıyorum korunmayı. inşallah aynı şeyleri yaşamam.
bat 10 nisan :)

Hoş geldin canım kızlar ikinizi de ekliycem ama ben hep telefondan giriyorum nete bilgisayar ancak gece bakabiliyorum gece eklerim ikinizi de. . Ama bat günü ortadan kaybolmak yok hee çekerim kulaklarinizi :)

Hoşgeldin canım:) inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir..bu arada aynı günde bekliycez beklenmeyen adeti
hoşbuldum canım :) bende farkettim yukarıdaki listede senin bat' ı inşallah gelir bebişler, çifter çifter

Merhaba arkadaşlar.bende geçen kasımda bebeğimin kalbinin atmaması sonucunda ilk bebeğimi kaybettim ve artık korunmayı bırakıp 2015 yılında bebişimi kucağıma almak istiyorum nasipse:)bat 12 nisan

geçmiş olsun canım yaklaşık aynı tarihler, sen, ben, yesimakmn bekleyip görücez hayırlısıyla :)
Hoş geldin canım kızlar ikinizi de ekliycem ama ben hep telefondan giriyorum nete bilgisayar ancak gece bakabiliyorum gece eklerim ikinizi de. . Ama bat günü ortadan kaybolmak yok hee çekerim kulaklarinizi :)

hoş buldum canım :) yok canım kaybolur muyuz hiç :) ama ben hiç ilk denemede gebe kalmadım, çok ümitli değilim aslında, ne yapalım bir umut yinede :)

geçmiş olsun canım yaklaşık aynı tarihler, sen, ben, yesimakmn bekleyip görücez hayırlısıyla :)

teşekkürler arkadaşıp.bakalım bekleyip göreceğiz haydi hayırlısı diyelim:)

arkadaşlar burada hepimiz aynı umudun peşinde koşuyoruz.size birşey sormak isterim.benim gibi kürtaj olup sonrasında hamile kalmak isteyen var mı aranızda?ne kadar süre beklemek gerekli kürtaj sonrası cok tedirginim tekrar hamile kalamama ve ya yine aynı şeyi yaşarsam korkusu içimi kemiriyor.

arkadaşlar burada hepimiz aynı umudun peşinde koşuyoruz.size birşey sormak isterim.benim gibi kürtaj olup sonrasında hamile kalmak isteyen var mı aranızda
Maraba canm bende kürtaj oldum bos gebelikten dolayı 7 ay oldu doktor 3 ay korunun dedi ama biz korunmadik 28 şubatta tekrat oldum ve farklı doktora gittim herşey normal ama prolaktinim biraz yuksek cikti buda gebeliğe engel olabiliyomus düşürmek için dosstinex verdi 2 kapsül olandan haftada 1 içtim bakalim 28 BAT tarihim umarim olmam ve mutlu haberi ogrenirim sende bi tahlil yaptir belki hormonun yüksektir kaç aydir korunmuyorsun

genelde 3 ay deniliyor korunma süresine. ama değişiyor dr. dan dr.a. ben 2 defa malesef kürtaj oldum. 4 ay korundum ilkinden sonra ve 5. denemede ancak gebe kalabildim yani tam 9 ay sonra. ama oda olmadı. 2. nin üstünden 3 ay geçti şimdi bitti korunma sürem. benimde bat 10 nisan daha başlamadık çalışmalara, 2-3 güne başlıcaz hayırlısı hepimiz için :)

Orası hiç belli olmaz canım her ay ihtimal aynı hangisinde tutar bir tek Allah bilir hayırlısıyla ve sağlıkla tez zamanda gelir inşallah minisler

Orası hiç belli olmaz canım her ay ihtimal aynı hangisinde tutar bir tek Allah bilir hayırlısıyla ve sağlıkla tez zamanda gelir inşallah minisler
inşallah arkadaşım. Allah tez zamanda nasip etsin hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler :)

Merhaba arkadaslar,
Sizleri takip ediyordum 2 haftadan beri bu aksam karar verdim heycanla araniza katilmayi. Ilk once tum anne adayi olmak isteyenlere Rabbim evlat tatdirsin ve hamile olanlara saglikla kucaklarina almak nasip etsin.
Benim BAT 31 Mart not alirsaniz sevinirim burayi takip eden arkadasim cok begenerek yazilarini takip ediyorum masallah bu sayfanin neşesisin
Ovulasyonum 15 /17 mart şu an cok erken olmasina ragmen hic kasik sancim olmamisti 2 gunden beri bir sağ bir sola giriyor. Biraz da göğüs sancim oldu dün.
Sabirla bekliyorum ve sizle paylasirsam heycanim daha az olur diye dusunuyorum.
Sizlere katilmak ve bu heycanli ve o kadar da sabirli gunleri birlikte guzel vakit gecirmek dilegiyle

canım hoşgeldin
bende buraya yeni katıldım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin inşAllah insan burda yazılanları okudukca umutla doluyor inan :) benim en büyük belirtim yumurtlamadan birkaç gün sonra sağ kasıkta başlayan sonra sola geçen ara ara kasılmalar batmalardı yani bana göre belirti çünkü daha önce böyle olmadı hakkında hayırlısı

Ben de düşük yaptım ama kürtaj olmadı. Kendi kendine düşmesini bekledik.. Ekim'de benimkide.. Sonrası da Dr bekleme dedi ama benim psikoloji altüst olunca bu yüzden bekledim şimdi inş nisan adetinden sonra başlıcam. 15 nisa oluyor... Batımda 7 Mayıs

Hosbulduk canim
Evet takip ettim hayirli olsun, cok mutlu oldum sizin adiniza, darisi bana ve tum isteyenlere.
Ben yurtdisinda yasiyorum okudugum kadariyla burda erken gebelik testi yok. Kan testi icin de oyle siradan hamilelikte izin vermezler. Bakalim 31 Mart kadar sabirla bekliyecegim. Normal hamilelik testi idrar ile olani eczaneden alacagim.
Rabbim hayirlisini versin
Hayatim da ilk defa boyle bir siteye üye oldum ve nasil girilecek nasil yazilacak ilk deneyimim. Bana mail geldi mesaj var diye sanirim her reakside mail gelecek. Evdeyim 3 aydan beri 22 yillik iş hayatimdan sonra biraz dinlenme diyelim ve bebek sahibi olmak istiyorum yaşım 41 oldugundan dolayi ve 4 ay once 12 haftalik hamileligim bittigi icin o yuzden bu sefer daha dikkatli olmam gerek. Bu arada 16 yasinda bir oglum var ilk evliligimde. Bu ikinci eviligim ve aşık olarak evlendigim adamdan bir evladim olmasini cok istiyorum. Eşimin de cocugu olmadigi icin ailece heycanla beklemekteyiz

Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin bebek inşallah. Aslında orada ovulasyon testleri varsa süreci hızlandırmak için kullanabilirsin. Yaşını göze alırsak ne kadar çabuk o kadar iyi.

merhaba canım, ilk deneme mi olacak bu ay ? bat çok yakınmış, hayırlı haberler bekliyoruz :)

hayırlı olsun canım bebiş. sağlıcakla doğar inşallah. peki kaç haftalık oldu bebiş ? darısı başımıza :)

teşekkür ederim ablacım darısı en yakın zamanda senin başına :) idrar birazdaha geç veriyor biliyorsundur zaten onu gözönünde bulundurarak testini yaparsın inşAllah hayırlısıyla çift çizgiyi görürsün mailde takip ettiğin yani yorum bıraktığın her konuyla ilgili bir yorum felan olursa gelecek

teşekkür ederim canım inşAllah hayırlsıyla sağlıcakla kucağıma alırım darısı tabii ki sizlerinde başına
bebişim daha 3 haftalık felan yeniyiz

ben de ilk denememi diye sormuştum yukarıda ama, sizin çocuğunuz varmış :) sonradan gördüm bu mesajı. inşallah sorunsuz hayırlı bir gebelik olur :)

Hoşgeldin canımm.. Çok az kalmış senin öğrenmene :) umarım hamilesindir ve güzel haberlerini alırız

Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin bebek inşallah. Aslında orada ovulasyon testleri varsa süreci hızlandırmak için kullanabilirsin. Yaşını göze alırsak ne kadar çabuk o kadar iyi.
4 ay evvel 12 haftalik gebeligim sona erdi ve 3 ay beklememi istedi doktor.
Gecen aydan itibaren tum kontroller hem benim hemde ešimin gayet cok iyi dedi ve normal bir gebelik yasarsiniz gelmenize gerek yok dedi doktor. Bende kendi bilgilerimle adetin ilk gununden itibaren 14 gun yumurtlama gunumu hesapladim.
12 haftalik gebeligim bittince nedense daha cok istiyorum belkit yerini doldurmak hissi var birde yasimi kafama takiyorum ama doktor cok iyi oldugumu soyledi adet duzenimde yillarca cok iyi ve halen ayni devam ediyor. Hayat doluyumdur ve kimse 41 demez
35 gozukdugumu soylerler. Eşimin ilk eviliginde cocugu yok zaten cok kisa surmus 1 sene bile surmemis. Ilk gebeligimde eşim o kadar sevinmisti ki bilgisayarda telefonunda hep bebek resimleriyle doluydu hepsini sildi gebelik sona erince pek belli etmese de cok uzuldu daha echo resmine bakiyoruz arada cennet de bekliyecek bizleri. Rabbim tekrar nasip eder de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…