Tatilde ev işi miiiiiTatil günleri ev işi yapmakla geçiyor. Çok sıkıcı
Hafta içi çok vaktim olmayınca büyük temizlik haftasonuna kalıyor. Bir gün temizlik yapıp bi gün dinleniyorum :)ev işini boşverin rahat rahat oturun sonra yaparsınız yaaa dinlenmek en iyisi
Dinleniyorum da canım evdeyim zaten çıkacak bi yer yok maalesef :)Tatilde ev işi miiiiiboşversene canım yaa tatilin tadını çıkaaaaar
GünaydınnnnGünaydınn kızlaaar
Ablacım günaydın. Küçük yaşta sıkıntılı başlamışsın hayata. Demek ki o da senin imtihanınmış. Sabretmişsin ve geçmiş artık. Ne güzel mutlu bir yuva kurmuşsun tekrar. İnşallah Allah sana ikinci kez anne olmayı nasip eder :)Günaydınnn kızlarrrr,
Nasilsinizzzzzzz......
Bu gece hiç uyuyamadım halbu ki dün baya ev işini gördüm yoruldum gece iyi uyurum diye düşündüm ama
Ben yurt dışında kalıyorum Hollanda da ve burda ovulasyon testi yok zaten doktorlarla pek aramız iyi değil tüm gurbetciler aynı dertde pek ciddiye alınmazık.
Doktora 3 aydan beri gittik son hamileliğim bittiğinde 12 haftalık kontrola gittiğimizde kalp atışları duyulmadı ve hemen kurtaj yapalım dediler ama biz kabul etmedik baska bir doktora daha gittik tekrar bir echo olsun dedik belkit yalnislik olmustur diye. Bebişimi görüyorduk kesesini de ama kalp atisi yoktu ikinci doktordan sonra emin olunca kabul ettik.
Cok zor gecti hersey normal gibiydi ne sancim vardi ne de agrim. Belirtilerin hepsi devam ediyordu insan inanamiyordu.
Ilk evliligimde oglum tup bebekle olunca yillar sonra ikinci evliligimde normal bir hamile olunca cok sevinmistim.
Ilk evliligimde eşimin spermalari cansizdi cok azdi ve 6 nci tup bebek denemesinde hamile kaldim dunyalar benim oldu ve o kadar Rabbime sukur ettim ki bu duyguyu tattirdigi icin.
17 yasinda oglum dunyalar tatlisi evladim var Rabbim bagislarsa hatta sonrasi yine denemistik tup bebek ve olmamisti.
Artik denemeyi biraktik cunku sigorta karsilamadi parasini bir kerede istanbulda denedik kendi cebimizde odemistik.
Benim cok cocuk sahibi olmak istegim bu ikinci evliligimde de ayni duygulardayim.
Şu an ki eşimin hic bir sorunu yok benimde son kontrollarda yumurtalarim ve yumurtlama zamaninda olculer rahim duvari hepsi normal oldugundan dolayi burdaha gelmeyin dediler.
Bende 41 yasima bakarak ne kadar cabuk olursa Rabbim nasip ederse ikinciyi de hemen olmasini istiyorum tabi kismetse.
Hayirlisi kizlar Allah ne yazarsa o olur.
22 yillik ilk evliligim de cok mutsuz ve cok zor sartlar icinde gecmisti. Babamin zorlamasiyla beni evlendirmisti 17 yasinda. Benim secme hakkim yoktu halbu ki okumayi cok istiyordum universite sonuclari postaci getirdiginde o gun yuksukler takilmisti ve Kayseri erciyes universtesini kazanmistim mektubu yirtarak aglayarak cope atmistim.
Buraya geldigimde cok cahil bir aile ve hasta ruhlu insanlardi ailede 2 tane sizofren vardi biri de eşimdi. Bu kaderim diye 22 yil devam ettim. Cunku baba evine donmek yok ve gurbetsen kimsen yok.
Yillarca hem burdaki dili ogrendim hem meslek okuluna gittim hemsire oldum. Evde hem hastalarla ugrasip ve kendimi gelistirmekte hep zorlansamda mucadele ettim.
Ve sizofrenle ölene kadar yasayamayacagimi 2 yil once oğlum anne niye ayrilmiyorsun bu kadar cekiyorsun hergun agliyorsun dedi ve o gunu karar verdim.
Tabi bosanmak kolay olmadi eski eşimin kardesleri rahat birakmadalir. Esasinda pes etmezdim boşanmada tum haklarimi alirdim da Hollanda da tam bosanma olmayinca sana ev vermiyorlar ve 3 ay dul arkadasimin yaninda kaldim eger mahkeme uzun surerse isteklerim olrsa 1 sene 2 sene uzayabilir avukat dedi bende lanet olsun dedim ve pes ettim 22 yillik evimi benim terk etmemi istediler bende ciktim elime ceketimi aldim.
Şu an inanin evim 2 yillik ama herseyim var 2 ay biraz zorluk cektim hepsini birden alamadim kimi eşyalarimi Hollandali calistigim iş arkadaslari verdi ve o kadar huzurlu ve mutluyum ki hic birseye degismem.
Ve hayata tekrar basladim ilk etabda zordu ama Rabbim yardim etti hersey yoluna girdi yavas yavas ve bu eşimle tanisinca dunyam degisti. Dunyada bu kadar iyi insan varmi dedim
Evet sonu guzel bir hayat hikayesi insallah boyle devam eder Rabbim herkesin yuvasina mutluluklar versin.
Ve evlat sahibi olmak isteyenlere evlat nasip etsin.
Biraz sohbetin konusu degisti hayat hikayem sizi sıkmamıştir insaAllah ama kafalari da biraz bebislerden uzaklasmak iyi gelecegini dusundum, bakalim 31 mart bize neye gebe, biraz arada kasik ve gogus sancim devam ediyor zaten gece de o yuzden uyuyamadim
Kolay gelsin hepinizeeeeeeee
Günaydınn kızlaaar
Günaydınnnnkahvemi iciyorum
GünaydıınnnSendromsuz bi pazartesi olsun hepimize
Aminnnnn ecmain inşaAllahhhhAblacım günaydın. Küçük yaşta sıkıntılı başlamışsın hayata. Demek ki o da senin imtihanınmış. Sabretmişsin ve geçmiş artık. Ne güzel mutlu bir yuva kurmuşsun tekrar. İnşallah Allah sana ikinci kez anne olmayı nasip eder :)
Valla her sabah olduğu gibi sabah haberli ve ben memleketde ne olmuş ne bitmişhepinize günaydın canlar nasılsınız :)
Valla her sabah olduğu gibi sabah haberli ve ben memleketde ne olmuş ne bitmiş
Hava güneşli gözüküyor birazdan alışveriş icin disariya cikacagim
Herkese günaydın, iyi haftalar olsun, güzel haberler alacağımız bir dönem olsun inşallah. topicimiz baya heyecanlanmış can gelmiş resmen çok sevindim. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.
Insallahhh insallahhh hepimizin yuzu gulsun...Herkese günaydın, iyi haftalar olsun, güzel haberler alacağımız bir dönem olsun inşallah. topicimiz baya heyecanlanmış can gelmiş resmen çok sevindim. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.
Belirtilerin vardır sanırım canım. Hadi hayırlısı bekliyoruz sonucu hayırlı haberler verirsin ama ben dayabamazdım baya gecmiş mutlaka testi denedoğuda da sıcak gibi sanki artık ısınıyoruz :)
aynen güzel oldu böyle :) 35. günüm bugün hala adet olmadım ben 4 gün daha bekleyeyim de sonra test yapıcam
Belirtilerin vardır sanırım canım. Hadi hayırlısı bekliyoruz sonucu hayırlı haberler verirsin ama ben dayabamazdım baya gecmiş mutlaka testi denemistim
Benim her zaman zamaninda hic şaşmaz da o yüzden. Ovulasyon olmayınca reng görülmüyor mu bak bunu bilmiyordum.açıkçası erken gebelik testim de var ama garanti olsun istiyorum yanlış negatif çıkarsa filan o süreç yaşanmasın diye, belki de ovulasyon olmadı bu ay ondan regl olmadım hala o da olabilir çünkü. ovulasyon testini 4 gün yaptım negatifti.
Benim her zaman zamaninda hic şaşmaz da o yüzden. Ovulasyon olmayınca reng görülmüyor mu bak bunu bilmiyordum.
Anladım...benim de öyleydi şu son 6 aya kadar , sanırım psikolojik etkenler de var dengem bozuldu saati saatine regl olan ben geç olmaya da başladım. artık çok sıkıldım burdan bi an evvel gitmek istiyorum yaza tayinciyiz. şöyle oluyor; her ay bir folikül adı verilen içi yumurta bulunan kesecik gelişiyor içinden hormonların da etkisiyle yumurta atılıyor. eğer stres ilaçlar vs sebebiyle hormon baskılanırsa çatlayamıyor ve folikül büyümeye devam ediyor. basit kist denilen folikül kisti oluyor. adet gecikmesi yapıyor bu da ya kendiliğinden oluyor ya da progesteron takviyesiyle adet görülme sağlanıyor. adet görülünce kist kayboluyor. böyle de olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?