2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Rabbim nasip eder insallah tum istiyenlere canim umidimizi asla yitirmek yok.

Hoşgeldin canımm.. Çok az kalmış senin öğrenmene :) umarım hamilesindir ve güzel haberlerini alırız
Hosbuldukkkk
Az mi kaldi 10 gun nerdeyse bana 10 ay gibi geliyor sabah olmuyor aksam bitmek bilmiyor
Aminnm canim insaAllah beraber sayacaguz artik geri sayim kendimi daha iyi hisediyorum simdi. Kinseyle paylasmiyorum cunku sonu husran olunca uzulmesinler diye yoksa annemle hergun telefonla konusuyorum ama anlatmiyorum. Eşime de belli etmiyecegim supriz olsun Allah nasip ederse

geçmiş olsun arkadaşım.ben 4 aydır korunuyorum.ilk defa bu ay başladım korunmamaya.bakalım hepimizin hakkında hayırlısını versin yaradanım.kucağımıza o kutsal varlığı nasip eder inşallah.

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
nefesnefes24 _________BAT 23 Şubat (?)
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
nastasia ____________ BAT 10 Mart (?)
kokulukalem _________BAT 12 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
BEBEGIMMMMMM ___BAT 17 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
fatihkbra____________BAT 28 Mart
lilydodo _____________BAT 29 Mart
mihriban41___________BAT 31 Mart
rzombie _____________BAT 1 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nian
base2012____________BAT 12 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs

ben ben ben adetim şuan bakalım umudum nisana

Bizde bu ay denedik bakalım hayırlısı . Ama Cipralex ilacını kullanıyorum korkum var biraz :/

Ankiseyete için Psikolojik yani. İşte Antidepresan katogorisinde ya ilaç hamilelik için etki eder die korkuyorum

yine en kötü 18 nisan da adet olurum canım beni de ekle bakalım ben de hamişim diye yazar mıyım bilemiyorum

nasıl besleniyorsunuz arkadaşlar bu ay için ? folik asit kaç mg alıyorsunuz ?
ben günde 3 incir yiyorum, 1 tane 5 mg folbiol, ve adetin 3. gününden itibaren 1 poşet inofolic kullanıyorum. başka ne yapabilirim acaba ?

Cipralex ne için bilmiyorum canım bir de neden korkuyorsun
Ankiseyete için Psikolojik yani. İşte Antidepresan katogorisinde ya ilaç hamilelik için etki eder die korkuyorum

Çok iyi anlıyorum seni.. Bende içimde yaşıyorum burdan okuyup buraya yazıyorum herşeyi.. Annemin bile haberi yok ümitlensinler istemiyorum,süpriz yapıcam diye planlıyorum..inşallah bu ay gelir bebişler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…