- 21 Mart 2015
- 332
- 431
- 18
- 51
Rabbim nasip eder insallah tum istiyenlere canim umidimizi asla yitirmek yok.Ben de düşük yaptım ama kürtaj olmadı. Kendi kendine düşmesini bekledik.. Ekim'de benimkide.. Sonrası da Dr bekleme dedi ama benim psikoloji altüst olunca bu yüzden bekledim şimdi inş nisan adetinden sonra başlıcam. 15 nisa oluyor... Batımda 7 Mayıs
HosbuldukkkkHoşgeldin canımm.. Çok az kalmış senin öğrenmene :) umarım hamilesindir ve güzel haberlerini alırız
geçmiş olsun arkadaşım.ben 4 aydır korunuyorum.ilk defa bu ay başladım korunmamaya.bakalım hepimizin hakkında hayırlısını versin yaradanım.kucağımıza o kutsal varlığı nasip eder inşallah.Maraba canm bende kürtaj oldum bos gebelikten dolayı 7 ay oldu doktor 3 ay korunun dedi ama biz korunmadik 28 şubatta tekrat oldum ve farklı doktora gittim herşey normal ama prolaktinim biraz yuksek cikti buda gebeliğe engel olabiliyomus düşürmek için dosstinex verdi 2 kapsül olandan haftada 1 içtim bakalim 28 BAT tarihim umarim olmam ve mutlu haberi ogrenirim sende bi tahlil yaptir belki hormonun yüksektir kaç aydir korunmuyorsun
Beni unutmamissin tesekkurlerinşallah unuttuğum kimse olmamıştır.
ben ben benadetim şuan bakalım umudum nisana
Beni unutmamissin tesekkurler
Tesekkur ederim umarim güzel haberi burdann paylasa bilirizz
Bizde bu ay denedik bakalım hayırlısı . Ama Cipralex ilacını kullanıyorum korkum var biraz :/
19 martta adet oldum canımBat yazarsan eklerim hemen canım
Amin canim insallah Rabbim zamanını biliyor hayirlisiyla inşallah.geçmiş olsun arkadaşım.ben 4 aydır korunuyoru
Ankiseyete için Psikolojik yani. İşte Antidepresan katogorisinde ya ilaç hamilelik için etki eder die korkuyorumCipralex ne için bilmiyorum canım bir de neden korkuyorsun
Çok iyi anlıyorum seni.. Bende içimde yaşıyorum burdan okuyup buraya yazıyorum herşeyi.. Annemin bile haberi yok ümitlensinler istemiyorum,süpriz yapıcam diye planlıyorum..inşallah bu ay gelir bebişler :))Hosbuldukkkk
Az mi kaldi 10 gun nerdeyse bana 10 ay gibi geliyor sabah olmuyor aksam bitmek bilmiyor
Aminnm canim insaAllah beraber sayacaguz artik geri sayim kendimi daha iyi hisediyorum simdi. Kinseyle paylasmiyorum cunku sonu husran olunca uzulmesinler diye yoksa annemle hergun telefonla konusuyorum ama anlatmiyorum. Eşime de belli etmiyecegim supriz olsun Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?